Bil je lep sončen dan. In takrat se mi je seksa zaluštalo na drugačen način. Želela sem grob seks, katerega nisem vajena. In takrat se je želja ohladila, čeprav je v meni še le malce tlila, ampak ogenj ni bil prevelik. To je trajalo vse do takrat, ko sem na žurki spoznala njega. Bil je visok, malo bradice, roke so bile nabite. Ampak ne od proteinov, videlo se je, da je za to moral narediti dosti. Imel je kratke kravžlaste lase in prečudovit nasmeh. Najprej sem si ga ogledovala, dokler ni prišel do mene in rekel: “ej punca, a bi kaj spila?” Takrat sem mravljince začutila po celem telesu, utrip srca se mi je povišal kot da bi nekdo vame spustil tok elektrike. Seveda, sem izjavila. Nasmejal se mi je in rekel: “Dejan, me veseli.” Končno sem izdavila svoje ime in se nasmejala. “Eno tekilo prosim”, sem naročila.

Večer je minil ob njegovih besedah, sprehajala sva se ob Ljubljanici, dol in gor. In čas je minil, kot bi trenil. Vse kar mi je ostalo v spominu, ko mi je rekel adijo in mi dal poljubček na lička, je bil njegov nasmeh. Bil je čaroben, lepšega nasmeha verjetno še nikoli nisem videla. Rekel je: “adijo, se slišiva, nekako.”

Odšla sem proti stanovanju in razmišljala. “se slišiva, nekako?” Ah saj res, nimava številk, nimava imena, nimava naslova, nekako se bova res videla. Med nešteto ljudmi v Ljubljani, se bom srečala ravno z nekom, ki vem samo kako zgleda in poznam samo njegovo ime. Res, čudovito.

In ko sem že mislila, da tako lepega nasmeha nebom nikoli več uzrla, sem ga videla čez točno en mesec, v isti diskoteki, kjer je s pogledom nekoga iskal. In ko so me njegove oči le zagledale, se je nasmejal in hitro prišel k meni. “No, ta trenutek sem čakal!”, je rekel. Spet se je nasmejal in mi naročil pijačo. Hitro sva spila in med mojimi nogami sem čutila ščemenje, komaj sem se zadrževala, a sem le ohranila mirno kri. Prijel me je za roko in me vodil v neznano. Sploh ne vem kako sem lahko skoraj popolnemu neznancu pustila, da me odpelje nekam. Vedno sem bila pazljiva punčka, nikoli nisem okoli hodila z nekom, ki sem ga videla le par krat. A tokrat je bilo drugače in ni mi žal. Pred vrati me je dvignil na svoj hrbet in me odpeljal v svoje stanovanje. Zdaj sem vedela kje živi! Posadil me je na posteljo in me na hitro vprašal če želim kavo.. Odgovorila sem, “ne, si želim nekaj drugega bolj”. Nasmehnila sem se mu, ampak ne lepo. Poredno! Takoj je vedel kaj imam v mislih, prišel je do mene, mi strgal majčko, hitro odpel hlače in mi jih slekel. Jaz sem s svojimi rokami hitro in poželjivo strgala hlače z njega. Dvignil me je, me potisnil ob steno in me poljubil. Prav čutila sem, kako si je to želel. Prav tako kot jas. Medtem, ko mi je z eno roko v mojo pičkico potisnil kar tri prste naenkrat in mi poljubljal vrat, sem mu nežno grizljala ušesa in se z rokami dotikala njegovega lasišča. Prijalo mu je. In tudi jaz nisem bila prikrajšana. Moja muca je bila tako mokra, da je verjetno kar teklo iz nje. In to je občutil. Začel je dražit moj ščegetavček in v trenutku me je pripravil do orgazma. Ko je čutil moje drhtenje ni nehal in vrstili so se orgazmi. Sam sebe je zadrževal kar nekaj časa. Nato pa mi je njegovega debelega in velikega kurca potisnil do konca v vso mojo notranjost. Nabijal je, me odnesel na posteljo in si me vzel od zadaj. Nato sem se obrnila in mu ga potegnila koliko dobro je le šlo. Vmes me je poljubil, strastno in mokro. Še kar se je zadrževal, nato se je z jezikom posvetil moji nežni muci, ki ga je pohotno gledala in sline so se ji cedile od pohote. Nato pa mi jo je za na konec še napolnil s svojim kurcem. Čutila sem tisto eksplozijo njegovega vulkana, ki je kar bruhal vame. In spet ta njegov nasmešek, ki je bil od užitka še lepši. In vedela sem, da tokrat sem za ta lep nasmešek tudi jaz kriva.

Vlegel se je zraven mene, z glavo sem se naslonila na njegove izoblikovane prsi in ga z roko objela okrog telesa. Počutila sem se ljubljeno. Ko sva se zjutraj zbudila, je pripravil kavo, ki sem jo hitro spila in morala sem oditi v svoje stanovanje, saj so me cimre že kar močno pogrešale. Nasmejala sem se mu, in hitro odšla. Rekel je: Se slišiva, nekako! in se mi nasmejal nazaj. Po stopnicah sem samo zakričala: “Nekako ja!”

Vedela sem da jo bo našel. Na dno skodelice za kavo, sem mu napisala številko. In čez par dni sem dobila sporočilo: “Packa! Dobro da sem jo našel.” Odpisala nisem nič, pustila sem ga v pričakovanju. Čez eno uro sem spet dobila sporočilo: “Hej! Zakaj me puščaš čakati, ko si te pa tako močno želim. Pridi, naskrivaj, hitro. Čakam te.” Pa sem res odšla. Še zdaj se ne morem upret njegovim posteljnim čarom. Zna bit grob, prav tako pa tudi zelo nežen. Ampak vedno je tako pohotno in strastno.

IN DOBRO! Z njim bi lahko seksala celo večnost.

I think I could fall in love with him. Ali sem pa že? Padam, ampak morem priznat, da je padati kar prijetno. Kdo bi si mislil.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!