Zakaj smo moški nori na ženske obline in katere obline so nam najbolj všeč?

Govorim v svojem imenu, kajti ljudje smo različni. Kot smo različni po spolu (moški in ženske), smo različni tudi v samem spolu (moškem ali ženskem). Nekateri moški imajo pač raje moške, ampak to je pač njihova pravica in naj počnejo kar se jim zahoče.

Jaz ljubim ženske. Meni so všeč ženske obline. Predvsem žensko oprsje. Zanimivo je, da se ženskam, edinim iz rodu sesalcev, med nosečnostjo povečajo prsi.

Prsi, nedra, joške, cizike, cize, zizike, breskvice, melone, dude-ike. To je samo nekaj izrazov, ki jih moški najraje uporabljamo. No tudi ženske po navadi govorijo na enak način. Jaz jih najraje imenuje kar joškice, pa naj si bodo majcene ali ogromne. Kakšni joški so nam moškim najbolj všeč? Nekaterim so všeč majhne, nekaterim velike. Nekaterim so všeč ogromne, nekaterim majcene. Nekaterim pa srednje velikosti. Pa tudi oblike so različne. Dve leti nazaj sem zasledil članek o ženskih prsih, ki jim je italijanski sexolog, glede na njihovo obliko, dal imena po vrsti sadja.

Melona – to so ženske z velikimi prsi. Priznam, jaz jih nadvse obožujem. Imel sem kar nekaj žensk z velikimi prsmi. Ampak je spet razlika med njimi. Nekatere so imele te velike prsi zelo mehke, nekatere pa zelo čvrste. Ampak meni niti ni bilo pomembno. Meni so bile fantastične.

Limona – po mnenju italijanskega sexologa, naj bi bile lastnice takšnih prsi zelo živahne. Imel sem tudi kakšno žensko s takim oprsjem in moram reči, da te navedbe držijo. Zelo so živahne in strastne, čeprav je joškica velika le za eno srednjo moško dlan.

Ananas – ja sem prepoznal žensko s takimi prsmi. Ampak ona je imela res dva velika ananasa. Pri sexu naj bi bile zmerne, kar tudi jaz lahko potrdim. Ananas pa zelo težko spraviš v eno samo dlan. Meni nekako najboljše – vsaj na otip.

Češnja – to so ženske z zelo majhnimi prsi. Tudi takšne so se znašle v mojih dlaneh. Ženske s takšnimi prsi naj bi bile zelo živahne, strastne in inteligentne. Četudi niso velike in jih zlahka spraviš tudi v manjšo dlan so lahko zelo všečne. Lastnica takšnih prsi ti kaj lahko zabrusi :«zadosti so velike, da ti zamašim gobec«!

Hruška – so nekako nepravilne oblike in po mnenju italijanskega sexologa naj bi bile globoko verne ali pa nasprotno velike prešuštnice. Po mojih izkušnjah, lastnica takšnih prsi ni bila prešuštnica, ali pa vsaj jaz ne vem za to.

Jaz bi tukaj dodal še umetne prsi. Kot sem v enem izmed zapisov že napisal, sem imel priložnost tipati takšne prsi. Moram reči, da me ni fasciniralo. Bile so čvrste in seveda pokončne. Bilo je pač zanimivo doživetje.

No to so različne oblike ženskih prsi. Kaj pa bradavičke?

Jaz jim pravim tudi MUHCE.

Ženske imajo tudi zelo različne bradavičke Nekatere imajo majhne, nekatere večje. Nekaterim se bradavičke ob sesanju močno povečajo in zelo otrdijo, nekaterim malo manj.
Moram reči, da pri bradavičkah nikoli nisem bil ne vem kako izbirčen. Mi je pa ena ženska dejala, da lahko doživi orgazem tudi samo ob sesanju bradavičke.

Zelo erotično.

Res je, da obožujem velike prsi. Ne vem zakaj? Mogoče me je mati premalo dojila. Obožujem igranje z njimi. Kakšna me je z njimi tudi oklofutala, ampak se nisem pritoževal, nasprotno, bilo je vrhunsko erotično doživetje.

Ampak, če ima ženska manjše prsi in jih zna nosit, me lahko tudi povsem očara.
Vsakemu narava da, kar pač da. Nekaterim ženskam večje, nekaterim manjše prsi. Tako kot imajo nekateri moški večjega, nekateri pa manjšega, nekateri tanjšega, nekateri debelejšega.

Glavno pa je, da je vsak človek zadovoljen s tem kar mu je mati narava dala.

Avtor: Mike 1968
Vir fotografije: https://goo.gl/PTuEuo

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!