Čakala me je v postelji, oblečena v svileno spalno srajčko. Gol sem prišel iz kopalnice, sveže obrit in stuširan, ulegel sem se poleg nje in ji voščil za najino obletnico ter jo poljubil. Zelo strastno mi je vrnila poljub in začela sva se božati in poljubljati.

Z roko sem sledil linijam njenega telesa in užival v prijetnem občutku svile pod prsti. Ko sem se spuščal z roko na njene boke, sem ugotovil, da nima oblečenih hlačk. S poljubi sem se spustil od njenih ust po vratu navzdol do prsi, z rokami pa sem tisto njeno srajčko privzdgnil malo navzgor, da sem lahko videl njen hribček z lepo urejeno spodnjo pričesko. Moji poljubi so se napotili tja, čeprav mi je govorila da ne, ampak prijel sem jo za zapestja in jih nežno, ampak odločno pritisnil ob posteljo.

Z usti sem se spustil iz bokov do njene mucke, in z jezikom počasi prodrl mimo njenih spodnjih ustnic v vlažno in toplo breskvico. Z jezikom sem šel najprej do konca navzdol, do tistega gladkega dela kože med obema luknjicama in se nato počasi vračal navzgor. Ko sem začutil njen gumbek, ki se je ravno začel prebujati, sem z mokrim jezikom najprej nežno krožil v njegovi bližini, nato pa sem ga s trdim jezikom začel masirati. Začela je premikati boke in mi s svojo muco drseti po obrazu, takrat sem vedel da je prijem mojih rok postal nepotreben in sem šel raje s prsti na pomoč jeziku…

Z eno roko sem ji šel pod ritko in jo malo podložil, z drugo roko pa sem prijel za njen venerin griček in ga nežno potegnil malce navzgor, tako da je njen gumbek bil še bolj izpostavljen mojemu jeziku. Z desno roko sem dražil njen presedek in s prsti, navlaženimi od njenih sokov začel masirati njeno drugo luknjico, s prsti leve roke sem pomagal jeziku pri božanju njenega cveta.

Po gibih njenih bokov in globokemu dihanju sem vedel da ji ne manjka več dosti do vrhunca, zato sem še bolj posvetil njenemu gumbku s prsti, z jezikom pa sem prodiral tako globoko v njeno mucko kot je šlo. Takrat sem s prstom začel nežno in počasi prodirati v njeno ritko … gibanje njenih bokov se je za nekaj trenutkov ustavilo … moj prst je počasi malce zdrsnil vanjo in se tam ustavil. Z jezikom sem ponovno napadel njen ščegetavček in začela je zares globoko dihati in nekontrolirano suvati z boki … z rokami me je zgrabila za lase in s tihimi stoki ji je prišlo…

Ko je njen orgazem izzvenel sem ji še enkrat počasi obliznil mucko, tako da je od užitka zadrhtela in se nato s poljubi odpravil nazaj navzgor proti njenim ustnicam. Ko sem prišel do njenega vratu sem ji v uho zašepetal kako dobrega okusa je. Moj skoraj do bolečine otekel korenjak se je ob mojem dvigovanju ob njenem telesu zasidral točno v njeni razpoki … zavzdihnila je in mi šepnila da me hoče čutiti v sebi.

Prijel sem ga z roko in jo z glavico pobožal od njene zadnje luknjice do njenega gumbka in nazaj. Še vedno je bila hudo mokra od svojih sokov. Počasi sem z glavico mojega tiča prodrl vanjo in se ustavil … za trenutek ali dva … nestrpno je privzdignila ritko in se z enim samim dolgim vzdihom do konca nataknila nanj.

In nato me je odrinila dol s sebe, potegnila me je na posteljo poleg sebe in me nato s poljubi prisilila do tega da sem se ulegel na hrbet. Zajezdila me je in me z roko prijela za tiča in si ga nastavila na muco. Spet je globoko zavzdihnila ko se je spustila nanj. Počasi je začela mešati in mešati … z roko sem na slepo poiskal stekleničko z dišečim mandljevim oljem, ki je bila na nočni omarici in si na dlan izlil nekaj olja in ji lepo naoljil ritko. Masiral sem ji ritinice, medtem ko se je nabijala na mojega junaka in me spravljala ob pamet. Z namazanimi prsti sem ponovno začel masirati njeno tesnejšo odprtinico, kar ji je bilo očitno zelo všeč, saj je globoko zavzdihnila. Prsti moje druge roke pa so našli pot okoli njenih bokov do njene mucke. Med tem, ko me je noro jezdila, je z svojo roko segla nazaj in me začela nežno grabiti za jajca, kar me je spravljalo ob pamet.

Začutil sem, da njeni gibi niso več popolnoma kontrolirani, zato sem jo potegnil navzdol nase. Čvrsto sem jo zgrabil za ritko in jo nabijal na svojega junaka ki je bil trd kot kost. Začela je noro mešati, zato sem že mislil da ji je začelo prihajati, vendar to še ni bilo to. Krči njene muce, so bili vedno močnejši, ampak še vedno nisem nehal porivati in kar na enkrat se ji je popolnoma utrgalo. Njeno telo se je usločilo najprej naprej, potem sunkovito nazaj, in iz njene muce se je dobesedno ulila poplava. Drhtela in tresla se je še nekaj trenutkov, jaz pa sem še vedno enakomerno s počasnimi gibi porival. Nato sem jo do konca nabil nanj in jo potegnil dol na svoje prsi ter jo privil k sebi in poljubil.

Nato se je v sosednji sobi zbudil najin sinek…

End Of Part One…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!