Maks je sproščeno sedel na udobnem pletenem stolu v preddverju fitnesa. Dva dneva sta minila od njegove prve naloge, ki jo je po svojem mnenju izpeljal več kot zadovoljivo. Kljub vsemu je pričakoval Sarin odziv, mogoče pohvalo, v najslabšem primeru grajo, a telefon je vztrajno molčal. Njegova misel je bila, da če bilo karkoli narobe, bi ga brez kančka dvoma poklicala in mu povedala svoje. Toliko jo je že poznal, da je vedel, bolje molčeč telefon kot njene besede, ki so znale rezati kot britvica. Danes si je vzel čas ter prišel na trening več kot pol ure pred dogovorjeno uro. Bil je odlično razpoložen, po dolgem času brez skrbi. K temu je pripomoglo tako dobra fizična forma in zdaj že zdavnaj pozabljene bolečine v mišicah, ki so ga spremljale prvi mukotrpni mesec, kot dobitek na športnih stavah. Listek, ki ga je izpolnil ob vračanju z Bleda, mu je prinesel dodatnih tristo evrov. Dolgo v noč je spremljal izbrane tekme. Zadnja se je končala nekaj čez šesto uro zjutraj, polna preobratov, sprememb rezultata, a odločilni gol je padel le dobro minuto pred koncem. Ob spominu na to se mu je na obraz znova prikradel zadovoljen nasmeh. Zatopljen v eno izmed revij ni opazil, kako se mu je približal dolg par ženskih nog.

“Pozdravljen Maks!” ga je iz njegovih misli potegnil znan glas.

Presenečeno je dvignil pogled in se zazrl v znan obraz.

“O, Tina, kaj pa ti tukaj? Nisi v službi danes?” je, vidno presenečen nad tem, da jo je zagledal, odgovoril.

“Hja, če ne gre gora k Mohamedu, gre Mohamed h gori,” mu je v trenutku zaprla usta. Opazila je njegov začudeni pogled, se široko nasmehnila, nato pa nadaljevala: “Brez panike, Maks, saj te ne zasledujem. Le poletje se bliža, kmalu bo morje, plaža, saj veš, treba je kilograme spraviti v red,” ob tem pa je kot manekenka na modni pisti uprla roke v svoje boke in naredila navidezno pozo.

Maks je z začudenjem iskal omenjene odvečne kilograme na njenem vitkem telesu. Prvič jo je videl brez službene uniforme. Oči so mu potovale preko kratke oprijete majčke, za katero so se skrivale lepo oblikovane joškice in stavil bi, da so ji bradavičke v tem trenutku stale trdo pokonci. Majica se je zaključila malo nad njenim popkom in tako pustila odkrit fantastičen trebušček. Iz svojih izkušenj je vedel, da je za tak trebuh potrebno veliko odrekanja in še več treninga. Pot je nadaljeval po lepo oblikovanih bokih, skritih za črne oprijete pajkice. Dolge noge so bile le pika na i celotni podobi. Tini ni ušlo njegovo podrobno raziskovanje.

“No, mogoče ti je pa videno dovolj všeč, da me naslednjič ne pustiš čakati Maks?”

Maks se je spomnil na njeno povabilo izpred dveh dni in v glavi je iskal rešitev iz zanke, ki mu jo je tako spretno nastavila.

“Mislim, da greš lahko jutri na Ibizo Tina, fantastično si videti!”

“Greva?” je bil njen bliskoviti odgovor, ob tem pa ni odmaknila svojega pogleda niti za sekundo.

Maks si je moral priznati, da ga je za trenutek zamikalo, ne Ibiza, ampak njeno popolno telo. A zgodovine se ne da kar tako izbrisati. Ni pozabil nekih drugih časov.

“Mamljivo povabilo Tina, a imam neodložljive obveznosti, žal,” je bila edina laž, ki se jo je lahko tisti trenutek spomnil.

“Škoda, kaj naj rečem. No, zdaj vsaj veš, kaj zamujaš!” je bil odgovor, ki ni puščal nobenega dvoma. Bolj jasnega povabila ni mogel dobiti.

“Boš treniral tudi telo ali le oči?” je sledilo vprašanje, pospremljeno z nagajivim pogledom.

“Ne ne, seveda bom treniral, le osebno trenerko čakam,” ji je hitro odgovoril.

Začudeno ga je pogledala, presenečena nad dejstvom, da si jo sploh lahko privošči. Tudi ona še ni pozabila nekega drugega Maksa, še ne tako daleč nazaj. Ravno je hotela znova spregovoriti, ko je zazvonil Maksov telefon.

“Oprosti!”

Iz žepa suknjiča je potegnil telefon, na katerem se je izpisalo ime Sara. Bilo je sms sporočilo.

“Maks, ob 20h bodi v lokalu Class, Brezovica pri Ljubljani. Čakal te bo g. Klemen. Lahko si športno napravljen. Ne zamujaj! P.s. – ni bilo slabo za prvič, dobil si prvo redno stranko, čestitam!”

Maks je še trikrat prebral sporočilo, ob tem pa pozabil na Tino, ki je še vedno stala pred njim.

“Sorry, Ibiza bo morala počakati,” ob tem pa že pobral športno torbo, ki jo je prej odložil ob stol.

Tina ni mogla skriti razočaranja. Kljub vsem čarom, ki mu jih je ponudila na ogled, jo spet pušča na cedilu.

“Veš kje me najdeš, Maks, a pazi, da ne bo drugi sedež na letalu za Ibizo zaseden!”

“Vsekakor bo nekdo zadel jackpot, ampak saj veš, sreča je opoteča, za nas kockarje,“ ji ni ostal dolžan.

“Dobro treniraj,” je še dodal in že odhitel do recepcije, kjer je poravnal račun za popiti napitek in naročil naj ga Maja ne čaka. Ob odhodu je pomahal Tini, ki je le nejeverno gledala za njim.

Pot do Ljubljane je minila hitro. Avtocesta je bila skoraj prazna. V glavi je premleval Sarino sporočilo. Ni ga vprašala kje je, kaj dela. Sporočilo ni bila prošnja, bilo je dejstvo, bil je ukaz. Poleg vsega pa ga je čakal moški, kar mu ni dalo miru. Premleval je vse dosedanje pogovore s Saro in se skušal spomniti ali je kdaj omenil, da pri seksu prisega na ženske. Misel, da bi imel kaj z moškim, se mu je upirala. Ni bilo denarja, da bi se spozabil. Pri sebi se je odločil, da se brez razlage obrne in odide, če bi zadeva šla v napačno smer.

Še vedno nekje v svojih mislih in s težko nogo na pedalu, bi kmalu zgrešil izvoz za Brezovico. Zadnji trenutek je še zmanjšal hitrost in zapeljal na izvoz. Navigacija ga je varno vodila do njegovega cilja, kamor je prispel dobrih pet minut pred dogovorjenim sestankom. Ob cesti je na stavbi zagledal napis, ki ga je iskal. Počasi je zavil na parkirišče ter na najbližje prosto mesto. Globoko je vdihnil, nato pa izstopil, zaklenil avto in odšel proti restavraciji. Večer je bil topel, zato se je usedel za prosto mizo na veliki terasi. Nekaj gostov je posedalo na terasi, nekateri ob večerji, drugi le ob kozarcu pijačo. Komaj se je dobro usedel, je do njega pristopil starejši gospod.

“Pozdravljen, si ti mogoče Maks?” je bilo vljudno vprašanje.

Maks se je ozrl po tujcu. Možak je imel po njegovi oceni krepko več kot petdeset let. Na utrujenem obrazu, ki so ga krasili veliki podočnjaki, se je razlezel širok nasmeh. Veliko glavo so krasili redki sivi lasje, v Maksa pa so zrle drobne mišje oči ter ga ocenjevale. Ni bil kaj dosti višji od sto sedemdeset centimetrov, širok pas pa je le s težavo držal velik pivski trebuh. Med prsti mu je dogorevala debela cigara in prostor okoli njega napolnjevala z značilnim vonjem. Bil mu je absolutno antipatičen.

“Zdravo, jaz sem Maks,” ga je pozdravil in iztegnil roko v pozdrav.

Klemen je zagrabil ponujeno dlan, Maks pa je začutil jeklen prijem in grobo žuljavo dlan.

“Zdravo, verjetno ti je Sara dala napotke, torej ne bova komplicirala,” je bil hiter odgovor, ki je sledil. “Če bi rad kaj popil, lahko to storiš pri meni. Moj domači šank je veliko bolje založen kot tale beznica,” se je zarežal z zvokom, ob katerem so se Maksu naježile dlake.

Klemen ni čakal Maksovega odgovora, temveč se je obrnil proti parkirišču, ter že na daleč odklenil svoj avto. Maksu se je pogled ustavil na velikem mercedesu, ki ga ni poznal, a več kot očitno je bil en najnovejših modelov. Že je sedel v svojega velikega lepotca, ko je Maks pristopil do njega in pridržal vrata.

“Klemen, da ne bo nesporazumov, moški me ne zanimajo!”

Glasen smeh je začel odmevati po parkirišču. Klemen ga je pogledal še vedno široko režeč, ob tem pa dodal:

“Brez panike Maks, tudi mene ne. In da te pomirim, čaka te prekleto slasten kos pičke. Ti le vozi za menoj, ne greva daleč.”

Ne da bi počakal na odgovor, je zaloputnil vrata ter zapeljal do izvoza s parkirišča. Maks je pohitel do svojega avtomobila in zapeljal za njim. Pot ju je vodila skozi strnjeno naselje, dokler ni zavila na desno in se nadaljevala po ozki asfaltirani cesti. Klemen je vozil hitro, Maks pa ga je le s težavo sledil. Ni trajalo dolgo, ko sta prispela do posestva, obdanega z visoko živo mejo. Velika kovinska vrata so bila odprta in ko sta zapeljala na dvorišče, je Maks zagledal ogromno vilo, ob kateri se je bohotil pokrit bazen. Avto je zapeljal tik ob parkiranega mercedesa. Klemen ga je že čakal pred masivnimi lesenimi vrati ter se tako kot prej zoprno režal.

“Pozdravljen v mojem skromnem domovanju!” je vstopil ter pustil vrata odprta.

Maks ni čakal dodatnega povabila. Vstopil je v preddverje, ter se brez besed ustavil. Tla so bila obložena z belim marmorjem, stene pa je zapolnjevalo stilno pohištvo. Klemen se je obrnil in očitno opazil njegovo zadrego. Z roko mu je namignil naj se mu pridruži. Vstopila sta v glavni prostor, ki je zavzemal osrednji del vile. Na obeh straneh so se ob stenah dvigovale stopnice, ki so vodile v zgornje nadstropje. Prostor je bil poln umetnin, katere so bile nametane brez občutka, iz vseh koncev sveta, iz vseh možnih časov. Čeprav Maks ni bil nikakršen strokovnjak, pa mu je bilo jasno, da je tu edino merilo denar, veliko denarja. A okusa denar ne more kupiti in pred seboj je imel očiten dokaz.

Klemen je stopil do velike zidne omare ter ga poklical bližje. Odprl jo je, Maks pa je zagledal pravo zbirko raznovrstnih pijač, pod katerimi so se šibile police. Brez vprašanja je natočil dva velika kozarca konjaka, ter steklenico odložil na lično oblikovan točilni pult, ki je kraljeval v tem delu sobe.

“Izvoli!” mu je ponudil kozarec.

“Ta steklenica me je koštala jebenih tisoč dvesto evrov. Nikakor se ne morem odločiti ali je vredna tega ali ne?” in se mu bedasto zarežal.

Maks ni niti dobro okusil dragocene pijače, ko je bil Klemenov kozarec že prazen. Znova si je natočil, nato pa nadaljeval:

“Torej, takole bova. Rad gledam in kar rad gledam, še raje posnamem. Za svoj užitek snemam filme ter jih hranim v domači zbirki. In ne skrbi, sem samo režiser. Nisem ravno prave oblike za igralca, “ je pomenljivo pokazal na svojo zavaljeno postavo.

“In kdo je potem glavna igralka, si jo naročil tako kot mene?” je sledilo Maksovo vprašanje.

“He he he, ni potrebe, glavna igralka je kar domače gore list!”

Opazil je Maksov začudeni pogled, a ga namerno pustil v nevednosti, ob tem pa izpraznil še drugi kozarec, kot da pije najbolj ceneno vino naravnost iz supermarketa.

“Ne, ona je moja žena!”

Maks je ravno nagnil kozarec, da poskusi dragocen konjak, a je ob nepričakovanem odgovoru otrpnil.

“Snemal bi me, ko seksam s tvojo ženo? Ti to čisto resno?”

“Seveda Maks, jaz sem dober mož, svoji ženi privoščim najboljše,” ob tem pa je z roko zamahnil, kot da kaže na hišo in dragocene predmete v njej.

“In pa seveda tebe!” se je spet na široko zarežal.

“Vse lepo in prav Klemen, seks da, snemanje ne! Nobene želje nimam, da bi svojo rit nekega dne zagledal na internetu,” je odločno odgovoril Maks.

“Brez panike, Maks! Moji posnetki so absolutno zasebni. Niti blizu računalnika ne pridejo. Kakor si verjetno opazil, sem ljubitelj starin. Ne maram sodobnih igračk, zato še vedno vse snemam na stari dobri VHS sistem, saj veš, kasete. Imam vrhunsko kamero in kasneje vse skupaj pogledam na televiziji. Tudi sam si ne morem privoščiti, da se moja žena po kakšni pomoti znajde na internetu. Torej lahko si popolnoma miren.”

“Vseeno, dogovor je bil za fuk, ne za snemanje!” so bile zdaj besede, ki jih je Maks le še s težavo brzdal.

“Res je, zato dobiš za snemanje dodatek,” se je zarežal hkrati pa iz žepa potegnil šop bankovcev in jih enega za drugim začel zlagati na točilni pult.

Maks je gledal, kako je predenj zložil deset bankovcev po sto evrov, nato pa prijel kozarec in mu nazdravil.

Med prsti je stiskal kozarec, v njem pa je vrelo: “Tisoč evrov, kurčevih tisoč evrov za to, da mu nabrišem ženo, on pa to posname. Jebeni stari perverznež si lahko privošči vse!”

V naslednjem trenutku se je odločil. Z enim potegom roke je pospravil bankovce, nato trčil kozarec Klemenu in nesramno siknil:

“Upam, da je v boljši formi kot ti, sicer bo cena znova poskočila!”

Kljub očitni žaljivki je hišo napolnil predirljiv smeh, zaradi katerega bi lahko Maks kozarec mirno zalučal v Klemenovo glavo.

“No, potem pa kar za menoj. Se boš sam prepričal!”

Klemen je vzel steklenico konjaka z eno, kozarec pa z drugo roko, ter se mimo Maksa odpravil po širokem stopnišču v prvo nadstropje. Maks mu je sledil brez besed. Na koncu hodnika se je ustavil ter potrkal. Ni čakal na odgovor. Vstopil je, na vratih pa z glavo namignil Maksu naj mu sledi.

Prva stvar, ki jo je Maks zagledal v sobi, sta bila dva velika reflektorja, obrnjena proti veliki francoski postelji. Na trinožnem stojalu je bila med njima pritrjena velika kamera, prava pošast v primerjavi z majhnimi modernimi napravami, ki jih je možno kupiti v vsaki malo boljši tehnični trgovini. Kamera je bila res videti staromodna, a je bila svoj čas več koč očitno vredna veliko denarja. Klemen je stopil do bližnjega okna ter s pritiskom na gumb do konca spustil lesene rulete, nato pa v vtičnico priklopil električne kable in reflektorja sta se počasi prebudila. Svetloba je postajala vse močnejša. Postelja, oblečena v živo rdeče svileno pregrinjalo, je postala središče sobe. Maks je obstal in s pogledom iskal njo, a je ni bilo v sobi. Sprašujoče je pogledal proti Klemenu.

“Samo trenutek, da preverim, če je naša zvezda že pripravljena,” in že je sledilo trkanje po sosednjih vratih.

“Srce, čas je, čakava te!”

Še nekaj dolgih sekund je preteklo, preden so se vrata počasi odprla. V sobo je stopila ženska, ob kateri je Maksov pogled začudeno hodil zdaj proti njej, zdaj proti Klemenu. Dolgi svetli lasje so ji padali daleč preko ramen. Čudovit obraz so poudarjale visoke ličnice in polne ustnice, odete v nežen odtenek rdeče šminke. Bila je mlada, tako mlada, da bi jo imel Maks brez vednosti, da je njegova žena, mirno tudi za njegovo hčerko. Ogrnjena je bila v dolgo svileno haljo, temno vijoličaste barve, tesno zavezano okoli pasu. Roke je nervozno držala okoli svojega telesa.

“Sanja, pozdravi najinega gosta!”

Ni se premaknila, pogled pa je imela uprt v tla. V zraku je bilo čutiti napetost, njeno nelagodje pa je Maks čutil preko cele sobe. Stopil je do nje in ji ponudil roko.

“Zdravo, jaz sem Maks!”

Dvignila je pogled in mu podala roko. Bila je majhna vlažna dlan, negotov prijem. Dvignila je oči in prvič sta se njuna pogleda srečala. Čudovite, skoraj črne oči so bile prazne, iz njih je vel obup, ki ga je Maks v trenutku začutil.

“Sanja!” je tiho spregovorila.

“No, to je to!” ju je v resničnost vrnil Klemen.”Čas je za akcijo, klepetamo lahko kasneje.”

Ob tem je nagnil steklenico in naredil tri dolge požirke. Stopil je do kamere in jo vklopil. Pogledal je skozi objektiv, ter hitel z nastavitvami. Očitno nezadovoljen z osvetljavo, je prestavil reflektorja ter popravil kot svetlobe.

“Maks, stopi k postelji, Sanja, ti ga boš počasi začela slačiti, nato pa pričakujem vročo akcijo. Nikar ne glejta v kamero, zapomnita si, mene ni tukaj. “

Mimo kamere je Maks stopil do roba velike postelje. Zaslišal je zvok kamere in traku, ki se je začel vrteti v njej. Stal je tam in gledal proti Sanji. Ni se premaknila. Še vedno je negotova gledala v tla. Klemen ji je brez besed pomahal, naj pride bližje, a se še vedno ni premaknila. Očitno jezen, ker ga ni upoštevala, je stopil do nje, ter ji nekaj tiho zašepetal na uho. Prestrašeno ga je pogledala, naslednji trenutek pa je svileno ogrinjalo zdrsnilo na tla. Maks je zagledal čudovito telo, skritega v objem erotičnega perila, ki je le še poudarjalo njeno lepo postavo. Stopila je proti njemu, se dvignila na prste ter ga na hitro poljubila. Začutil je mehke ustnice, okusa jagod. A še preden je lahko poljub vrnil, se je že odmaknila. Njeni prsti so spretno začeli odpenjati gumbe njegove srajce. Drug za drugim so se vdajali spretnim prstom, nato pa so njene roke začele raziskovati njegovo mišičasto telo. Počasi je zdrsnila nižje proti njegovemu pasu in ga na hitro odpela. Nadaljevala je z gumbom in zadrgo hlač. Sledil je sunek, ob katerem se je presenečeno znašel na postelji. Hitro mu je sezula čevlje, nato pa kot da bi se ji mudilo z njega skoraj strgala hlače. Maks je, brez da bi obrnil glavo, le s kotičkom očesa pogledal Klemena, kako zre skozi kamero in se ob tem zadovoljno smeji. Zdaj že skoraj prazna steklenica je stala ob njegovih nogah.

“Predstavo hočeš, plačal si zanjo, torej jo dobiš “, je pomislil. Želel je le, da se vse skupaj čim prej konča, da izgine iz te preklemanske hiše. Dvignil se je nazaj na noge, prijel Sanjo in jo kot peresce položil na posteljo. Slekel je še preostanek oblačil ter se pridružil Sanji na postelji. Začel je poljubljati njen vrat, ob tem pa se kot nehote približal njenemu ušesu, ter ji neslišno zašepetal:

“Oprosti, naj bo hitro, pomagaj mi!”

Umaknil se je in jo pogledal v oči. Ni spregovorila, njen obraz je ostal brezizrazen, a na svoji podlakti je začutil močan stisk. Razumela je. Oprijela se ga je okoli vratu, sledil pa je dolg poljub, ob katerem je glasno zavzdihnila. Maks se ni več oziral na kamero. Popolnoma se je posvetil njej. S prsti ji je spretno snel naramnice modrčka. Potegnil ga je nižje, ter se začel igrati s parom čudovitih prsi. Poljubljal je zdaj eno, zdaj drugo, Sanja pa je ob tem glasno vzdihovala. Čutil je, da igra, kljub strastnim glasovom je bilo njeno telo pod njim togo, kot v krču. V naslednjem trenutku se je izmuznila iz njegovega prijema ter ga porinila na hrbet. Zapeljivo si je slekla modrček in hlačke, več kot očitno predstava za kamero. Sklonila se je nadenj, njeni lasje pa so počasi drseli preko njegovih prsi, ko se je njena glava spuščala proti njegovemu še vedno mirujočemu kurcu. Rahel dotik njenih ustnic je bil dovolj, da je začutil, kako se mu neustavljivo dviguje. Brez odvečnega ljubkovanja ga je vzela v usta in ga začela hitro, a spretno obdelovati. Ni dolgo trajalo, da je bil Maksov kurac trd kot kamen. Še nekaj časa se je igrala, nato pa ga hitro zajahala. Z roko ga je usmerila na svojo muco ter se začela počasi natikati nanj. Čutil je, kako je ozka, prav tako pa, da je suha. Maks je poslinil svojo roko, nato pa prijel svoj trdi kurac in ga navlažil, da bi olajšal prodiranje vanjo. Kljub vidni neugodnosti ni prenehala, dokler ni celega spravila vase. Le za trenutek je počakala, nato pa pričela z divjim nabijanjem. Ob tem je glavo nagnila daleč nazaj, da so ji lasje divje opletali preko njenega hrbta. Iz njenih ust so prihajali divji zvoki strasti, Maks pa ji je pomagal s svojim zadovoljnim mrmranjem. Zgrabil jo je za joške ter jih divje stiskal in gnetel. Sanjino stokanje se je hitro spreminjalo v glasno kričanje. Če bi jo Maks poslušal kdaj drugič, ob kakšni drugi priložnosti, bi verjel, da ima najboljši fuk v življenju, tako pa je le sodeloval v predstavi za njenega kretenskega moža in čakal, kdaj bo konec. Še nekaj silovitih gibov njenih bokov, glasen vzklik, nato pa je omahnila na njegov trebuh, kot po silovitem orgazmu.

“Vau, bravo!” je bilo slišati izza kamere, sledilo pa je kratko ploskanje v znak odobravanja.

V roki je držal skoraj prazno steklenico ter jima navidezno nazdravljal. Njegove oči so bile več kot očitno motne od popitega alkohola. Nasmeh, ki je Maksu načenjal živce, je znova krasil njegov obraz.

“Tale posnetek bi rad videl na veliki plazmi spodaj. Maks, pridruži se mi, bova še kaj spila,” ga je povabil ter iz kamere potegnil kaseto in že odhitel skozi vrata.

V sobi je nastala popolna tišina. Sanja se je dvignila iz še vedno trdega Maksovega kurca in se ulegla poleg njega. Tako sta ležala nekaj minut, brez besed, vsak v svojih mislih, dokler se Maks ni obrnil proti njej in izgovoril le eno besedo.

“Zakaj?”

Sanjine oči so v trenutku napolnile solze. Zvila se je klobčič in tiho zaihtela. Maks je še isti trenutek obžaloval svoje vprašanje.

“Oprosti Sanja, ni moja stvar, pozabi!”

“V redu je, Maks,” mu je skozi solze odgovorila.”Moj zato na tvoj zakaj spi v sosednji sobi. Stara je štiri leta, prava majhna princeska.”

“Ampak zakaj ga ne zapustiš, zakaj ne greš Sanja? Tvoj mož je kreten in ti to veš!”

“Maks, ne veš, kdo je on, ne veš, kakšne veze in poznanstva ima. Če odidem, bom ostala brez hčerke. Ima to moč in proti temu ne morem storiti nič!”

Njene oči so znova napolnile solze. Maks je začutil bolečino te mlade in nadvse lepe ženske. Privzdignil je njeno glavo ter porinil roko podnjo. Stisnil jo je k sebi, močno objel, ona pa je zakopala svoj obraz ob njegove prsi. Njeno telo se je treslo ob joku, ki se kar ni končal. Končno se je umirila v njegovem objemu. Maks se je odločil, da bo čas za njegov odhod. Želel je potegniti svojo roko izpod njene glave, a ga je z močnim objemom ustavila.

“Kam greš?” je dvignila glavo in ga pogledal s še vedno objokanimi očmi.

“Čas je da grem, Sanja. Ne bi rad, da se tvoj kretenski mož vrne in zahteva še en posnetek!”

“Ne bo ga, zaspal je na kavču.”

“Kako veš?”

“Ker je pijan in ker je vedno enako. Nisi prvi Maks, pa tudi zadnji ne.”

“Ampak vseeno je bolje, da grem, Sanja!”

“Prosim, ostani še malo. Ljubi se z mano, kot da si želiš, ne, kot da se moraš. Prosim, Maks!!”

Znova se je zazrl v njene črne oči. A tokrat niso bile več prazne. V njih je tlela majhna iskra upanja, da bo ostal in ji izpolnil željo. Z roko ji je segel na še vedno mokro lice od solz. Nežno jo je pobožal, ona pa je prijela njegovo roko in jo zasula s poljubi. Potegnil jo je bližje svojega obraza, nato pa počasi poljubil. Začutil je mehke, a še vedno slane ustnice, po katerih so še pred nekaj trenutki tekle solze. Takrat se je v njem nekaj prelomilo. Z vsem svojim telesom si je zaželel izpolniti njeno prošnjo. Ni zahtevala čudežev, le nekaj topline, želje, objemov. Želela je biti želena.

“A oni tvoj bumbar res spi?”

“Spi kot medved pozimi!”

“Potem bo pa njegova žena deležna ljubljenja, kot ga ne bo on nikoli posnel na svojo usrano kamero!” pogledal je Sanjo in oba sta se tiho zasmejala.

Maks se je dvignil na kolena ter si znova ogledal Sanjo. Njegov pogled je poželjivo božal njeno telo. Poljubil je kazalec desne roke in se dotaknil njenih ustnic. Preko vratu je zdrsnil do bradavičk. Rahel dotik vlažnega palca je povzročil, da so se lepo napele. Zdaj je vedel, da je sproščena, da si ga želi. Spustil se je nižje in zaokrožil okoli popka, nato pa nadaljeval proti tanki, lepo oblikovani črtici njenih sramnih dlak. Tu se je njegovemu kazalcu pridružil še palec, s katerim je čisto počasi drsel po njeni muci. Sanja je zaprla oči in dvignila boke, v tihem odobravanju. Še nekaj časa je nadaljeval igro, nato pa se ulegel med njene noge. Obe dlani je porinil pod njeno čvrsto ritko ter jo naslonjen na komolce privzdignil tik pred svoja usta. Čakal je pravi trenutek, le centimeter oddaljen od njen muce. Čutila je njegovo toplo sapo, dihanje in on je čutil, kako so se njeni boki še za malenkost dvignili v upanju, da bo začutila njegove jezik. A vzel si je čas, ni se mu mudilo. Želel ji je dati najboljše kar lahko.

“Maks, mučiš me!” je z narejenim jeznim glasom protestirala.

Maks se je le nasmehnil in iztegnil jezik. Le rahel dotik in znova se je umaknil. Nato malo višje in znova umik. Poslušal je njeno tiho stokanje, v svojih dlaneh je začutil, kako je stisnila ritne mišice, ko se jo je dotaknil. Brez opozorila jo je polizal, celo, njegov jezik je v enem gibu potoval od spodnjega roba pa vse do vrha muce. Ustavil se je na vrhu in z jezikom poiskal ščegetavček. Na ustnicah je čutil, kako njena notranjost kipi, njeni sokovi pa zalivajo njegova usta. Ni se več ustavljal. Konica njegovega jezika se je popolnoma posvetila njenemu čarobnemu gumbu. Bil je nežen, a vztrajen. Počasi je stopnjeval pritisk, ob tem pa opazoval Sanjine reakcije. Njena glava se je počasi zibala, levo in desno, ob tem pa je grizla svoje ustnice. Maks je eno roko umaknil z njene riti, poslinil kazalec, nato pa ga počasi porinil v njeno notranjost. Ob tem ni niti za trenutek prekinil igre z njenim ščegetavčkom. Prst je porinil globoko v njeno zdaj že popolnoma mokro muco, nato pa ga upognil navzgor, v iskanju tiste posebne točke. Na konici prsta je začutil drugačen občutek, komaj kaj drugačen od okolice, a vedel je, da je na pravem mestu. Svoj prst je začel drgniti ob točko, ki jo je iskal v njeni muci, najprej počasi, nato pa vse močneje, skoraj grobo. Sanja je pokrila svoja usta z dlanjo in s tem pridušila krik ugodja, ki ji je hotel uiti skozi usta. Njeno dihanje je bilo zdaj silovito. Boki so krožili, Maks pa je le s težavo sledil njenemu gibanju. Čutil je, kako se bliža vrhuncu. Njeno telo se je popolnoma odzivalo na njegovo draženje. Le še nekaj kratkih gibov s prstom, še zadnji dotik ščegetavčka in njeno telo je odnesel val orgazma, ki je kar trajal in trajal. Maks je nadaljeval gibanje svoje roke in jezika, dokler ga ni odrinila, stisnila kolena ter se zavalila na bok.

“Ne morem, ne morem več!” so bile besede, ki so ga končno ustavile.

Zdrsnil je za njen hrbet ter jo objel. Njeno telo se je oblikovalo po njem. Še vedno je globoko dihala, ko jo je Maks začel poljubljati po vratu. Njen divji orgazem je prebudil njegovega prej že padlega kurca. Sanja ga je kljub svoji zamaknjenosti začutila na muci. Z roko je krenila proti njemu, ga trdo zagrabila, nato pa počasi začela drkati. Maksovi poljubi so jo vrnili v resničnost. Izmuznila se je iz njegovega objema ter se postavila na vse štiri. Hrbet je usločila kot mačka, glavo pa silovito vrgla nazaj, tako da so ji lasje prekrili hrbet.

“Fukaj me, Maks!” je bilo vse, kar je izrekla, ob tem pa rit vabljivo molela v zrak.

Maks se ni dal dvakrat prositi. Postavil se je zanjo, s kurcem nekajkrat pobožal njeno mokro muco, nato pa počasi, a odločno začel prodirati vanjo. Čutil je, kako se mu odpira, popolnoma drugače kot še dobro uro nazaj. Prijel jo je za boke ter brez usmiljenja potegnil nazaj, ob tem pa kurca zabil do konca v njeno mokro naslado. Gledal je, kako so se njene roke zakopale v svileno posteljnino. Gibi njegovih bokov so bili polni občutka. Ni je nabijal, počasi si jo je jemal. Želel je, da čuti, kako si jo želi. Z eno roko še vedno na njenih bokih, je z drugo počasi šel preko njenega usločenega hrbta ter jo prijel za ramena. Njegovi boki, prijem njegovih rok, niso dovoljevali nobenega izmikanja. Sledila je njegovemu ritmu, ki je postajal vse hitrejši. Ni imela druge izbire, njegov prijem je bil jeklen, a četudi bi jo imela, v tem trenutku je bilo to vse, kar je želela. Njeni vzdihi, pogled na njeno čudovito telo, predvsem pa ozka in mokra muca, sta Maksa počasi, a zanesljivo vodile proti koncu. A ni hotel odnehati, ne pred njenim novim orgazmom. Izpustil je njene boke ter se naslonil na prosto roko. Z roko, ki je še malo nazaj držala njena ramena, pa je krenil proti njeni muci. Zdaj je bil tik nad njo. Ko je poskusila usločiti hrbet ni bilo več prostora, njen hrbet se je srečal z napetimi mišicami njegovega trebuha. Njegova roka na njeni muci je bila zadnja pika na i za njen drugi orgazem. Maks je obmiroval. Ritem je prepustil njej. Sanja se je silovito nabijala na njegov kurac, s svojo roko pa je zagrabila Maksovo šapo in ga usmerjala pri draženju ščegetavčka. Njen orgazem se je bližal kot podivjani vlak postaji. Ni ga bilo več možno ustaviti. Njeni kriki so odmevali po sobi in Maks je upal, da ne zbudita moža, ki naj bi spal v pritličju. Maksu se je zdelo, da je minila cela večnost, preden se je Sanja umirila in popolnoma obnemogla obležala na postelji. Privil se je k njej ter jo objel.

Po nekaj minutah poslušanja njenega enakomernega dihanja je bil prepričan, da spi. Počasi in previdno se je odmaknil od nje, vstal s postelje ter jo pokril z drugo polovico rjuhe. Tiho je poiskal svojo obleko in se oblekel. Še zadnjič je pogledal na spečo Sanjo ter prijel kljuko vrat, da bi zapustil sobo. V tistem ga je presenetil njen glas:

“Hvala!” je bilo vse, kar je izrekla.

Obrnil se je in jo pogledal. Ležala je zavita v rdečo svilo in ga gledala. Za trenutek sta se njuna pogleda srečala. V njenih očeh je žarela komaj opazna iskra. Maks ji je poslal poljub v slovo, zapustil sobo in se previdno odpravil v pritličje. Že na polovici stopnic je zaslišal glasno smrčanje.

Na velikem kavču sredi dnevne sobe je spal Klemen. Na tleh je stala prazna steklenica konjaka, velik ekran na steni pa je še vedno ponavljal posnetek Sanje in Maksa v akciji. Očitno je bil posnetek nastavljen na ponavljanje. Pogledal je le nekaj kadrov, a občutek ob tem je bil skrajno čuden. Maks se je obrnil proti izhodnim vratom, a se je tik pred zdajci ustavil. Vrnil se je do ekrana, kjer je na spodnji polici počival star predvajalnik in snemalnik obenem. Pogled se mu je ustavil na kopici gumbov, dokler ni našel pravega, na katerem je pisalo erase. Še enkrat se je obrnil proti spečemu Klemenu, nato pa pritisnil gumb. Zaslišalo se je tiho šumenje, posnetek pa je izginil iz ekrana. Znova se je obrnil proti izhodu, ob tem pa dvignil iztegnjen sredinec proti spečemu Klemenu, na ustnicah pa sta se mu izrisali le nemi besedi:

“Jebi se!”

Zloben nasmeh je preletel njegov obraz, ko je zapuščal hišo. Usedel se je v avto, ter počasi odpeljal. Čuden občutek je imel v želodcu. Počutil se je praznega, umazanega. Niti šop bankovcev v prsnem žepu ni mogel popraviti slabega okusa v ustih. Zdelo se mu je, kot da se vrača iz igralnice po katastrofalni noči. Zapeljal je na avtocesto in brez usmiljenja pohodil pedal plina, da je avto divje poskočil. Prižgal je glasbo, ki je preglasila zvok motorja. Luči so rezala v črno noč in osvetljevale cesto, a on je želel le pozabiti.

 

(SE NADALJUJE)

Gray Wolf

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!