Drage moje češpljice, če mislite, da ste ve edine, ki popizdevate ob tej potrošniški (pred)poletni možganopralnici, v kateri štirinajstletne manekenke s svojimi drobnimi ritkami, prifrknjenimi nosovi, joškicami v velikosti teniških žogic in koščenimi ročicami ter nožicami s skupno maso enega žaklja cementa veselo poudarjajo, da niste lepe, če imate na sebi kak kilogramček več, če ne ustrezate standardom, ki vam jih tupijo te presušene prekle in ste potem zaradi tega nezadovoljne ter sramežljive in imate nizko samopodobo, naj vam nekaj zaupam …

Ne verjemite jim!

Nikar ne kupujte raznih preparatov, maž in krem, nikarte hujšati in nikar ne trenirajte kot nore, da bi se znebile tako imenovanih odvečnih kilogramov!
Odvečnim kilogramom se pravilno reče obline!!! Obline pa niso grde, ampak so sexy! So privlačne, so rajcig in so pure fuckin sex!

Ženska z ritjo in joški in krepkimi stegni je prava baba! Ženska z boki je fuk mašina! Baba, ki jo lahko fukneš na kolena, brez bojazni, da ji boš polomil noge, ženska, ki jo lahko medtem, ko jo žgeš od zadaj, lahko počiš z dlanjo po riti in jo mlatiš po ritnicah, ne da bi ji premaknil medenico, ženska, ki ti medtem, ko ji ližeš pičko, glavo stisne s  stegni v svojo volhko pičkico, da oglušiš in te zagrne tema.

To je baba, jebemu mater! To!

Tiste prekle z ritkami desetletnih fantičov, naj fukajo nabildani naduvanci, ki se kušujejo na biceps, ko ji ga tiščijo med koščice, meni pa sede bohotna gajstna prasica z atributi ženstvenosti. Da ima joške med katere lahko porineš ali tiča ali fris. Da o ritih ne govorim! Na riti sem povsem pripaljen! Obožujem jih! In draga moja, če imaš rit, če imaš joške, če imaš stegna in boke in če si pomislila, da moraš shujšat – pomisli še enkrat! Mnogo bolj prijetno od nabijanja v kosti je fukati mehko voljno privlačno telo, kjer je kaj prijeti, kjer  lahko ugrizneš v bedro in usekaš  po riti in jo lahko nabrišeš, brez da bi naredil kako škodo med fukom.

Komaj čakam, da vse ženske to dojamejo in da bohotne, ritaste, joškate ženske  ne bodo redkost. Zapazim pa prav vsako, ki gre kje mimo. Kar zavoham jo. V soboto sem lezel nag iz Kolpe in sem skoraj stekel do očal, ko je šla mimo prasica v oprijetih vročih hlačkah in z ritjo, ki je zavibrirala in se stresla ob vsakem koraku. Fenomenalna rit! Okrogla, krepka, bohotna, čvrsta rit. Sexy. In ona to že ve. Videlo se je po drži! Ker je hodila zavedajoč se, da ima  whole lotta junk in dat trunk.

S povsem kratko tomboy frizuro, z joški in ritjo in vedela je, da bi jo pofukali vsi, ki so nanjo položili uč. Tako da – obline so kul, obline so sexy in prej ko dojamete prej bo več fuka za vse. Ne boste se skrivale pod raztegnjenimi majicami, ne boste si vezale puloverčkov čez rit, ampak se boste imele rade in tudi mi vas bomo imeli radi.

No jaz vas že imam.

Zamenjam dve suhici za eno konkretno babn’co kadarkoli.

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!