To leto se je odločil, da gre na dopust nekam v tople in eksotične kraje ter sam. Dovolj je bilo mestne gneče in vrveža, pijanih vikendov s prijatelji in neuspešnih zmenkov. Tokrat res rabi samo še odmor, zvok valov morja, dobro večerjo, glasbo in pašo za oči. Kot ponavadi ne mine dolgo, ko si najde primeren hotel, ki poleg sobe ponuja tudi masažni salon, savno, bazen in vse druge razvade. Že sam hotel je po slikah sodeč pravi raj na zemlji. Vrtovi z bujnim cvetjem in prav prijetni separeji v sencah dišečega grmovja. Stopnišče in hodniki v kakovostnem marmorju z najboljšimmi perzijskimi preprogami na tleh. Ni kaj prida razmišljati, cena tudi tokrat ni pomembna, ampak je pomembno to, da si on uresniči najstniške sanje ter odpotuje v deželo trebušnega plesa ter se razvaja kot pravi cesar.

Let ni trajal dolgo in vmes je prav prijetno dremal. Na poti iz letališča do taksija se pogleda v odsev izložbe, pogladi svojo značilno bradico pod spodnjo ustnico, se sam sebi nasmehne misleč si:”Tole bo verjetno spet en nepozaben dopust.”

Vidno dobre volje pozdravi taksista in se odpelje naravnost v hotel, kjer se takoj po prijavi odpravi najprej v sobo. Tam odpravi portirja, zapre vrata, se sezuje in se vrže na posteljo kot otrok. Svilena posteljnina in mehkoba postelje mu dasta vedeti, da ga občutek o ugodju in kakovosti hotela nista varala. Soba je kraljevsko rdečih in zlatih odtenkov, nakar odpre velika dvojna vrata in ugotovi, da so mu dali cel “suite”, pokliče na recepcijo misleč, da je prišlo do pomote, receptorji pa mu povedo, da so imeli prav vse sobe zasedene, a ker je plačal vnaprej in je imetnik platinaste klubske kartice pač dobi 1st class suite za enako ceno, poleg tega je vsakdanja sveža steklenica šampanjca na račun hiše.

Dopust se ne bi mogel bolje začeti.

Preostanek dneva preživi na bazenu in proti večeru seveda sledita še savna in masaža z vročimi kamni. Njegovo telo mu že dolgo ni bilo tako hvaležno.

Zvečer si seveda nadene obleko v odličnem stilu temno rdeče in črne kombinacije ter se odpravi na sprehod po mestu kjer si bo našel najprej restavracijo z okusno hrano, kasneje pa zabavo, ki bo trajala do jutra, če je le mogoče, a ne bo preveč divja. Torej na meniju sta hrana na ravni svetovno znanih kuharjev ter lounge večer. Vsekakor zavidanja vredno bi mnogi rekli sam pa vedno pravi, da se mora človek znati nagraditi sam za svoj trud, šele potem ga bodo znali ceniti tudi drugi. In ta odnos, strast in ljubezen do življenja tokrat še posebej žarita iz njega, kako le ne bi ob tako prijetnem začetku dopusta. Mesto je v barvah sončnega zatona kot iz pravljice, hrana nebeška, dekleta prekrasna, večer se odvija naravnost prekrasno in nenadoma v majhni in ne prav preveč osvetljeni, a lepo urejeni in okrašeni uličici zasliši ritme glasbe, ki spominjajo na trebušne plese.

Odloči se, da bo preveril. Vstopi skozi starinska vrata in ozek temačen hondik na koncu katerega seva notri mehka oranžna svetloba in se odpira pogled na veliko recepcijo. Zdelo se mu je kot, da je vstopil v drug čas in povsem drug kraj, kot pravljične palače in oaze iz pripovedk Tisoč in ene noči. Čarobno je bilo že na prvi pogled in dišalo je po različnih dišavah, ki so bile prav prijetno omamne.

V recepciji ga je takoj pozdravila prijetna hostesa v izjemno lepi opravi, ki delno zakriva obraz s prozorno tančico. Takoj je vedel, da je čisto po sreči našel prav to kar je sanjal in si želel videti; raj trebušnih plesov z vsemi dobrotami. Hostesa ga vpraša, če je sam in ga pospremi skozi svilnate zavese iz recepcije v glavni prostor, kjer so v prvih vrstah udobne okrogle mize in velike mehke blazine na katerih se lahko človek namesti kakor mu je najbolj po godu.

Prostor je dišal še bolj lepo in prijetno kot recepcija in nova hostesa ga je že presenetila z očarljivo lepim nasmeškom in mu ponudila vino. Po okusu je bilo to najboljše rdeče vino, ki ga je kdaj pil. Tako dobro, da se je spraševal kakšen opiat so mešali zraven, da je tako prijetnega okusa.

Udobno se je zleknil na blazini nakar se luči zatemnijo in potiho pričenja igrati živa glasba, zastori se začno odpirati in pokaže se pogled na skupino glasbenikov izza njih pa se počasi središču približujejo trebušne plesalke. Po telesu so ga spreleteli mravljinci in na obrazu se mu je narisal blažen nasmeh; “To je to.”, je pomislil. Glasba je bila čudovita, plesalke pa ni mogel verjeti, kljub zakritim obrazom so bile očitno lepe brez primere. Telo se mu je ob pogledu na njihove mehke trebuščke, ki plešejo pred njegovimi očmi kar topilo. Zanj so to nebesa, nič več ne potrebuje ta trenutek, stanje blaženosti brez prisotnosti druge osebe je tokrat doseglo novo stanje v njegovem življenju. Ko se tako prepušča ugodju mu nenadoma pritegne pozornost rahlo nagajiv pogled iz kotička očesa ene od plesalk. Opazil je, da so njeni gibi za odtenek drugačni, posebni… zdijo se kot tisti lepi umirjeni valovi v sončnem zatonu, naravni in povsem brez napora se gibljejo v vsej svoji veličastnosti. Nenadoma je opazil, da zre v njo že nekaj minut a izza njene tančice se ob pravem kotu vedno pokaže nasmešek na obrazu, kadar se spogleda z njim.
Misli mu zdivjajo; “Ko bi ji le bil toliko všeč, da …”. Prekine jih nenadna sprememba rutine plesa, plesalke so zdaj vsaka za sebe in zapeljujoče odplešejo med goste in ta rjavolaska s katero se spogleduje se približuje prav njemu. Srce mu začne razbijati in sam sebi se zasmeji, ker se je nazadnje zavedal, da tako hudo zardeva nekje ob koncu srednje šole. Ona pa se postavi prav pred njega in samo zanj pričara najboljšo predstavo trebušnega plesa kar jih je kdaj videl. Usta so mu visela skoraj do tal, počutil se je kot bi ga nekaj paraliziralo in obenem oblila toplina po celem telesu. Njen pogled ga je hipnotiziral, njen ples pa začaral.

Kmalu je bilo predstave konec, a njemu je še kar vrelo v krvi ves čas do konca. Dobesedno zadet se je počutil od vina in od tako lepega večera. Počasi se odpravi proti izhodu na vrt, saj je vsekakor potreben malo hladnega zraka. Prižge si cigareto in se zazre v nebo, posuto je z zvezdami; “Tole je popolno.”, si misli. Naenkrat se ga po vratu dotakne nekaj kot bi na njemu pristala žuželka, strese ga in skoraj obrne, ko se občutek prelevi iz žuželke v izjemno lep dotik ženskih prstov in ona se mu izza hrbta prikaže. Njen nasmešek je širok in ustnice kor vrtnice, pogleda njene oči in skoraj ga kap; “You!”. Njej se zdi njegov neroden spotik in presenečen izraz na obrazu naravnost zabaven kar iz nje privabi naravnost dekliško hihitanje; “Of course, it’s me. Did you like my dance?”. “Did I like it? Hmmmm…”, se pogladi po bradici in zaigra filozofsko pozo s pogledom navzgor,”…let me think – I felt like I’m being drugged by it. Was it obvious?”. Ona se rahlo sramežljivo nasmehne, pogleda izpod obrvi se približa njegovemu obrazu in mu zašepeta; “I’ve never felt someone’s look on me and at the same time felt so hot about it, I want you!”. Ko se je nagnila nazaj mu je z dlanjo prav prijazno dvignila brado nazaj, da je zaprl usta. Dala mu je poljubček na lice, v roke stisnila papirnat robček in na uho šepnila; “Call me after half an hour and I’ll meet you outside.”, na robčku je bila z izjemno lepo dišečim ličilom napisana njena telefonska številka.

Točno čez pol ure jo je čakal v taksiju pred vhodom in poklical številko, pogledal je proti vratom, ko je potrkalo na okno in tam je že stala nasmejana. “Good trick.”, ji reče ter odpre vrata. Odpeljeta se v njegov hotel, ona ga med vožnjo prime za dlan, pogleda v oči in se rahlo sramežljivo nasmehne. V tej svetlobi in sencah je naravnost očarljiva. Ne spregovorita niti besede, ampak se vsake toliko ujameta s pogledi in in njun stisk dlani postaja toplejši. V hotelu se brez ustavljanja odpravita skozi recepcijo do dvigala, kjer ona rahlo zardi. “You are very beautiful when you blush.”, tokrat zardi še bolj in ga uščipne. “Torej je tudi nagajiva …”, si misli in se ji poredno nasmehne ter reče; “I see that you are hiding a lot in that look, I wonder what will yo do to me?”. “Darling, I hope I will make this your most pleasurable night that you will never forget.”. Tokrat je zardel on; “You are cute when you blush.”, tokrat njemu reče ona.

Ko vstopita v suite se zavrti po sredini sobe in pripomni; “It’s beautiful! I knew that I’m going to enjoy the night with you as well.”. Pristopil je k njej izza hrbta ter jo poskušal objeti pa se mu ona izvije iz rok in ga odrine na posteljo in s prstom pokaže, da ne ne, tokrat bo ona igrala glavno vlogo. Stopi dva koraka stran in si počasi dvigne lase ter ga skozi njih prav poželjivo pogleda in prične se najbolj lep in omamen počasen trebušni ples kar si jih je lahko predstavljal. Med plesom so eden za drugim počasi odpadali njeni kosi obleke razen sariko, ki je pokrival njeno prav perfektno oblikovano ritko, ki je njemu mešala glavo vsakič ko se je valovito prikazala med obratom izza boka. Njen ples je bil zanj božanski, saj se je predajal vsem lepotam njenega telesa in gibov, počasi se je nagnila k njemu in mu začela odpenjati srajco, medtem ga je z njegovimi lasmi božala po prsih. Ko je odpela zadnji gumb ga je nežno poljubila na popek in se vrnila k njegovim ustnicam ter ga nežno ugriznila v spodnjo ustnico. Srajca je šla in sedaj se je posvetila pasu in hlačam prej pa so se njene mehke in tople ustnice ustavile na njegovem ušesnem mešičku in počasi zdrsnile po vratu kjer je spet sledil nežen a globok ugriz, njega je kar streslo. Od prsnih bradavic se je počasi spustila nežno se dotikajoč njegove kože z jezikom ob bokih vse do roba hlač. Z jezikom je nato nadaljevala vse do gumba, pas je medtem s prsti že odpela, gumb pa je ravnokar osvobodil tisto nenadno pomanjkanje prostora v hlačah. Prav počasi mu jih je slekla skupaj s spodnjicami. Med vrnitvijo nazaj proti njegovi glavi je nežno poljubil vrh njegovega zdaj že skoraj do konca nabreklega tiča.

Z muco se sedaj postavi točno nad njegov vrh in ga prične božati on pa privzdigne glavo, da bi si sedaj končno ogledal njeno muco, saj je sariko šele sedaj povsem odpadel in razkril še zadnje milimetre njene svilene kože. Njena muca je bila popolna, majhne rožnate ustnice, majhen seksi rjav grmiček nad ustnicami in ščegetavčkom, ki se je prav lepo skrival pod gubico. “You are really beautiful.”, ji reče, ona mu nič ne odgovori ampak se nežno dotakne njegove glavice s svojo muco. Vroča je, mokra in tako prijetna na dotik – zdi se kot, da se topi po vrhu njegove glavice. Čuti kako mu vse utripa tam spodaj, tako vzburjen že dolgo ni bil pa se niti začelo še ni dobro. Ona nato začne še vedno na enaki višini spet majhen ples s trebuhom in boki in prav nežno masira glavico tiča. Njemu se zdi, da mu bo tiča ob tem razneslo, občutek je neverjeten. Počasi se nagne k njegovim ustom ob tem pa njena muca počasi zdrsne navzdol po udu in ga lepo ovlaži. Temu se pridruži zdaj prav dolg in strasten poljub, ki oba popelje v valove prave omame. Med njima je ta trenutek popolna kemija, ta večer jima je bil kot usojen. Tokrat pa jo zgrabi za njeno čvrsto in svilnato ritko in potegne njene prsi bližje k ustom, njene bradavičke so bile tako lepo nabrekle in seksi, da se je počutil kot otrok, ki je prvič okusil čokolado, ko se jih je lotil. Njene prsi niso bile velike, ampak bile so pa res lepe.

Nenadoma je dojel, da je on že globoko v njej in sploh ni vedel, tako premeteno je to izvedla. Ko pa je začutil vso toplino njene muce ga je la ta oblila po celem telesu in se je samo še ulegel nazaj in se predal kot mucek. To je bilo točno to kar je ona hotela, zdaj ga je vzela vase do do zadnjega in začeli so se valovi… nekaj kar prej ni doživel še nikoli, niti drkanje niti usta in nobene druge muce še ni bilo tako občutiti. Ona je bila skoraj pri miru, ampak notri se je dogajal ples vaginalnih mišic, ki je njemu nudil tako lagodje in užitke, da mu je obračalo oči nazaj. “You are awesome, how do you do that?”, je zastokal. “I have only started darling.”, in njeni boki so se s kroženjem počasi pridužili notranjim valovom, ki pa so zdaj stisnili še malenkost bolj. “O, fuck!”, je zastokal zdaj še bolj in se zvijal od užitka, tako dobro mu res ni bilo še nikoli prej. Njena muca je postajala vedno bolj vlažna in tudi njeni dihi so postajali nekoliko globlji, ampak je še vedno prav počasi mlela njegovega korenjaka in obenem tudi jajčka, ki so bila prav tako deležna vlažne masaže zaradi njenih globoko nasajenih bokov in ritke. Vedel je, da sam ne bo mogel zdržati in bo verjetno prej končal od nje kljub njenim globokim dihom.

Bilo je že kar nekaj časa odkar je seksal, sploh pa je bilo tole zanj sedaj še posebej nevzdržno, in ko je začutil, da se počasi približuje temu trenutku pa se je dvignil in obenem tudi njo ter se obrnil tako, da je bila sedaj na hrbtu ona.

Še vedno je bil globoko v njej, njene noge pa so se ovile okoli njega nad njegovimi boki, mirovala sta in se poljubljala. Počasi se izvije iz njenih ustnic in poljubi njen vrat, ki je bil prav lepo iztegnjen in ponujen. Počasi začne z rokami umikati njene noge in se zopet posveti njenim rjavim bradavičkam in nadaljuje po trebuhu, njen stok mu je dal vedeti, da njej ni všeč to, da ni več v njej, a je vedel, da tudi ona komaj čaka kar bo sledilo. Z jezikom je nadaljeval po njenem trebuhu okoli popka in do venerinega grička, kamor je počasi in lepo ugriznil tako, da so kocine na njegovi bradici požgečkale njen ščegetavček in streslo jo je. Jezik se čisto narahlo dotakne ščegetavčka, ki prav komaj čutno utripa. Njena muca diši tako kot njeno telo izjemno lepo in okus njenega soka na površini ustnic ga prevzame, tokrat se začne njegov ples jezička in prstov in ne mine veliko, ko so njeni globoki dihi prelevijo v vzdihljaje, njeni boki se pričnejo zvijati počasi iz ene strani na drugo, z dlanmi vedno bolj krčevito stiska rjuhe in njena muca začne utripati, njeno telo drhteti, ona glavo porine v blazino, da se njen krik ne sliši toliko in na plano priteče topel sladek sokec njene muce. Angelski nektar, ki se mu pocedi po bradici in ga prav z užitkom obliže. Počasi se vrne k njenim ušesom in zašepeta; “You are also very beautiful when you’re coming.”.

Ona se obrne, ga poljubi in tokrat spet prevzame glavno vlogo le da se tokrat obrne tako, da jo gleda v hrbet in pokončno. Zopet ga preplavijo vroči, tokrat še od njenega orgazma bolj mokri orientalski valovi, a sedaj v strastnem ritmu in nežnih sunkih, v glavi zavre, v trebuhu se zatrese in na dan izbruhne tovor vroče sperme naravnost v njeno muco, oba zastokata od užitka, saj je njej prav tako prišlo skupaj z njim. S sklonjeno glavo tako obmiruje na njem še nekaj minut, toplina je nekaj najlepšega v tem trenutku. Obrne se k njemu, ga objame in na uho zašepeta; “It’s beautiful to feel you when you’re coming.”

Damir Lumis

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!