Če smo že predebatirali vse mogoče teme, je prav, da se tudi kaj o tej napiše. In da pridem nazaj k naslovu, ja, jaz obožujem analo! In tega me ni sram priznati. Ni me sram govoriti o tem. Morem priznati, da tudi malo obožujem govoriti o tem, ker me rajca in prav smešno mi je gledati zgrožene obraza mojih prijateljic, polnih gnusa, ko pridemo na to temo. In potem pridejo vprašanja kot so: »Ali ni to umazano?«, »Ali te nič ne boli?« in »Ali ti potem tudi paše, ko greš na veliko potrebo?« Vprašanja so še kar zanimiva, a najbolj zanimive so izjave, ki pa so bile nekako takšne: »Smiliš se mi, ker te moški ne zadovolji in potem delaš takšne ekstreme.«, »Jaz bi te najraje poslala psihiatru, ker to nikakor ni normalno.«, »A veš kaj je zame anala? Ko grem jaz na wc, vzamem časopis, se zaklenem in z užitkom opravim veliko potrebo.«, »Potem te že ni dober v rit, ker vidim, da nič ne hodiš bolj široko.« in »A zdaj mu pa naj še svojo rit dam, ali kaj? Nekaj pa mora tudi meni ostat!« Upam, da sta se vsaj pol tako nasmejali, kot sem se jaz, ko sem jih slišala. Zdaj pa k vsakemu vprašanju in izjavi posebej.

»Ali ni to umazano?«

Načeloma naj ne bi bilo, a se občasno zgodi tudi, da je malenkost. Za temu vprašanju je že prišla zanimiva zgodbica o znanki, ki je seksala na javnem stranišču s fantu in se je dobesedno podelala na njega. Meni se kaj takšnega ni zgodilo, a  se vseeno pred vsakim analnim spolnim odnosu obvezno klistiram, tako se lahko veliko lažje sprostim in sploh mi je higiena na prvem mestu.

»Ali te nič ne boli?«

Bolečina je samo začetna in kratkotrajna. S primerno masažno anusa, vzburjanjem in lubrikantom se da izvesti marsikaj. Prvo moraš razčistiti v glavi, da je analni seks lahko velik užitek, v katerem uživata oba partnerja. Vsekakor pa sem mnenja, da ne moreš z vsakim uživati v anali. Svojemu partnerju moraš zaupati in mora te znati pripraviti nanj. Sama sem analo poizkusila nekajkrat in naj povem, da je zelo odvisno od moškega kako dobro zna pripravit žensko. Pri prvih poskusih, nisem niti malo uživala in me je bolelo, tako da sem se ji poskusila izogibati. Šele kasneje sem začela uživati. Priprave na analo se morajo začeti počasi, s prstki in tudi z jezičkom, če je tako obema všeč. Najbolj pomembno je, da se sprostiš, mogoče misliš na nekaj kaj te vzburja. Treba se je prepustiti parterju in mu zaupati. Nikar na silo in na suho, ker potem je odnos boleč in ni več tiste sproščenosti, ki je morebiti bila na začetku. Veliko je tudi odvisno od položaja. Poskusite najti položaj v katerem se lahko najbolj sprostite. Meni je najljubši po pasje, a veliko kateri začetnici ne ugaja. Po mojih izkušnjah je najmanj boleč, če je punca na hrbtu in moški navrhu ter na boku.

»Ali ti potem tudi paše, ko greš na veliko potrebo?«

Ne, absolutno, ne. Čar pri anali je, da te partner tako pripravi in zrajca, da komaj čakaš, da ga dobiš v ritko. Pa še ena zanimivost, za vse tiste, ki mislite, da je anala boleča in ki je še niste poskusile. Saj tudi odvajanje blata ni boleče, a ne? Zakaj bi bilo pri seksu kako drugače?

»Smiliš se mi, ker te moški ne zadovolji in potem delaš takšne ekstreme.«

Jaz ne razumem zakaj bi se komurkoli smilila, ker uživam v anali. In roko na srce, zame to ni ekstrem, ampak nekaj čisto normalnega. Nekaj, kar si zaželim pri vsakem spolnem odnosu. In prav nasprotno, mene moški lahko zadovolji na več različnih načinov, ne da me sploh ne zadovolji. Če že, bi se ona morala meni smilit, ker izvaja samo dva položaja in ji gre že na bruhanje, ko samo pomisli na fafanje. Pravzaprav se mi bolj smili njen partner…

»Jaz bi te najraje poslala psihiatru, ker to nikakor ni normalno.«

Vsi imamo drugačno definicijo, kaj je normalno. In zame je normalno, nekaj kar večini ni. Pa tudi sem mnenja, da kar je za večina normalno, je zame pravzaprav dolgočasno.

»Potem te že ni dober v rit, ker vidim, da nič ne hodiš bolj široko.«

Tale izjava me je najbolj nasmejala. Ne vidim razloga zakaj bi hodila bolj široko, če je pa to nekaj kar mi paše in kar si želim in ne nekaj kar me boli in delam samo zato, da bi ustregla partnerju. Pravzaprav bolj je grob, bolj paše. 😉

Na koncu pa še ena misel. Anal sex should not hurt. If it hurts, you’re doing it wrong. Se strinjate?

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!