Stara sem 19 let. Tri leta sem s fantom, kateri bi zame naredil vse, le pri sexu se vse ostavi. Sex samo v postelji pod kovtrom. Star je 21 let, imel je par punc pred menoj, a nobena ga ni dolgo imela. Sedaj mi je jasno. Fant je bil mamin sinko, ki ni imel nobene fantazije.

Večkrat ga na kakšnem izletu rajcala, pa me vedno odvrnil na polno. Bila sem večkrat pred tem da ga pustim, ko mi je prijateljica povedala da ona ima ljubimce, starejše in poročene moške, ki jo razvajajo, želijo nori sex, so perverzni itd…
Vse se je pa začelo, ko sem šla po dolgih prigovarjanjih kolegice malo pogledat na erotične slo strani… na začetku mi je bilo brez vezno, kasneje pa sem se vživela, sodelovala v debatah na forumih, in kmalu so tipčki ugotovili po pisanju, da sem odprta za vse. Kmalu so padale nespodobne ponudbe, in kmalu je bila ena mamljiva; oddih na morju s prijatelji, je pisal naslov, v sporočilu pa samo ”reči ja.”

Ker moj itak hodil sam s kolegi na morje, sem se odločila da odidem letos tudi jaz sama. Seveda sem bila že malo razrajcana, in tako ni bilo treba veliko da sem odgovorila na mail. Napisala ”JA, kdaj in kam…”

Skoraj sem že pozabila na sporočilo, ko dobim odgovor, kjer je bil napisan samo datum, in kje me pobere oseba, tel tel za kontakt. Stvar je postajala zanimiva. Toliko kot me je po eni strani odbijalo, da odidem kar z neznancem na morje, tako me je tudi mikalo. Kupila hitro sim kartico, in začela z dopisovanji. Nič nisem izvedela, le da gremo na morje. Mojemu sem rekla da so me povabili sodelavci iz firme, kjer delam študentsko delo, in da mi vse plačajo. Edina laž je bila poleg; da so poleg tudi njihove žene…
Moj je bil itak bolj kot ne nezatežen, tako da ni veliko spraševal. Še vprašal ni kam gremo. Saj, če bi vprašal sem imela že celi plan narejen.

No, prišel je tisti dan. Zjutraj sem z mojim imela še poslovilni sex, kasneje pa s potovalko na rami že bila na troli, in na poti na dogovorjeno mesto. Usedem se na vrt na terasi kjer dogovorjena, in držim v roki tel da pošljem sporočilo. Pogledam okoli, nikogar. Ne vem kaj mi je bilo, da sme takrat odšla na wc, in se preoblekla. Kratke hlačke, iz jeansa, ki sem jih sama odrezala, tako da je občasno pogledala spodaj med nogami moja pička na plano ob straneh, ali pa so se mi kar zažrle v mednožje, in je z obeh straneh pogledala moja pička ven, oz moje sramne ustnice. Imela sem ene tistih sramnih, k so bile velike, res velike in poudarjene, a lepo stisnjene.

Tako da sem lahko vedno rajcala folk in burila domišljijo na bazenih, na morju, saj sem vedno ne vem zakaj, kupila premajhe kopalke, tako da so mi res stisnile mojo mucko, in vedno je potem silila preko na plano. Najraje sem pa tako nosila bele kopalke, bikinke, in to nepodložene, tako da ko so bile mokre, se je lepo koža moje mucke svetila preko. Take sem tudi sedaj vzela s seboj na morje. In tangice.

Tiste tangice, ki zadaj trakca skoraj ni, spredaj pa mi itak moje muce ne pokrijejo nič… obujem nazaj sandalčke in se vrnem na teraso. Usedem se ob steno, da imam razgled na celo parkirišče. Vidim avto, kjer nekdo sedi. Pošljem sms da sem tu. Kmalu odgovor, kateri avto me pride iskat. OK ni ga še tu. Hitro spijem sok, in čakam. Črni Passat. Belo usnje. In jaz sama na zadnjem sedežu. Voznik me je samo pozdravil. Bil je tiho ves čas. Videla sem kako je prestavljal ogledalo vzvratno, da me je celo prečekiral. Imel je okoli 50 let, mogoče kakšno leto manj.

Drugače pa urejen. Lepo dišal. Pot proti postojni, dol iz avtoceste in zaspala sem. Zbudil me je malo pred mejo, ko me je rukal za osebni dokument. Ko sem iskala po torbici, sem videla da je ogledalo usmerjeno v moje mednožje. Delala sem se da le tega ne opazim, in tudi da mi je ena sramna ustnica zunaj se nisem obremenjevala. Kmalu sva šibala dalje. Sedaj sem vedela da greva proti Krku. Med potjo se je ustavil za kavo, sama pa sem skočila v kopalke. Bele. Tiste moje, katere so poudarile popolnoma vse obline. Skozi katere se je že vse videlo, saj so bile res premajhne in so se na meni kar raztegnile, in postale skoraj prozorne.

Prijela sem hladno vodo, in jo med odpiranjem postavila med noge. Tako je hitro se videl obris mojih trdih bradavičk. Videla sem kako si z roko popravlja hlače. A še vedno ni nič govoril. Kmalu sva bila na krku, v marini. Tam me je pospremil do čolna, ma ne čolna, jahte. Bila je jahta, kateri se res reče lahko jahta. Na njej je bilo še nekaj ljudi, kateri so ravno kartali. Vsi so me pozdravili veselo, voznik pa se je odpeljal. Vsi so me pozdravljali, in kmalu sem ugotovila da so to premožnejše osebe, in da so mi poslali svojega šoferja da me pobere. Malo kasneje smo odšli na kosilo. Ves čas so se pogovarjali z menoj, me spraševali vse, o fantu, o šoli itd, in kmalu tudi dobila ponudbo za službo. Bili so pravi kavalirji, ki so si zaželeli punco brez zavor za sprostitev.

No, ko so mi to povedali sem mkra postala in med kosilom so to tudi opazili, in kmalu so začeli že z načrti kako se bi lahko zabavali. Sam sem bila tako potrebna da sem komaj še normalno sedela. Imel sem kopalke čisto mokre, in bilo mi je že kar malo neprijetno. Po kar nekaj rundah, mi je bilo vseeno za vse. Postala sproščena, in kmalu so me imeli vsi na kolenih. Mislim da so nas vsi opazovali kaj se dogaja. Bilo mi je vseeno. Poznal me ni nihče, in tudi če me, briga me. Tudi odločila sem se, da ko se vrnem pustim fanta. Enostavno se nisem več videla z njim. V tistem trenutku sem prijela telefon, in napisala kar sms sporočilo, in mu dala konec.

Preveč bi me grizla vest da bi ga pustila v negotovosti. Kmalu smo se vrnili na jahto. Fantje so se odločili da se odidejo vozit s skuterji, sama pa sem se odločila da se malo sončim. Glede na to da smo se zasidrali daleč od obale, sem bila kmalu gola. V bistvu sem uživala v goloti. Doma sem bila več slečena kot oblečena. Mogoče tudi zato, ker starši niso bili konzervativni, ampak smo živeli v pogovorih in sproščenih odnosih. Tudi sex tema doma ni bil tabu. Vedno smo si vse povedali. In najbolj zanimive teme so bile ravno z očetom, ki je vedno razlagal kaj fantom paše, in kaj ne, da naj delam tisto kar jim ne, da ne bodo preveč silili.

Zbudila sem se ko sem slišala pogovore. Pogledala okoli sebe, in nad menoj so stali vsi, vseh šest s svojim kurcem v roki, in si ga drkali nad menoj. Predno sem se dobro prebudila, sem se zavedla da imam nekaj v mednožju. Poskusila sem dvigniti glavo, in pogledati, a je bil občutek božanski. Ulegla sem se nazaj. Čutila sme vibracije, in kmalu vedela da so mi porinili vame vibrator. Prihajalo mi je ob pogledu na dogajanje. Na šest tipov, ki so drug za drugim končevali po meni. Sperma, toliko sperme kot so ti moški izpustili vsak, toliko je še nisem videla.

Bila sem prekrita z belo tekočino povsod. Vsa bela. In vedno bolj mi je prihajalo. Zvijala sem se. Si božala mednožje. In kmalu se je začelo. Ko so vsi končali po meni, me je en potegnil nase in porinil kurac v pičko, drugi pa prijel moje mleko za sončenje in mi mazal in masiral odprtino v rit. Nikoli še nisem v rit sexala. Pravzaprav do takrat sem se šla grupne sexe, a nikoli da bi z dvema naenkrat. Sem že sexala za povrstjo s tipi tremi. Ne pa dvema naenkrat. Kmalu je ležal nad menoj. Naslanjal je kurac na mojo rit. A ni vstopil. Pritiskal je, in sama sem želela da že vstopi vame. Kmalu sem imela še en kurac pred obrazom, in hitro sem ga prijela in potisnila v usta. Tip ki je bil nad ritjo je prodru vame. A ne v rit. Imela sem dva kurca v pički. Od bolečin sm izpustila kurac iz ust in stiskala ustnice. Imel je takoooo dolgega, da me je bolelo.

Bolelo ko sta me dva fukala v pičko, in bolelo ko me je zabijal globoko. Vedno hitreje. Pogledala sem v stran. Videla sem kako se ostali trije med seboj fukajo. Poza 69, in še enega v rit poleg. Bila sem potrebna. Potrebna dobrega fuka. Kmalu je končal spet v moja usta. Pogoltnila sem spermo. V mislih sem imela kako so prej vsi končali po meni. Čutila kako se telesi ki me fukata popata ob mojo spermo. Čutila kako je izvlekel kurac iz moje riti, in ga na silo zabil v mojo rit. S polnimi usti sperme in kurcem v riti mi je začelo prihajat. Prihajalo mi je da sem praskala tipa pod seboj.

Grizla sem ga v ramo. Bial sem konec. Najbolj me je rajcalo, ker sem videla kako debele kurce imajo. Res debele. Takšne, ki so mi všeč. Ja, ni mi važna dolžina, rada pa imam debelino. In tu sem imela vse; šest popolnoma potrebnih kurcev, ki so si le želeli fukat. In ja; čutila sem kako končuje tip v moji pički in u riti. Ko so ostali to videli, so vedno hitreje nabijali. In občutek je bil božanski. Tik predno je ostalim prišlo, so me obrnili na hrbet, in me fukali. Fukali da ne znam povedat. Uživala sem v vsakem vbodu. Menjavali so se drug za drugim. Bilo mi je vseeno kje končajo. Lahko vame, po meni. Samo želela sem si da se ne neha, saj sem bila tik pred naslednjim orgazmom.

Po kakšni uri so se vsi umirili. Poležali smo po palubi in se pogovarjali. Bilo mi je noro. Tako hudo sexy sem se počutila. Rajcalo me je da imam ob sebi šest moških, da sem edina ženska, in predvsem to; da lahko sexajo v nedogled, ponovno in ponovno. Kmalu se je začelo ponovno, ko me je vprašal najmlajši, če me lahko še on v rit pofuka. Imel je največji in obenem najdebelejši kurac. Vedela sem da me sprašuje, ker se boji da bom rekla ne. Postavila sem se na sredino, na kolena in visoko dvignila rit, da je imel lep dostop, in me je začel fukat.

Vstopil je kljub svoji velikosti z eno potezo. Čutila sem kako imam vlažno rit od predhodmne sperme. Čutila sem kako mi je kurac globoko v meni, v črevesu. Čutila sem, končno, da je načel mojo točko G. Kričala sem. Tekle so mi solze, in kričala še!! Prihajalo mi je spet. Prihajalo tako, kot mi še nikoli ni. Nikoli v življenju, uživala sem, in uživala da me fuka, in uživala da me požirajo z očmi med sexom.

Uživala da sem njihova kurbica! Vedela sem da me čaka še prijetnih 6 dni.

Bacio

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.8 / 5. Število glasov: 108

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!