Oni dan mi je v roke prišla knjiga o odvisnostih. Te stvari me namreč zanimajo. Pa ne gre za kako odvisnost od alkohola, ali – bognedaj – trdih drog. To je knjiga o odvisnostih posebne vrste. Pa kaj bi tajil, gre za odvisnost od seksa. Pravzaprav gre za odvisnost od seksa in odnosov, ki jih – če že hočemo seksati – moramo vzpostavljati, kajne?

Na tem mestu bom najbrž moral priznati, da sem odvisen. Če bi bil tole film, bi sedaj skupaj z vami, moji dragi bralci, sedel v krogu v kakem prostoru, okrog mene bi bilo nekaj seksi deklet, ena gospodinja s trajno, en tihi možakar, ki bi lezel kar sam vase, pa seveda jaz. Terapevtki…ne vem zakaj si predstavljam, da bi to morala biti ženska…pravzaprav si jo zelo dobro predstavljam, ampak o tem kdaj drugič…bi se bilo treba predstaviti. Saj veste, to gre nekako takole:

“Pozdravljeni, moje ime je Ben in odvisen sem od seksa.”

Večkrat sem bral, ali slišal pripombe o taki vrsti odvisnosti. Običajno so bile v stilu: to pa res ni odvisnost. Ali pa: če bi že moral biti od česa odvisen, bi bil najraje od seksa.

Hm, povem iz svoje izkušnje – nobena odvisnost ni dobra, tako tudi odvisnost od seksa ni. Odvisnik mora pač dobiti svoj odmerek, v nasprotnem ima krizo. Kriza pa zgleda nekako takole: poleg obsedenega razmišljanja o naslednjem odmerku (ženski) odvisnik začuti utrujenost, napetost, razdražljivost, nespečnost, glavobol, drhtenje, motnje pri erekciji, telesne bolečine (dušenje v prsih), potenje, mrzlico in podobno (odebeljeni tekst sem z nekaj manjšimi spremembami prepisal iz omenjene knjige). Težava pa je v tem, da običajne “doze” kmalu ne zadoščajo več, potem pa odvisnik seveda hlepi po večjih količinah. Tako kot odvisnik od heroina na vsak način poskuša priti do svojega “šuta”, tako tudi seksualni odvisnik ves čas išče. Pa obilno sanjari. Pogovarja se tako npr. z uslužbenko v banki, pa v resnici razmišlja, kako bi ji odpenjal modrc, saj njena bluze zgleda prav mamljivo napeta. Stoji v vrsti za kruh, pa razmišlja o tem, kako bi trgovki dvignil tisto haljo in jo nabrisal kar tam za pultom. Sedi ves bolan v čakalnici pri zdravniku, a si ne more kaj, da ne bi razmišljal o tem, kako bi pošprical ono seksi medicinsko sestro. In ko enkrat odvisnik potrebuje svoj šut – ga tudi dobi, v to bodite prepričani.

Sam ne sodim med kake klasične lepotce, najbrž sem precej povprečen. Menda so moje oči “žleht” in to kakor da ženske privlači, a o tem težko sodim sam. Kar hočem povedati je, da – odvisnik, kakršen sem – vseeno brez kakršnekoli težave dobim žensko za seks. Težava pa je v tem, da človek zaradi potrebe po novih in novih šutih spušča kriterije in potem počasi podre vse, kar mu je pripravljeno ustreči. Pa se v določenem trenutku zalotiš kako si naletel že na vse sorte zanimivih primerkov žensk, bejb, pičk, rib, srnic, mačk, ali pa mišk, kakor jim sam rečem. Po večini gre sicer za prijetne ženske, neprijetnih izkušenj se pravzaprav prav dosti ne spomnim. Pa sem se odločil, da opišem par zanimivih primerkov. Ne gre seveda za vse. Odvisnik se šutira, če je priložnost večkrat dnevno, pa če je možnost tudi z različnimi drogami. Tudi sam sem bil večkrat tak. V istem dnevu. Sem morda še? Kaj pa vem.

Spoznam eno Bejbo. Kdo bi rekel, ampak debata hitro nanese na seks. Izpade, da ima ona rada raznorazne zadeve v zvezi s seksom, pravzaprav se zdi prav mahnjena na seks. Zdi se kakor rojena zame, kajne? Pa se spraviva k prvemu seksu. Pravi, da obožuje fafanje, da ima rada, če ji v pičko porinem pest, da uživa v analnem seksu. Ohhh, nebesa za seksualnega odvisnika, kajne? Pravi, da ima rada, če jo pošpricam po obrazu in v usta. Spet odlično, kajne? No, nekoliko se boriva z uvodno sramežljivostjo, a se tudi ti neprijetni stran vrženi trenutki končajo po kakih 30 sekundah. Leži tam gola pred mano in ogledujem si njeno telo, ter ga božam. Lepi joški, čvrsti, ne preveč veliki, a za usta napolnit ravno pravi. Obliznem tisti lepi bradavici in ona globoko vzdihne. Z roko ji grem med nogi, nekoliko me moti, da ni povsem obrita. Pa kaj bi to! Spravim se tja dol in jo nekaj časa ližem, zdi se, da zelo uživa. Potem sem seveda na vrsti jaz. Ob novem telesu mi kurac štrli naravnost v nebo in težko že čakam, da si ga bo potisnila v usta. Nekoliko nerodno deluje, mečka tam naokrog, kakor ne bi natančno vedela kaj in kako. Oblizuje mi jajca, kurca se pravzaprav sprva niti ne dotakne. Potem si glavico nekako le vstavi v usta, gleda dol po kurcu in…se očitno trudi. Vprašujoče me pogleda in pravi:

“Kako naj to delam? Pravzaprav ne znam. Še nikoli ga nikomur nisem.”

Pravim, da je OK in naj kar nadaljuje. Poseksam jo tako, da sem jaz na njej, se dam malo jahati, ampak tudi to ji ne gre. Trudim se, suvam, migam … ampak ženska je očitno zelo nesproščena. Pa se ji po kaki uri spravim nad tisti lepi joški, kako minuto počasi drkam in … špricnem čez njen obraz in našobljene ustnice. Umakne se, skrije … pokvari trenutek. Kasneje ugotovim, da je pri tridesetih letih pravzaprav še popolnoma neizkušena. Prijetna ženska. Parkrat si jo še šutnem direkt v žilo v prihodnjih tednih. Analnega seksa ne preizkusiva, pa tudi pesti ji ne rinem nikamor. Parkrat si jo še šutnem s kurca v tistih dneh, potem pa se naveličam, saj šut ne prime več. Hočem drugo, hočem novo.

Spoznam drugo Žensko. Pridem v njen kraj, čaka me na dogovorjenem mestu. Pravzaprav kar ob prvih besedah začutim, da mi je ženska simpatična. Sedeva v avto in nekoliko klepetava. Izvlečem kurca, ki sem si ga ob misli nanjo sicer že pošteno mencal. Nasmeji se in pravi, da sem poreden. Parkrat povlečem z rokama gor in dol in dvigne se mi. Želja je strašanska! Vpraša, kaj bom sedaj počel. Nič ne odgovorim, počasi drkam. Najbrž sem dobil tisti “žleht pogled”, kaj pa vem. Vprašam, če jo lahko potipam. Zanima jo kje. Oprsje, pravim. Tisti joški pa, prisežem, so ogromni. Z eno roko gnetem ti veliki krogli kar skozi obleko, z drugo še vedno drkam. Pravi, da je ločena, da se vezala ravno ne bi, seksa pa vseeno rada. Nimam težav s tem. Gleda me, stegne roko in me prime za nabreklega tiča.

“Saj dovoliš?” vpraša.

“No ja, če že ravno toliko težiš”, si mislim. Naslonim se nazaj in tokrat jaz opazujem njo. Drka mi kurca, gleda dol v tisto, kar počne. Lepo mi je.

“Danes ti ga ne bom fafala.” pravi. Hmm. Vljuden fant sem, nič ne protestiram. Seveda si želim, da bi mi ga. Ampak potrpežljivost je mati modrosti, tisti joški pa so tudi obetali dokaj močne šute v prihodnosti.

V prihodnjih mesecih obilno fafa. Pravzaprav ženska izpade prav mahnjena na mojega kurca. Vsakič, ko se dobiva, ga brezobzirno napade. Če sedem v avto k njej, me je vsakič strah, saj se bolj kot vožnji posveča mojemu kurcu. Drka ga, gnete, počne vse sorte z njim. K sreči med vožnjo ne fafa. Hoče me vedno, povsod. Seksava tako v najetih sobah, pod tušem v … nekem javnem prostoru, v kabini od kamiona, v avtu, v gozdu, vsepovsod. Potem pa nekega lepega dne na tej prijetni ženski zasopiham, si ga lepo podrkam, jo pošpricam po ogromnih joških in se zalotim ob misli – pa kaj jaz tu delam?

Spoznam tretjo, ta je Srnica. V njenem kraju “slučajno” opravljam neko delo, parkrat prej pa sva klepetala na enem od spletnih omrežij. Pa se dobiva. Blond stvarca, mlada. Že na prvi pogled sva si simpatična. Uvodno pijačo kar preskočiva, pelje me na nek travnik, pravi da je njen. Leževa zadaj za avto, pogrneva gobe za na plažo, ki jih za vsak slučaj vedno vozim v avtu. Topel poletni dan je. Leživa tako tam zadaj in se pogovarjava. Uhh, ob mladi punci mi kurac kar sam skoči na sever. Božam se tako po malem skozi tanke poletne kratke hlače in ker perila nikoli ne nosim, se seveda kaj kmalu dobro vidi erekcija. Ona gleda, govori, si nezavedno oblizuje ustnice, potem pa pravi:

“Daj ga že ven, kaj čakaš?”

Nisem se pustil prositi. Kurca sem potegnil ven, si ga malo podrkal pred njenimi očmi in jo potegnil k sebi. Najprej prvi poljub, samo na ustnice, toliko, da se spoznava zares. Potem pa nekaj globokih poljubov, dih jemajočih. Moje roke seveda raziskujejo. Nekaj špehca čutim in … mene to ne moti. Čutim tudi lepi, čvrsti, veliki joški. Nisem mahnjen samo na velike joške, ampak pač naletim na take. Počasi jo slečem, sam sem pa itak nag v nekaj sekundah. Narahlo jo porinem in ona natančno ve, česa si želim; leže torej na hrbet in razširi nogi. Obrita je, lepo diši. Obliznem sramne ustnice. Poližem pregib med nogama in se vrnem k izviru naslade. Ližem jo, raziskujem njeno notranjost. Ona se zvija, glasno stoka. Vpraša me, če me to moti. Ah, kje pa, si mislim, rečem pa nič. Ližem jo, vtikam vanjo prste. Kakšna vlaga, kakšna vročina! Ližem jo nekaj minut in vidim, da ji zelo paše. Dvignem se, ji zlezem med nogi in nastavim okamenelega kurca. Podrgnem po premočeni pički gor in dol, tistih nekaj dlak me ni zares motilo, potem pa ga kar posrka vase. Želim si počasnega drsenja vanjo, a ženska glasno zahteva:

»Daj me, nabijaj me, ti prasec!«

“Hmm, prasec ravno nisem”, si mislim, nabijam jo pa vseeno. Tistega čudovitega dopoldneva sem jo tako nabijal, da sem imel še nekaj naslednjih dni vnetje vseh mogočih in nemogočih mišic. Kolikor se spomnim, sva bila tam nekaj ur, njej pa je prišlo trikrat. Gledala me je kot zaljubljena mlada srna in mi ga vmes med njenimi orgazmi fafala. Jaz nisem pustil, da mi pride, saj me potem dostikrat vsa volja mine. Pač pridem do svojega šuta, kajne? Ob koncu sem jo seveda dobro namočil, pa najbrž tudi precej tistega travnika.

Srnico sem poseksal samo dvakrat. Drugič je bilo v bližini mojega kraja. Spomin na najino prvo dopoldne naju je tako rajcal, da sva se popadla v bližnjem gozdičku po sistemu gobe-na-tla-noge-narazen-kurca-v-pičko. Najbolj v spominu mi je ostalo, da sva najbrž obakrat imela gledalca, ampak komu to mar? Kasneje je naneslo, da se nisva več videla. Po malem sva še v kontaktih, danes ima resnega fanta. Bi si jo še kdaj šutnil? Odgovor prepuščam vam.

Spoznam četrto Mačko. Prijetna punca z dvema otrokoma in menda zateženim možem. Všeč sva si, najbrž se celo malce zaljubiva. Večkrat jo obiščem v službi, prinesem kako rožico in podobno. Pa pride moj trenutek, nekje se znajdeva sama. Napadem jo, poljubljam jo. Moje roke so povsod. Poljubljava se, poljubljava in poljubljava. Ona se rada poljublja. Pravi da bi z mano zelo rada seksala, a da ima moralne zadržke. To mi pravi medtem, ko zajema sapo med poljubljanjem z mano, medtem ko ji gnetem lepi, mali, čvrsti dve joškici. Sam imam gromozansko trdega, a punco spoštujem in je nočem v kaj siliti. Znajdeva se v postelji in kaj kmalu sva gola. Poljubljava se, poljubljava in poljubljava in seveda uidem tja dol. Ližem jo … o Bog, kako dobra pička! Potem pa pride trenutek tudi zame – želel bi si biti tudi dobro pofafan, a to lahko počaka – in zlezem ji med noge. Umakne se. Spet se poljubljava, spet sem pripravljen. Kurca imam že na čisto premočeni, s črnimi dlakami poraščeni pički … dotaknem se je, čutim že vso tisto vlago na vrhu glavice … ona pa se umakne. Pravi, da ima zadržke. Pa se spet poljubljava. Dve uri, tri ure. Kurac pada, se dviga, ližem jo, se poljubljam in … sem nadvse ustrežljiv. Vmes razmišljam, jebemti, kaj če bi ji ga kar porinil, ko sem že enkrat tako blizu. Odločim se, da ne. Ne morem še jaz biti prasec, če je že njen mož, menda jo je tudi že posilil. To igro igrava nekaj ur, potem pa se polnih jajc, poparjen in nezadovoljen vrnem domov.
Igro s trdim kurcem na premočeni pički v prihodnjih mesecih še nekajkrat odigrava, a k sreči se vmes parkrat tudi spozabi. Fukam jo, nežen sem z njo. Mečkam njena oblačila, dušo in moralo. Po nekaj mesecih me življenje odnese drugam. Z mačkico sva še v občasnih stikih. Pravi, da me ima rada. Ima pa še vedno kretenskega moža. Še bi jo, a imam moralne zadržke.

Potem pa spoznam svoj overdose. V stilu prejšnjih, bom tej rekel MiŠka. Pravzaprav sem o njej že pisal v nekaterih prejšnjih prispevkih. Gre za to, da vsak odvisnik enkrat sreča svoj premočan odmerek. Tale moj, ta moja miškica, pa je peklenska in zahrbtna droga. Človeka zasvoji, da ne zna, noče več brez nje. Odvisnik sem in hlepim. Hlepim po njeni koži, vonju, ustnicah in pički. Občasno si jo imam možnost šutniti, še večkrat pa droga preprosto ni na voljo. Odtegnitveni sindromi so čisti pekel, najbrž nisem več pri pravi. Pa najbrž se občasno spogledujem s tisto starko s koso, vsaj počutim se tako.

Vsak odvisnik ima svoj razlog, da počne, kar pač počne. Tak razlog njegovih dejanj ne opravičuje, jih pa lahko razloži. Z odpravo težave se tudi potreba po »zadevanju« izniči, ali pa zmanjša na minimum. Je morda možno, da je tale moja miška izničenje razlogov za odvisnost(i), ali pa pač moje srečanje s prevelikim odmerkom?

Moda pa je preprosto – ljubezen?

Benjamin Twinklemin Kelsson

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!