V hladu sence so ji roke lenobno zašle navzdol po telesu kjer se je veličastno bohotil gol griček in se z vsakim vdihom vzpenjal višje in višje. Prav klical je po prijemu in vroči odrešitvi. Glava ji je omahnila na stran, kjer sta se ji kot iskrice pred očmi zasvetili dve kocki ledu v hladnem čaju. Lenobno ju je ulovila s prsti ter ju nalahno spustila pod rob kopalk na razgreto bojišče…. Od samega užitka je prikovala spodnjo ustnico med zobe, skozi priprte veke pa je opazovala bleščanje sonca v mehurčkih francoskega šampanjca v ledeno hladnem kozarcu. Čutila je njegov voajerski pogled in prav ta je še prilival olje na ogenj strasti…

Nikjer ni nič šuštelo, samo tisti dobro znan občutek ko nisi sam. Bil je dobro skrit ob hladnem tolmunu, njegove oči so se prikovale na razgreto morsko deklico ko je v zraku zadišalo ščemenje iz njenega mednožja.

“Daj, poigraj se,” si je ponavljal v mislih in skoraj čutil kako njegove roke požirajo njeno zagorelo kožo med njegovimi prsti.

Bila je popolnoma sama, ampak kot da bi nekoga pričakovala. Nalahno ji je ušel iz vajeti mali raziskovalec sredinec ko se je kar na hitro splazil pod kopalke, poiskal razgreto luknjico in se sunkoma skril vanjo kot da mu gre za življenje. Mmm, vroče in vlažno…popolna kombinacija za tako lenobno popoldne. Kmalu so se mu pridružili še drugi prsti, saj je v njeni špranji dovolj prostora za vse štiri, sicer pa…več kot jih je, boljše je. Hrbet se ji je usločil kot kači ko so njeni prsti suvali vanjo in odrivali kopalke ter žgočemu neznancu prisvajali najboljši razgled. Bradavički sta stali ponosno na vrhu gričkov in se ob vsakem sunku zatresli.

“Zdaj je moj čas” je pomislil neznanec in tiho prigomazel do njenega ležalnika ter prislinil svoje čvrste prste v njeno potrebno češpljo.

S precejšnjo močjo jih je sunil vanjo, da se mu je po roki pocedil sladek sok. Ni bila presenečena, saj je potrebovala ravno to… čvrstega, zagorelega in močnega pomočnika. Razkrečil ji je noge, odvezal bikinke in si z največjim veseljem ogledal navlaženo bojišče ki je kar utripalo od pričakovanja. Počasi se je pričel igrati z majhnim gumbkom, raziskovati dolinico in sladko češpljo. Vedel je, kako jo trpinčiti, hkrati pa se je v njegovih hlačah prebujala neusmiljena zverinasta kita, ki jo je le s težavo krotil. Med igro njegovih prstov po njeni pički se ji je telo upognilo kot most saj je očitno dobro vedel, kako se tej igri streže. Ta hip se je igral z gumbkom, naslednji ji je grizljal ustnice, zopet naslednji so njegovi prsti močno porivali vanjo in sok je mezel povsod po češpljici. Željna odrešitve ga je zagrabila za mednožje in hlastala po pasu, da se jih čimprej znebi. Pogled na njegovo kito ji je zameglil um. Zdaj si jo je samo želela ču…..

….titi v svojih poželjivih ustih. Padla je na kolena kot kakšen kaznjenec in ga za tren pozorno občudovala. Nedvomno, prava kita iz mesa in krvi, nabita do zadnjega kotička in doooolga. Želela mu je vrniti sladostrastno mučenje, zato ga je nalahno lizala od korena proti vrhu s trdo konico njenega jezička. Njegov kurac je ponosno utripal pod občutki njenega jezika. Spustila je ustnice na jajca, jih nalahno obliznila in posesala vase. Zinila je kolikor je lahko, da je zajela cela in jih prav nežno sesljala. Mmm, urejen korenjak brez kančka dlačic. Mehak in cel voljan, samo da dobi kar si želi. Jezik ji je zopet zdrknil po kurcu navzgor in tokrat je s svojimi našobljenimi ustnicami zajela vase njegovo glavico in jo po spodnji strani polizala z jezikom. Sprva nežno sesanje se je nalahno stopnjevalo z vsakim sunkom v njena usta. In vsak sunek je bil globlji, močnejši in daljši a vendar ga je vztrajno pri vsakem sunku dražila z jezikom po njegovem vozličku. Odklopila se je samo za trenutek, da zajame sapo, potem pa se divje vrgla nanj in ga goltala do grla, saj ga je hotela čutiti in obdelati prav do konca. Zvijal se je pod njenim goltancem, kazalo je da ga bo zdaj zdaj razgnalo v njenih ustih, zato jo je divje potegnil za njen konjski rep in jo prislonil ob drevo. Razkrečil ji je noge, popljuval njeno že tako poplavljeno češpljico, nastavil kurca na luknjico in se zabil v njo do konca, da je prav poskočila in zaječala od naslade. Ni se mogel spomniti kdaj je nazadnje okusil tako slastno stisnjeno češpljo, ampak to zdaj niti ni bilo pomembno. Nabijal jo je vedno bolj in bolj in zdelo se je da jo bo zdaj zdaj preklal na pol ko je nekje blizu nekaj zašuštelo. Oba sta skočila pokonci in zagledala varnostnika parka kako se jima približuje. Njegov pogled ga izdaja, da ni ravnokar prišel.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!