»Te modrice so od prejšnjič?«

»Aha.«

»Lepo. Si težko sedela?«

»Dva dni.«

Zadovoljen sam s sabo se je namuznil in se komaj slišno zahihital. Odrasel moški, zahihital! Povesila sem spodnjo ustnico, zautripala s trepalnicami in se prikupno potrepljala po riti. »Auva«

»Puppy look, resno? No pa nadaljujva v tem stilu…«

Dobro sem poznala igro, brez razmišljanja sem zdrsnila na kolena in povesila pogled. Roki sem položila predse in čakala. Rada sem mu ugajala, jezik je kar sam poiskal pot iz ust in v tem položaju sem obstala. Približal se mi je od zadaj in mi spretno spel lase v tesno figo. Hodil je okoli mene, si me ogledoval, kot da me prvič vidi golo. V tišini je občudoval svoj plen.  Z dlanjo je nežno drsel po ramenih, ključnici, nakar je z nežnim gibom nakazal naj dvignem brado. Zazrla sem se mu v oči, skrajno izzivalno, češ, zate že celo večnost molim jezik iz ust, ti pa tega niti ne opaziš?! Samo prikimal je.

»A tako torej, danes praviš da se bova posvetila oralni fiksaciji.«

Šit, fuck, drek, so bile besede, ki so mi začele švigati po betici. Jezik je postajal čedalje težji in le slutila sem lahko, kako nenavadne stvari se mi utegnejo pripetiti . Nič ni čakal, lotil se je dela. Klofuta je kot nezaželjen gost potrkala na moje lice in uhan v jeziku je glasno zarožljal po zobeh. Trma mala se nisem pustila, še bolj zavzeto sem ga iztegnila in poskušala izgledati kar se da neprizadeto. Očitno mu je bil zvok kovine ob zobe všeč, prijel me je za uhan, ga malo vrtel, premikal gor in dol, ga frcnil in grobo vlekel zanj. Bil je v svojem svetu, jaz pa sem svojo vstopnico v deželo naslade še čakala. Vestno in potrpežljivo kot vedno (no vsaj odkar poleti že težko razlagam zakaj imam na nogah toliko modric).

Kot da bi se igračkanja naveličal je zakorakal proti vratom. Izkoristila sem priložnost in si navlažila jezik. Vrnil se je s polnim naročjem stvari, ki so na prvi pogled izgledale precej nedolžno, v njegovih rokah pa so nekako vsakič znova postale izvirna mučilna naprava. Mučilna naprava… Komu lažem? V kolikor me njegova agresija do tega trenutka še ni pripravila k negovanju močvirnatega stanja med nogami, je bil pogled na ščipalke za obešanje perila dovolj, da je moja muca zapredla od sladkega pričakovanja. Ponavadi mi jih je na bradavičke pripel čisto na začetku, še preden je bilo moje telo prepolno adrenalina, vstal mu je, ko sem tako milo javkcala in ga ubogo gledala.

Pripel je dve, na vsako stran jezika ob uhanu, čez čas pa je dodal še tretjo, prav na konico jezika, da so se mi oči začele solziti.

»Na vse štiri!«

Here we go, se je v meni oglašal tihi podrejeni glasek. Najprej je zapela kuhalnica. Hudiča, človek bi mislil, da se bom po vseh teh šeškajočih seansah občutka že povsem navadila. Skeli, skeli, skeli, vdihni, izdihni, skeli. Predstavljam si, da je bila tazadnja po minuti že čisto rdeča, a on se je šele ogrel.

Skoraj vsak večer, preden zaspiva, mi entuziastično obrazloži, kako popolno je moje polno telo, sploh v trenutkih, ko jih prejmem po goli riti. »Vibracije se širijo od mesta udarca pa po celotni površini. Nekoč bom posnel video in ga zdrajsal do onemoglosti v počasnem posnetku. Res. In kako žari! Kako je voljna, jedra in obenem mehka! Tvoja rit je ustvarjena za spankanje!«

Vem da se je zopet izgubil v občudovanju. Tok misli mi je prekinila njegova dlan, nežno je krožil po obolelih delih. Ljubkoval mi je hleba in nanju pritisnil kak poljub. Božal me je in jaz sem se topila. Nežnost se je kaj kmalu spet sprevrgla v nov val udarcev. Tokrat se me je lotil z dlanjo. Ta vrsta bolečine mi je ljubša. Ni tako ostra, prav prijetno ščemi in skeli.

»Ti paše, a, prasička?«

»Mmhmmmm…« Sem nekako izustila, navkljub bolečini in zategovanju ščipalk. Slina, ki se mi je ves čas nabirala, se mi je začela cediti iz ust. Vsakič, ko se je moje telo streslo od udarca, je po zraku zanihala tudi viseča slina. Nazadnje se je lepljiva sluz začela pocejati kar prek brade, vratu, vse do jošk.

»Ohohoho, TO tamala!«

Iz pasjega položaja, me je postavil pokonci in z jezikom zaplesal po mokrih sledeh. Osvobodil me je ščipalk in mi podaril ljubeč poljub. Noge so se mi šibile pod težo njegove ljubezni. Moj pogled je postajal moten in pizda me je s čedalje močnejšim utripanjem opominjala nase. Zagrabil je za sramni ustnici in me zopet potegnil na tla. Vem da se je moral pošteno potruditi, da je navidez ignoriral mojo voljnost tam spodaj. Čutila sem, da sem premočena, in da se prozorna tekočina lepi na stegni.

Zopet sem se znašla na kolenih, roke pa sem sklenila za hrbtom. Stal je nad mano, v vsej svoji lepoti, bil je trd in s te perspektive resnično mogočen. Kot hipnotizirana sem odprla usta in si nezavedno obliznila ustnice. Približal se je in glavico naslonil na našobljene ustnice. Z eno roko je poprijel za figo, z drugo pa mi je eno prisolil po desnem licu. Nagonsko sem odprla usta, zarinil ga je kolikor se je le dalo globoko. Za videti in slišati najbrž ni bilo lepo, davila sem se na njegovem kurcu, kot da mi gre za življenje, hlastala sem za zrakom, čutila sem, kako gosta postaja slina in kako zelo razdražen je moj želodec. To ga je še bolj rajcalo, vsake toliko ga je potegnil ven in me s slino obilno namazal po ustnicah, licih, nosu, čelu… Moja usta so postala samo še ena luknja, ki jo je moral zapolniti, in fukal me je, kakor se mu je zazdelo. Čeprav sem njegovega kurca že večkrat celega spravila v grlo, brez da bi mi šlo na bruhanje, se mi je tokrat godilo drugače. Komaj sem se premagovala, a nisem odnehala. Oči so se mi zopet zasolzile in v kotičkih ustnic sem kaj kmalu oblizovala mešanico sline, svojih solz in njegove sperme.

»Fak. Sexy si za popizdit, veš. Ne vem kaj me bolj rajca; to, da lahko s tabo počnem kar se mi zazdi, ali to, da to tebe rajca še bolj kot mene.«

Žarela sem od ponosa, on pa je blažen za trenutek obsedel na postelji.

»Pridi sem.«

Po vseh štirih sem, kolikor se je le dalo elegantno, priplezala do njega in mu glavo položila na koleno. Pobožal me je in mi velel, naj za trenutek zaprem oči. Nekaj je pobral iz nočne omarice in mi pomahal pred nosom. Prepoznala sem vonj po gumi in odprla oči z nasmeškom.

»Noč je še mlada, draga…«

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!