Natrpan lokal natrpanega afriškega mesta. Nekajkrat sem jo premeril z očmi, dovoljkrat, da je to storila tudi ona. Bila je kraljica plesišča, kratki lasje so poudarjali dolg vrat, ozka temno modra obleka je komaj skrivala njene majhne prsi ter se je tesno oprijemala vzdolž telesa. Sublimni so bili njeni gibi, glasbo bi lahko poslušal le z opazovanjem njenega nežno zvijajočega se telesa, ki se je včasih spustilo v počep in te razburilo z mislijo, kako bi bilo lepo prav zdaj ležati pod njo.

»Have you ever tasted black pussy?« sem naenkrat začutil v besede oblikovano sapo ob mojem ušesu, ko sem se obrnil proti šanku po novo pivo. Zaprl sem oči, zaprosil vesolje, da bi to bile njene besede in se s sklonjeno glavo obrnil proti njej. Modra je bilo vse kar videl, dvignil sem pogled in ga predstavil njenemu. Njene temne oči so mi vračale vso pohotno željo. »I’m yours«.

Prijela me je za roko in odpeljala v sobo, tam zadaj, po hodniku za šankom. Dobro je poznala pot, a za to mi ne bi moglo biti bolj vseeno. Zaprl sem vrata, », Hi, I’m..«. Moj »I don’t care about your name« jo je grobo prekinil in še dodatno razvnel. Objela me je z ustnicami, mesnatimi in mokrimi, z jezikom šla čez nos in oči. Nič ni lepšega, kot če te ženska čvrsto in mokro liže po obrazu. A odrinil sem jo stran, zavrtela se je in se z rokami naslonila na nizko mizico. Z roko sem ji glavo porinil ob njo, ji iztegnil noge ter padel na kolena, kakor goreč vernik pade pred oltar. Zagledal sem se v njeno rit, na vitkih temnih nogah, ki so jih dodatno napenjale visoke petke. Želel sem uživati v trenutku, a ni pustila. Z levico si je dvignila obleko, odmaknila črne hlačke, ter me z desnico potegnila vase. Kako mokra je bila in topla, njena pizda, težko opišem. Čez hrbet sem jo objel z obema rokama, ter si jo še bolj pritisnil v obraz. Z istim afriškim občutkom je krožila kakor prej na plesišču, a v strasti jo je vedno bolj odnašalo v zgolj divje nabijanje na moj jezik. Žejno sem jo pil, radovedno iskal vsak kotiček njene poplavljene luknje, raziskoval teksture njenega temnega telesa. Z obema rokama me je zdaj zgrabila za lase in me grobo zabijala v njeno pizdo. Vedno bolj so se ji noge šibile in vedno bolj je lezla vase, nakar je naekrat ob glasnem kriku začela trepetati in se zlivati proti tlem. Odložil sem jo, celo mehko in krhko. Strmela je vame in iskala sapo, da bi nekaj rekla, a sem ji le pomahnil, češ, oba veva vse in jo poljubil na čelo, kot to storiš tistim, ki jih ne boš nikoli več videl.

In je nisem. Kakor tudi nikoli nisem zvedel njenega imena, ne za to kaj počne, a do danes nosim na ustnicah tisti sladek okus njene črne pičke.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!