Je sobota zvečer in jaz sedim za mizo z ogromno dela, a na vse kar lahko mislim, je on. Na njegove mehke ustnice, ki poljubljajo in grizejo moje, njegove roke, ki me grabijo in drsijo po mojem telesu. Njegov jeziček, ki raziskuje in okuša vsak del mojega telesa. Mislim, na njegovega trdega tiča, ki me divje poriva v vseh mogočih pozah. Na okus njegove sperme, ko mi konča v usta.

Sem vsa vzburjena in ni čudno, da ne morem delat. Mislim na njega in si z roko grem pod hlačke. Božam si mokro muco, porivam prste v notranjost. Ščegetavček je ves nabrekel, moja muca si želi v sebi njegovo trdoto. Mislim na njega, ko začnem hitreje drseti s prsti po ščegetavčku. Miže vzdihujem in si poližem suhe ustnice. Vedno, ko mislim na njega, mi hitro pride, tudi tokrat mi je. Prste povlečem iz hlačk in si jih poližem. Rada imam svoj okus.

Potešena sedem za mizo in začnem delati. Ne mine dolgo, ko mi spet začnejo misli uhajati k njemu. Spet sem vzburjena in moja muca kliče po dotikih. Kliče po orgazmu. Spet se zadovoljim sama, a naslednjič me bo on.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!