Moj drobni cukrček. Drobna v višino, razkošna v obline, na ravno pravih mestih. Pa luštna za crknit. Pravi strup v majhni steklenički, neustrašna raziskovalka tudi ko z naju padejo oblačila.

Pri telesni združitvi pa sem že takoj ugotovil, da v nečem v merah nisva čisto združljiva. Ko se je moj sicer ne prav tanki oven prebil skozi njena vrata, se je izgubil v njeni sobani! Jojmene, cukrček ima ogromno in vedno zelo mokro pizdo! Iz gole taktnosti je nisem šel spraševat, s kolikšnimi je seksala pred mano ali s čim vsem se je še zadovoljevala. Saj se po še tako razposajeni uporabi reč tako ali tako baje vrne v izvirne mere.

Ker o načinih za povečanje lastnega ponosa nisem razmišljal, sva malce kompenzirala pri izbiri položajev. Če se še tako drobni tički lahko zabavajo pri misionarcu z daleč nazaj zapognjenimi nogami ali pri pasjem vbodu pod malce bolj strmim kotom, potem mora delovat tudi za mojo salamo v kombinaciji s temle prostornim igriščem.

Seveda je bilo čisto luštno. Nato pa sem bil nekega večera zelo ustvarjalen s prsti. Saj smo že vsi s prstkom raziskovali po pički … potem pa z dvema … in morda s tremi. Ni dolgo trajalo, pa sem bil notri s štirimi, ona pa je početje vedno bolj odobravala. Dodal sem palčka. Jaaaaa! Počasi pospravil notri najširši del dlani, členke. Jaaaaaaaaaa! Nežno noter in ven. Mmmmmmhhhhh. Med premikanjem oblikoval pest. Aaaaaaaaaaaahh! Kratki gibi so se počasi spreminjali vse daljše. Dokler je nisem s pestjo fukal lepem ritmu, moja dlan pa se je vsakokrat skoraj cela pokazala na svetlem. Jaaaaaaaa, šeeeeeeeee, toooooooo!!!

Rad porinem tiča na tesno, a si upam trdit, da me še bolj veseli popolna zadovoljitev ženske. Zato bi izredno užival tudi v navijanju njenih ušes, če bi jo to pripeljalo do serijskih orgazmov. Fukati s pestjo? Super, le da čutim, vidim in slišim, kako se moji ljubici meša. S pestjo v mokri votlini, trenjem njene sluznice ob moje členke, njenimi krči in navideznim trpljenjem … in nenazadnje reko tekočine iz nje. Če bi jo odmašil, bi bil verjetno vodomet, tako pa le curki po njenih ritnicah in moji roki ter zelo namočena postelja.

To je seveda postala najina redna praksa. Da bi bila votlinica zaradi odkritja še kaj bolj razvlečena? Ne. Moji strasti do tesnobe v veselje pa sva dala v uporabo sosednjo luknjico. Celo to zna imeti nadpovprečno prožno, saj gre salama notri lepo z zaletom in do pirhov.

Blog69, hvala za navdih z nedavno galerijo.
Punce, pogumno povabite svoje k poskusu s kakšnim prstkom več.
Fantje, ne prestrašite jih, bodite nežni in potrpežljivi.
Sam verjamem v to, da gre vsaka reč v vsako, čeprav imam popolne “fisting” izkušnje le s svojimi ne prav drvarskimi dlanmi in očitno razkošnim ženskim spolovilom.

Nemo

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!