Sveže oprani lasje, naoljeno telo, samostoječke, črne tangice, Dolce Gabbana Light Blue, little black dress, škornji. Namesto udobja za tokratno nočno službo izberem stajling, ki ustreza zdajšnjemu počutju – seksi.

Že sama pot do radia je naporna. Zibanje bokov, lovljenje moških pogledov, globoko dihanje. Zrajcana. Vlažna. Grizem ustnice, da vsaj malo sprostim napetost. Z roko se sprehodim po svojih bokih in si želim, da bi bile to roke mimoidočega neznanca, ki bi me lačno zgrabile, me grobo potisnile ob prvi zid, se na hitro sprehodile od roba oblekce navzgor po stegnih do mokre in lačne muce.

Počasi se vzpenjam po stopnicah, globoko diham, da bi se skulirala, ampak vem, da sem preveč napaljena, da mi na obrazu, v pohotnem pogledu, piše, da sem potrebna grobega fuka. Tega še vedno ne znam skrit. Prizemlji me opazka tonca: “Smo pa pozni danes.” Fak. Res sem pozna. Ponavadi me stresna situacija zbudi iz fukiš sanjarij, ampak tokrat ni popustilo.

Všeč mi je. Ker je ležeren in ignorantski. Več takih tipov poznam. Takih, da vem, da bi se ujela z njimi, da bi bila kompatibilna, da bi se lahko brez vsake predigre zaril vame. Neskončno me rajca že, ko se pogovarjava o tem, kako bova delala program, kako mi med vsako pavzo ponudi čik, čeprav ve, da ne bom. Nekje na polovici nočne službe mi res zapaše. Njegov čik in on. No, on mi je že večkrat zapasal. Ampak s sodelavci raje ne. Vzamem cigareto in približa se, da jo bo prižgal. Zvrti se mi od njegovega parfuma in vem, da se tega zaveda. Pride še bliže in mi jo prižge. S temi rokami, ki jih že od nekdaj poželjivo gledam, kako se sprehajajo po mešalki in si predstavljam, da bi se z njimi sprehajal pod mojo črno obleko. Potegnem dim in postaja vedno bolj nevzdržno. Ne morem ga več gledat, obrnem se stran in se nagnem skozi okno. Ne gane ga. Delava naprej. Vsak na svojem delovnem mestu. V mislih ga slečem, potrgam z njega vse in si priborim njegov trdi kurac. Ampak ne, moram se zbrat.

Prinese mi naprintane liste, jih položi na mizo pred menoj, spet te roke … Res težko se upiram in spet sem vsa mokra. Ugriznem se in takrat se zgodi. Grobo me zgrabi za lase in v ustih začutim njegov topel, trd in vlažen jezik. Na hotni pički začutim še njegov trd kurac. Poližem njegov vrat in se z jezikom začnem sprehajat po njem. Sežem pod njegov pulover in začutim trde trebušne mišice. Mmmmm seksi je res. Slečem mu pulover in se z jezikom sprehajam po njegovem trebuhu in nižje. Medtem roke zatipajo trdoto. Da je tako zrajcan me podžiga se bolj, čutim, kako se mi cedi iz muce in si zelim, da bi se zaril vame. Ampak ne še. Odpnem mu kavbojke in tam se mi ponuja ves nabrekel. Najprej ga narahlo poližem in uživam v njegovi sladkobi. Razprem pogrižene in z jezikom navlažene ustnice in ga vzamem v usta. Počasi se pomikam do konca, dokler ga ne začutim v grlu. Potem pa spet počasi nazaj do glavice, ki jo narahlo obdelam še z zobmi. Pospešim ritem obdelovanja z usti, ko me grobo prekine. Posedi me na mizo in njegove roke so kar naenkrat pod mojo obleko, sprehajajo se navzgor do roba samostoječk in končno končno končno odmakne čisto mokre črne tangice. Ne morem več čakat, zato ga potegnem k sebi in končno me nasadi. Ko me še lepo grobo grabi za ritko, mi v trenutku pride. Utripam kot nora in vseč mi je, ker se meša tudi njemu.

Ko počasi prihajam k sebi, ugotovim, da gori zelena lučka.

Avtor/ica želi ostati anononimen/anonimna.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!