Po sladki jutranji kavi se je odpravil na sprehod po plaži. Palme so se igrivo pozibavale v vetru, valovi so prijetno šepetali in topel veter je božal njegovo postavno telo. Na plaži ni bilo žive duše in odločil se je, da se preobleče v Adamovo obleko in prepusti jutranjim sončnim žarkom. Pesek ni bil vroč in veter ravno prav nežen in topel, da se je hitro prepustil toku in v mislih odletel pod oblake.

Njegova pozornost je bila tako usmerjena na občutke, da ni niti opazil niti slišal hihitanja iz ne tako oddaljenega grmičevja. Tam sta se namreč skrivali dve mladenki, ki sta ga že od prihoda na plažo požirali z očmi in dušo. Ni preteklo veliko časa, ko sta se potiho prikradli iz skrivališča, bliže njemu, a vendar tako potiho, da ju še vedno ni slišal in dalje užival v svojem malem transu. Njegova zamaknjenost je bila tako močna, da ni ugotovil niti tega, da ima močno jutranjo erekcijo. Le ta pa je bila povod za hihitanje mladenk, ki sta se mu zdaj že nevarno približali. Kljub temu, da je ponavadi zelo pozoren in senzibilen za dogajanje okoli njega sta se mu uspeli približati prav do njegovega “ležišča”.

Prsata rdečelaska ga je požirala z očmi od peta do glave in postajala vedno bolj mokra, njena črnolasa prijateljica z modrimi očmi, pa je komaj zadrževala nagajivi smeh ob opazovanju te situacije. Človek bi mislil, da bosta zdaj zdaj pobegnili, ko se je nekoliko premaknil – malenkost bolj je razširil noge, saj mu je pihljanje vetra pod mošnjičkom več kot ugajalo. Roka rdečelaske je povsem nezavedno zašla pod njene kopalke in topli sokovi so oblili njene prste, čisto potiho je zajela zrak, nagnila glavo nazaj, in ne da bi umaknila pogled z njegovega korenjaka pričela božati svoj grmiček in dražiti svojo muco. Črnolaska se ni več zadrževala, čisto počasi se je nagnila nad njegovo mednožje in prav počasi in nežno s svojimi jagodnimi ustnicami objela glavico njegovega kot kamen trdega korenjaka.
“Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kaj za vr…?!?”, se je ves šokiran zadrl, vendar krika ni mogel dokončati saj so njena usta zdrsnila čisto do korena in njene ustnice so objele tudi njegov mošnjiček.

Njegov krik presenečenja se je prelevil v povsem izbočen lok trebuha, glavo potisnjeno v pesek s pomočjo rdečelaskinih rok in iz njegovega grla se je slišalo samo še: “Mmmmmmmmmmmmmmpfffffffffffffffffff…”

Zdelo se je, da ga bo razneslo od samega ugodja in počutil se je bolje kot v nebesih. Vajen je bil že marsičesa, ampak tole je preseglo njegove najboljše fantazije v tem trenutku. Dva para rok sta ga božala po celem telesu, tu in tam uščipnila kjer je koža bolj tanka in občutljiva. Punci sta bili ravno dovolj nežni a po drugi strani poredni in strastni, da so njegovi čuti pokali na vse strani kot ognjemet. Črnolaska pa je bila prava mojstrica z njenimi usti in ni minilo dolgo, ko je spet izpustil iz sebe, tokrat živalski krik in njena usta so bila polna njegovega toplega tovora. Njene modre oči so se dvignile nad njegov obraz, se nagajivo sprehodile po njegovem telesu in slišal se je nagajiv smeh obeh deklet.

“Ne bom se tako zlahka predal,” si je rekel v mislih.

Hitro je obe pograbil okoli boka in ju zavihtel na tla kot pravi rokoborec. Položil ju je eno poleg druge in črnolaski globoko porinil sredinec v njeno čisto poplavljeno vročo muco, medtem pa se je rdečelaske lotil z jezikom, nežno a vendar strastno, tudi njeni muci se je kmalu pridružil še prst ter počasi ter nežno poiskal čarobni gumbek. Zvijala se je kot kača in stokala od ugodja kot levinja prede po obilnem kosilu.

Prst v njeni topli votlinici se je gibal vedno hitreje in pritisk v njej je naraščal in naraščal… naenkrat: “Oh ti prasec! Aaaaaaaaaaaaaa….”

Iz njene notranjosti je dobesedno eksplodiralo in oblilo njegovo dlan. Črnolaska pa se je smejala in smejala temu dogodku, vedela je, da je tako dobro ni še nihče zrajcal, niti ona. Ponosna je bila nase in na ta njun podvig.

“Kaj se pa ti smejiš?”, ji je prav ukazovalno zabrusil a še preden je lahko odgovorila je začutila batino med njenimi nogami in tudi sama zakričala od presenečenja saj jo je brez usmiljenja napičil do konca kot je ona njega prej napadla z usti.

Najprej je počasi a vendar dovolj močno porival, nato pa se je ritem vedno bolj usklajeval z utripanjem njenega trebuha. Medtem pa se je še rdečelaska lotila njenih trdo nabreklih bradavičk in preobilje ugodnih dotikov in njegovega suvanja se je kmalu prelevilo tudi v njeno krčevito trzanje telesa in končalo z eksplozijo tako njene muce kot njegovega otrdelega uda po njenem trebuhu.

“Uaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu….” so izdahnili vsi trije v en glas medtem, ko so se vrgli na hrbte in vsi skupaj ponovno prepustili toplini peska, božanju vetra in šepetanju valov.

Sonce je kmalu postajalo vedno bolj močno in čas je bil, da se odpravijo nekam bolj na hladno. Dvignil se je v sedeč položaj, pogledal obe mladenki, ju uščipnil na najbolj občutljiv del stegna pod njunimi zadnjicami, se žlehtno zahihital in vprašal: “Kako pa vama je ime, če smem izvedeti?”

“Pojdi jutri zjutraj na sprehod po plaži in boš mogoče celo izvedel,” mu je z nasmehom na obrazu odgovorila rdečelaska.

Črnolaska ga je nežno poljubila na lice in mu zašepetala v uho: “Poslušaj jo, ona vedno ve kaj hoče,” s pomežikom sta se dvignili in poslovili od njega ter odšli v svojo smer.

On pa se je ves zamaknjen in pijan od ugodja odpravil nazaj v bungalov, kjer je na verandi srkal kavo njegov zmačkani kolega.

Ves začuden in še vedno zmeden od sinočnjega popivanja ga je vprašal: “Si bil na plaži? Kako je tam?”

“Pesek ni bil tako vroč, ampak vseeno je žgalo,” mu je z velikim nasmeškom odgovoril in se odločil, da mu do konca dopusta ne bo o tem omenil niti besedice. Kaj pa toliko pije, da niti zase ne ve naslednji dan.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.4 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!