Včeraj smo pohajkovali naokrog. In ona oblečena v črno s pritisnjeno oblekco, mi je kruto medla misli, nič nisem spravil skupaj. Kot tiste karikature v filmih sem zgledal. Jecljal in govoril sem same dolgočasne stvari, na skretu pa sem se gledal v tiča in se mu opravičeval, ker še dolgo ne bo dobil akcije, njegov lastnik je zatrapani hlod in nič drugega, kravjek jedan.

Snežilo je, sneg ima tale moja punca res rada. Pod zaseneženim nebom me je gledala navzgor z igrivimi očmi, zmešanimi pogledi. Položil sem ji roke okoli bokov, ki jih ima hvala bogu dovolj, jo potegnil malenkost k sebi in jo vprašal, če bi šla raje kam drugam. Sicer je malo nerodno odvrnila, a sem razbral, da se ne bo preveč pritoževala. Ob razriti cesti sem imel razlog, da sem vozil počasi, da sem si dobro ogledal njene nožice, njene prste, roke, dlani. Njene lase sem tu in tam navil na prste in upal, da me ne izda hud rajc in potreba. Bila je sladka, neulovljiva. Ko sva prispela do mene, sva se povzpela po mrzlih stopnicah do stanovanja. Vstopila sva. Prislonil sem jo na vrata. Na njej oblekca malo nad koleni in stopala obrnjena navznoter, tako je stala vedno, mislim, da je bila sramežljiva, in sumim, da ji je noge obračalo drugo proti drugi včasih tudi zaradi ščemenja. Ko sem pomislil, kakšna mehkoba se mora skrivati pod bombažnimi hlačkami, me je odneslo. Zagrabil se jo za rit in jo povlekel nase. Malo nad njeno glavo se je nahajalo kukalo, kjer sem še videl sosedo, kako firbčno posluša, kaj je to za en hrup, vzdihi. Grizljal sem ji ustnice, se vsake toliko časa ustavil in jo pogledal. Z eno roko sem jo prijel za obraz ji dal kazalec v usta in ji z drugo roko segel direktno pod hlačke. Globok vdih. Mrzle roke imam, ji pravim. Ona pa počasi vleče prst in drhti pod ledenimi rokami.

Zima naju je rajcala. Pozimi je boljše porivat kot poleti, pozimi punco nabijaš močneje in čutiš res le njeno vročino, ne odeje, ne postelje, ne stene … Ko iz hlada pod ničlo s prsti, jezikom in kurcem zlezeš v njo, veš, da si tam doma.

Nerodno ji slečem debele nogavice, kar skupaj s hlačkami. Ne ljubi se mi jebat s predigro. Preveč me razganja, predobra je za komplikacije, mogoče pa v drugo potem. Kaj kmalu ji slečem še majico. Brez poljubov, le gledam jo in šlatam. Okoli pasu, ramen in po riti. Modrček mora dol. Prisesam se na njene bradavice. Začne me grabiti za kurca, preverja, če sem že kaj trd. Razočarana pač ni. Potegnem jo za roko in jo zvlečem v mojo sobo, jo prislonim pred okno na polico, grem na kolena in ji začnem lizati tamalo. Premočena je, sladka je, topla je, slastna je. Ta njena pička je magična. Zaližem se dodobra vanjo. Si pomagam še prstki in ji razpiram ustnice, drkam ščegija in jo fukam z rokami. Vleče me gor. Zamenjava položaje. Zamenjava avtoritete. Prične mi ga vleči, najprej lepo počasi le glavico. Gleda z velikimi nedolžnimi mladimi očmi, ki mi storijo milo, ki mi storijo slo. Ne morem več čakat! Po slabi minuti jo prekinem, usekam po riti in rečem, naj mi jo nastavi. Najlepša češplja, kar jih je videl svet, buhne izmed stegen. Napihnjena je, tako kot mora biti, rdeča je od razdraženosti in mokra od vseh pofukanoprifukanih sokov, ki jih spravljajo najina telesa na dan. Koža ploska, pizdica sočno cepeta, kurac se zaganja, jajca jo tolčejo po hribčku. Gledam ji v hrbet in jo vlečem za lase, porivam to mojo ljubko ljubo in jo nasajam nase. Posiljujem jo z mislimi, dotiki, besedami, dihi in seveda s kurcem. Tiščim ji glavo v šipo, ki nabira njen dih v lahni rosi na steklu. Puščam sledi svojih rok po njeni koži, puščam rdeče odtiske pretrdih dotikov in vonjam najino svinjarijo v vsem svojem sijaju. Zaljubljam se v svet in čas, v razgled pod oknom, zaljubljam se v boke, zaljubljam se v občutke, ki mi stiskajo kurca, ko lezem v njo vedno znova in znova. Obožujem ko me njeno telo požira, ko me njeno mednožje vleče vase in izloča čisto po mojem ritmu. Obožujem, ko jo znotraj zateguje, ko čutim krče drobnega telesa, drobne slastne punce.

Zaljubljen sem, to je.

Jeba!

Lep pozdrav.

Pušlc

 

p.s. Reši še kratko anketo. Tukaj!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!