Slišala sva se po telefonu in se menila, da jutri se pa dobiva, ampak jutri pa res, tako da sem ob vsakem telefonskem pogovoru premetaval curakla po rokah, pohoten kot vojak na mirovni misiji in ji sopihal v slušalko ter skozi zobe renčal, da jo bom napičil, takoj ko stopi skozi vrata.

“Daj nehaj, nehaj, ker mam čist mokro muco!”

“Ne verjamem ti… Vtakni si prst v pičkico, daj, vtakni si ga noter!”

“Aaaaa”, mi je zapredla v uho!

“Si ga dala noter?”

“A- ha!…mmmmh!”

“Daj ga ven! Vzemi ga ven in ga oblizni!”

Slišal sem kako je pocuzala sok svoje pičkice s prsta, jaz pa sem drkal kurac kot obseden in vsakič tik preden mi je prišlo, sem nehal in klofnil po kurcu. Trgalo se mi je! Tisti jebeni jutri sva naslednji dan preložila na jutri, jaz pa sem šparal vsebino jajc zanjo! Oboževala je fafanje in nič ji ni bilo ljubše od sperme v njenih ustih. Včasih mi je ga ožela do suhega in pogoltnila vse do zadnje kaplje, rajcalo pa jo je tudi, ko sem ga iz njene pičke potegnil ven in ga pred njenimi očmi drkal, ona pa je na razbeljeno glavico prislonila svoj jezik, me prebadala s pogledom in moledujoče čakala na izliv, kot beduin na dežne kaplje. Ko sem jo oblil s spermo, si jo je razmazovala po obrazu in po vratu, me zgrabila za kurca in si ga vtaknila med joške, ga stisnila vmes in poljubljala glavico. Od vsega jo je najbolj razkačilo, če mi je prišlo tako silovito, da je šlo kaj mimo. Takrat je s kotičkom očesa lovila tisto kar je letelo mimo njenega obraza, z usti pa ostalo.

Zato si ga nisem niti en večer zdrkal do konca. Dati sem ji hotel vse! Končno sva se le dogovorila. Spodaj je pozvonila, spustil sem jo gor in ji po domofonu rekel, naj pride kar noter. Ko je vstopila sem gol sedel na kavču, kurac mi je napol stal in jo vabil. Stopila je k meni, brez besed, se sklonila in odložila torbico. Poljubila me je. Vroče. Globoko. Stopila je korak nazaj in se povsem počasi slekla. Odpenjala si je gumbe na srajčki, potem pa jo je pustila pasti na tla. Nosila je kavbojke z nizkim pasom, ki so se ji na tisto čudovito rit prilegale kot bodypaint. S hrbotm se je obrnila proti meni, jih odpela, ko jih je slačila pa mi je tiste drobne rjave tange, ki so se ujemale z modrcem pomolila naravnost pod nos, da sem zavohal sladkobo njene pičkice pripravljeno da prodrem.

Kajlo sem imel trdo kot kovaško kladivo. Skočil sem pokonci ij jo grabil za hleba, ter odmikal hlačke. Obrnila se je, me porinila nazaj na kavč in mi zabrusila: ” Ne!” Pihal sem skozi nos jo gledal kot lev krotilca, ki ga sicer uboga, a bi najraje skočil nanj in ga razcefral majhne koščke.

“Rada bi se te ogledala.”

In me gleda.

“Pogrešala sem te.”

In si sleče modrc, preden sta njeni bradavički strgali tkanino. Stopila je proti meni, si slekla hlačke in mi sedla na nogo. Tako mokre pičke še svoj živi dan nisem čutil! Bilo je kot bi si dal vroč obkladek. Podrsala se je po stegnu, zlezla z njega na kolena in pogoltnila mojega kurca. Po nekaj trenutkih sem že privzdigoval rit, da bi ji ga zabil globlje v grlo, a ker se je umikala sem jo zgrabil za glavo in ji skoraj prevrtal lobanjo. Čeprav se je trudila goltati izbrizgano, ji je nekaj kapelj vseeno steklo ven iz ust skozi kotičke ustnic.

Padel sem nazaj na kavč, oči pa so se mi zavtele nazaj v jamice. Začutil sem njene roke na svojih ramah, potem pa njeno rit v naročju. Dobesedno nataknila se mi je na kurac! Nabila se mi je nanj, me zalizala, potem pa nekajkrat pomigala z ritjo, skoraj vstala z njega in se zopet nabila na kajlo, dvakrat, trikrat trznila z ritjo potem pa ji je prišlo medtem, ko mi je z zobmi skoraj odtrgala uho.

Nekateri pred zmenkom zdrkajo. Jaz ne drkam tri dni pred zmenkom. Naj dobi polno kalorično beljakovinsko bombo v svoja topla usteca.

“Jaa, ampak ene ne maramo sperme …”

Kakšna baba pa si, če ne maraš sperme!?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!