Ljudje mislijo, da v realnem svetu ne obstajajo ljudje, ki so lahko odvisni od seksa. Ko boste prebrali spodnje izjave ljudi, ki jim je seks zakoreninjen v telo in dušo, boste morda začeli razmišljati drugače. Ljudje smo odvisni od mnogih stvari, res je. Ampak velik problem nastane šele takrat, ko za potešitev svoje odvisnosti, potrebujete drugega človeka. Iz tega razloga, se odvisnežem velikokrat očita “neskončno” število partnerjev. Kakorkoli pa si poglejmo, kaj so povedali:

 

Zasvojenost s seksom se nikoli ne konča. Nikoli ne dosežeš najvišje točke zadovoljitve. 5 minut po najboljšem seksu, se pojavi potreba, ki ni nič manjša, od tiste pred seksom. Res ni prijetno.

 

500 eur sem samo lansko leto zmetala za erotične igračke!

 

Moj fant ne želi seksat tolikorat kolikor meni paše in vem, da je to moj problem, ampak jezim se pa nanj, kar je narobe.

 

Zelo hitro se naveličam seksati z istim partnerjem.

 

Ne najdem fanta, ki bi razumel moje potrebe in zdi se mi, da sem obsojena na samsko življenje in tujca v moji postelji. Bedno.

 

Ko si nekje zunaj vedno začnem takoj razmišljati o seksu in vedno se to zgodi v kakšnem nerodnem trenutku.

 

Želja po varanju je neverjetno močna. Žalostna sem, ker sta se moja starša ločila zaradi tega, sama pa tega ne znam obvladovati.

 

Ker se ne morem upreti, da ne bi spala z vsakim, do mene nimajo več nobenega spoštovanja.

 

Kljub temu, da se partner trudi, ga ne more imeti po konci tolikokrat, kot si sama želim. Nikoli nisem do konca zadovoljena. Katastrofa.

 

Sovražim misel, da seksam s popolnimi tujci, za katere niti ne vem kako jim je ime. Ampak misel na to, da se zadovoljim, je tako privlačna.

 

Spala sem skoraj z vsemi moškimi v moji družbi in vsi me grdo gledajo zaradi tega. V bistvu sploh ne morem imeti pravih prijateljev.

 

Ja tako je, zdej pa ne vemo kaj je bolje:) To ali neka kot špricer hladna bejba, ki ji ni do seksa 🙂 ?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!