Sobota zvečer, njen pogled je znova in znova pobegnil k vhodnim vratom. Spet je pozabil, je odmevalo v njenih mislih, kako lahko pozabi, kako se ne spomni, deset let, v slabem in dobrem, vzponi in padci, a še vedno ljubezen. Me ljubi, ima drugo, kaj sem naredila narobe? Živčno si dotoči iz napol prazne steklenice njenega najljubšega vina, katerega je potihoma upala, da ga bosta danes načela skupaj. V tistem zvok mobitela prekine mučno tišino, besno odtipka in odpre prejeto sporočilo.

»Pridem čez pol ure, greva na večerjo, bodi srček in obleči tisto rdečo oblekico, ki jo obožujem, obljubim ne bo ti žal.«
V tistem trenutku se je v njej mešal občutek jeze in veselja, najraje bi vrgla telefon v steno in ga poslala v tri krasne, a v njej je zagorela tudi iskra upanja, da vendar ni pozabil.
Še vedno jezna je odšla v kopalnico in se počasi začela pripravljati na njegovo vabilo. S prefinjenimi gibi si je nanesla make up z mislijo, da ga spomni na čase ko sta se spoznala. Ko je končala je poiskala v omari rdečo obleko, ki ji jo je podaril pred letom dni in jo je nosila le enkrat, saj se ji je zdela vse preveč provokativna , obenem pa ne bo pozabila poželjivih moških pogledov, tistega večera, ko jo je prvič in edinokrat nosila.

Spet pozvoni telefon: »Srce, spodaj te čakam, si?«

»Pridem,« odgovori z hladnim glasom, počasi pogasi luči in se napoti pred hišo.

Prisede v avto in njegov širok nasmeh brez opravičila jo še bolj razjezi.

»Lačen sem bil, pa sem pomislil da greva na pizzo,« ji razigrano pove.

Pizza, vse to za pizzo, pomisli in na obrazu se ji izriše razočaran nasmeh. Skozi okno opazuje morje v katerega se potapljajo zadnji žarki večernega sonca. Kaj bi dala za počasen sprehod, pogovor ob obali, nežen objem in poljub, obujen spomin. A on brez besed sledi žarometom, ki režejo v mlado noč. Zatopljena v svoja premišljevanja in tiho razočaranje, sploh ni opazila, kdaj se je avto ustavil v snopu žarečih luči, ki so označevale vstop v razkošen in dobro poznan hotel tik ob obali. Začudeno ga je pogledala in njegov nagajiv nasmeh ji je kot vedno dal vedeti, da ima vse pod kontrolo kot vedno.

»Saj strežejo tudi pizzo, če si jo tako želiš,« ji je nagajivo navrgel izstopil in odšel okoli avta in ji kavalirsko pridržal njena. Njene dolge noge so so pritegnile pogled mimoidočih večernih gostov in počutila se je kot pred leti. Kot pravi gentleman ji je ponudil komolec, ki se ga je z veseljem oprijela in počasi sta stopila v predverje hotela, kjer jo je s samozavestnim korakom popeljal do ene najboljših restavracij v mestu. V tistem trenutku ji je bilo žal vsake misli, ki so se ji še pred dobro uro podile po glavi. Hotela se mu je opravičiti, a kot da bi vedel ji je ustnice položil prst, da ji je beseda zastala v grlu in dodal hiter poljub. Pospremili so ju do mize ob oknu, kjer se je pogled v daljavi izgubljal v uspavanem zalivu, polnem zaspanih bark in redkih ribiških čolnov, ki so orali stekleno mirno morje ter odhajali na nočni ribolov. Ob kozarcu hladnega traminca sta nazdravila in se posvetila slastnim a minimalističnim obrokom, vrhunske kuhinje. Večer je počasi mineval, počutila se je čudovito, želela da traja in traja. Še zadnjič ji je dotočil kozarec vina. Zdelo se ji je da čuti vsaki grozd sladkega sadeža izžetega v steklenico.

V tistem jo je presenetil: »Greva na sprehod?«

Nasmeh ji je zaigral na licu in brez besed je počasi vstala. Prijel jo je okoli pasu in napotila sta se proti predverju hotela, a ko je korak usmerila proti izhodu, jo je nežno ustavil in obrnil proti hotelskim dvigalom. Začudeno ga je pogledala a se zopet le zazrla v tisti navihan deški nasmeh, kateri ji je spodmaknil svet iz pod njenih nog deset let nazaj. Za trenutek sta postala v čakanju na dvigalo, a že naslednji trenutek vstopila. Sledila je njegovi roki, ki je pritisnila najvišje nadstropje. Dvigalo se je tiho in elegantno začelo vzpenjati. V tistem jo je nežno a odločno prižel k sebi in na ustnicah je začutila njegovo vročo sapo po kateri je hrepenela ves prekleto dolg dan. Ravno sredi najlepšega trenutka je začutila sunkovito ustavljanje dvigala. Pogled ji je nehote pobegnil k komandni plošči, kjer je utripal živo rdeč gumb stop. Spet je poiskala njegove oči in le čudna iskra ji je dala vedeti da je vse pod kontrolo.

»Kaj delaš« je vprašala?

»Zaupaj mi« je vse kar pride iz njegovih ust.

V tem ko dvigalo še vedno stoji, jo prime za ramena, ter odločno obrne s hrbtom prosti sebi. V ogledalo sledi njegovi roki, ki zdrsne v žep in naslednji trenutek zagleda v njegovih rokah, svilen trak vinsko rdeče barve. Začudeno ga pogleda in to je bilo tudi zadnje kar je videla. V tistem ji s hitrim gibom zaveže oči in le dolgi svileno hladni trak ji steče preko njenega zatilja in se komajda dotakne njenega razgaljenega hrbta. Začuti njegovo toplo sapo na svojem vratu, nežen poljub, nato pa njegove roke, ki zdrsijo preko bokov in se komaj občutno dotaknejo njenih sedaj že vročih stegen. Njen notranji strah in pritajeno nelagodje se mešata z dotikom njegovih vročih prstov. Za trenutek otrpne, ko začuti njegove roke, kako predrzno zdrsijo pod njeno kratko rdečo oblekico. Spretno prime robove njenih hlačk in ji odločno porine proti kolenom.

»Ne, prosim« tiho zašepeta in sramežljivo poskusi zadržati njegove roke.

Brez besed jih odrine in nadaljuje kjer ga je prekinila. Začuti kako njena intima konča okoli gležnjev, poda ji roko in nakaže naj se prestopi, ob tem pa spretno pobere sad svojega dela. V tistem trenutku se dvigalo zopet prične vzpenjati in kakor se je dvigalo dvigovalo iz nadstropja v nadstropje je rasla njena razburjenost. Nežno jo je privil k sebi in dejal:

»Prepusti se, soba ni daleč«

Dvigalo se je počasi ustavili in vrata počasi odprla. V tistem trenutku se je njegov pogledal srečal z začudenim pogledom starejšega para, ki je nič hudega sluteč čakal, da se odpeljeta na večerno dozo gamblanja v hotelski casino.

V kotičku ustnic se mu je izrisal nasmeh , ko je pomežiknil dami in nagajivo dodal: »Anniversary.«

V znak razumevanja je brez besed postavila prst pred obraz v znak tišine, obenem pa svojemu dragemu namenila odločen komolec med rebra in nikoli ne bo vedel ali zato da zapre široko odprta usta v začudenju ali v opomin da se še sam kdaj spomni kaj podobnega. Vljudna sta se umaknila, on pa je brez besed odpeljal svojo drago proti sobi, ki jo je rezerviral že teden dni nazaj.

Pred vrati sta za trenutek zastala, približal se je njenemu ušesu in tiho vprašal:
»Strah.«

»Mmmm« je bil dvomljiv odgovor.

Popeljal jo je v sobo, katero večji del je zasedala velika vodna postelja. Čutila je njegovo telo, tik za seboj, iztegnila je roke v želji da se ji približa, a jo je zopet le nežno zavrnil. V tistem je njena oblekica kot lahek piš zdrsnila po njenem telesu in končala ob njenih medtem že bosih stopalih. Za trenutek je tam obstala in slišala le njegove korake po sobi. Zopet poljub na vrat, potem pa povsem tuj občutek okoli vratu. Usnjena ovratnica se je pod njegovimi spretnimi prstni, kot ukrojena oprijela njenega vratu. Trenutek nelagodja se je izgubil v naslednjem občutku prijetne vzburjenosti. Še dobro se ni privadila tujka okoli vratu, že se je okoli njenih zapestij pojavil sedaj že zna občutek mehkega usnja. Le nekaj hitrih gibov je bilo potrebno, da so bile njene roke mehko a sigurno v primežu usnjenih zapetnic. Preizkusila je njihovo trdnost a se niso vdale. V tistem je začutila lahek poteg preko ovratnice in zavedala se je, da je to povodec, s katerim jo pelje korak naprej, korak kamor hoče. Ni se bala, nekje globoko v sebi se je spomnila besed, ki mu jih je neko noč le stežka zaupala, svoje fantazije, ki jih je dolgo skrivala v sebi.

V tistem jo je dvignil v naročje in naslednji trenutek se je znašla na mehki postelji, ki je rahlo valovala pod njo. Tišino je prekinila pritajena glasba.

»Oprosti, pridem takoj, pozabil sem nekaj« je mirno dejal.

Ni mogla verjeti svojim ušesom, ne sedaj, kam, ne moreš me tako pustiti, a še preden je lahko spregovorila, so se vrata zaprla. Občutek ranljivosti, ko je tako gola in nemočna ležala sredi velike postelje v hotelski sobi, jo je obdal z divjim občutkom strahu in vzburjenosti, ki ga do sedaj še ni srečala. Minute so se vlekle kot ure, zdelo se ji je da čaka celo večnost. V tistem se vrata odprejo, koraki napolnijo sobo in le previdno vpraša:

»Si ti?«

Nobenih besed, le čutila je pogled na svojem telesu. Strah ji je napolnil možgane, začutila je upogibanje postelje še pod nekom, a kdo je to. Roka se dotakne njenega napetega trebuha, vzdrhti v tistem pa besede:

»Oprosti, se mi je zdelo da bi nama prijal sladoled.«

Trenutek olajšanja se je izgubil v plazu besed, ki so se usule iz njenih ust, in vse kar je ujel, preden ji je z roko prekril usta je bilo:
»Ubila te bom!«

»Mogoče, ampak ne še nocoj,« je v pritajenem smehu odgovoril.

»Če ne bodo tale tvoja lepa usta držala jezik za zobmi, bom poskrbel tudi za njih,« je bila njegova odločna zahteva.

Zbrala je poslednje atome samokontrole in se ugriznila v ustnice. A že v naslednjem trenutku ji je iz ust ušel krik.

»Ups« je bilo vse kar je slišala od njega, ko ji je trebuh presekala mrzla razburjenost. Začutila je , kako se sladoled počasi topi na njenem trebuhu, kako ji hladne kapljice drsijo ena po eno v njen popek.

»Kako sem pa jaz neroden, oprosti draga, bom takoj pospravil,« in naslednje kar je začutila je bil njegov vroč jezik, ki je počasi drsel po njenem trebuhu. Zvila se je na bok, a jo je odločno spet porinil na hrbet, poskušala se je izmakniti njegovemu jeziku, ki se je brez premora igral na njenem trebuhu. Prvi občutki prej ledene dobrote so se sedaj izgubili v prijetnem in počasi vse bolj vzburljivem občutku prijetnosti. Počasi je polizal svojo namerno packarijo in nato povsem mirno vprašal:

»Boš malo, čokolada je.«

»Ne hvala, dovolj je bila prva porcija,« je kar malo jezno dodala.

»Boš boš« je bilo zadnje kar je slišala preden se je nekaj hudo mrzlega dotaknilo njenih že napol trdih bradavičk. Počasi je krožil s kepico čokolade, okoli in okoli, vsake toliko časa polizal stopljeno čokolado. Napela je roke za svojim hrbtom, da bi se osvobodila vezi a vse zaman. Spet jo je vprašal:

»Odličen je, probaj«

Sedaj že iz čiste trme, kot otrok našobi ustnice v znak odpora, a to ga ni ustavilo, da bi s počasi topečo čokolado zakrožil po njenih ustnicah. Njena prej odločna šobica je počasi izginjala in kot bi hotela skriti se je na hitro prvič obliznila. Zaslišala je njegovo hihetanje, nato pa njegove ustnice na svojih, kako ji pomaga obrisati ostanke čokolade.

»Grd si« mu je igraje siknila.

V odgovor še enkrat zaokroži s počasnimi gibi okoli bradavičk in konča na njenih ustnicah. Počasi se je umaknil, slišala je kako se slači. Želela ga je videti, a ji je svilen trak preko oči to preprečeval. Začutila je posedanje postelje med nogami in dva para rok sta se trdo oprijela njenih nog tik nad gležnji in ji odločno razširila noge. Pridušen vzdih presenečenja in vzburjenosti sta ji ušla iz grla. Poskusila se mu je iztrgati, a jo je odločno držal. Njegove roke so hitro zaokrožile pod njenimi napetimi stegni in prsti sklenili na njenem trebuhu. Trdo jo je pritisnil ob mehko posteljo, tako da je kljub odločnemu upiranja vse skupaj končalo le pri klavrnih poskusih. Dva hitra ugriza v notranjo stran stegen in že je toplo sapo čutila na svojih sramnih ustnicah. Občutek nemoči se je prepletal s čakanjem čistega užitka, ko se bo potopil v njeno muco. Nezavedno je poskusila privzdigniti boke in se približati njegovim vročim ustom, a jo je spot ustavil. Rahel vzdih jeze, vzburjenosti in frustracije je zopet ušel iz njenih ust. V odgovor je začutila še odločnejši prijem in pa konico njegovega jezika, ki je igraje začel raziskovati okolico njene sedaj že popolnoma mokre muce. Vedela je , da če bi sedaj imela proste roke, bi ga zagrabila za lase in potegnila vase, in to jo je jezilo, a obenem neverjetno vzburjalo. Nič ni mogla narediti razen pohlevno čakati, da se je usmili in da tako željen užitek. Želja, potreba, sta z vsakim gibom njegovega spretnega jezička samo še stopnjevala, zdaj že skoraj neznosno željo. V tistem trenutku se je kot pomotoma dotaknil njenega ščegetavčka in telo so ji pretresli sunki nepopisne naslade. Vedela je da je blizu orgazma, le malo je še rabila, a tudi on je vedel, poznal jo je, poslušal jo je, čutil jo je. Vedel je kaj dela, in držal jo je točno tam na robu. V tistem trenutku ji je skozi glavo šinilo, da je bolje da je zvezana, saj ne bi odgovarjala za svoja dejanja, če bi se osvobodila. Želela si je da traja in želela je orgazem. Ne samo želela, sedaj ga je že potrebovala. A zopet se je umaknil, tokrat je popustil tudi njegov jekleni prijem okoli bokov. Začutila je kako se njegovo telo počasi vzpenja preko nje, kako so njegova prsa zdrsnila preko njenih in njegove ustnice so prikrile njene. Na trebuhu je začutila njegovo napeto moškost, v vsem svojem razkošju. Počasi je zdrsel navzdol, do njenih ustnic, do vrata raja. Dvignila je boke, ko ga je začutila, šla mu je nasproti, a se je spretno izmaknil. Zopet ga je nastavil, čutila ga je le centimeter, želela ga je vsega, v vsej svoji velikosti in trdoti, da jo napolni in izpolni. A on se je še vedno igral z njo, kot se igra divja žival z svojim plenom tik preden jo pokonča. Njeno telo se divje napelo, v vsej svoji želji, a on se je le nagajivo zopet približal njenim vročim ustnicam in jo nežno poljubil. V glavi ji je zavrelo, ni zdržala več, ni mogla več, hotela ga je sedaj, takoj. Popolnoma se je izgubila in ga v divji jezi ugriznila v ustnico, tako da je začutila kri na svojem jeziku. A bilo ji je vseeno, enostavno vseeno.

» A takole se bova šla« je popolnoma mirno vprašal.

Hotela mu je nekaj odgovoriti, a v ustih je začutila okus gume, nekaj okroglega ji je zapolnilo usta in njegove roke so trakove trdo zavezale za njenim vratom. Samo pridušeni, nerazločni glasovi so prihajali iz njenih ust. Z roko ji je šel pod ritko, jo prijel za boke in sunkovito obrnil na trebuh. Pokrčil ji je kolena, in njena napeta zadnjica, ga je sedaj vabila v vsej njeni lepoti. Svojega trdega vojaka, je zopet postavil med njene vroče in popolnoma mokre sramne ustnice, počakal trenutek, potem pa z enim samim dolgim in odločnim gibom napolnil njeno notranjost ter obmiroval. Gledal je kako njeno telo prevevajo krči, kako se se je hrbet usločil, a ji je še isti trenutek glavo porinil nazaj na posteljo. Z eno roko jo je trdo držal okoli bokov in jo držal globoko nasajeno na svojo moškost, z drugo pritiskal njen hrbet proti postelji. Vzel si jo je povsem prvinsko, ta trenutek je bila njegova v pravem pomenu besede, tako kot je bila njena skrita želja. Začel jo je počasi in ritmično nabijati, njegovi boki in njena rit sta se srečevala v sunkovitih udarcih. Čutil jo je da je povsem blizu, gledal je njene roke, ki so se nekontrolirano krčile, prste, ki so ga iskale, in ta trenutek je bil vesel, da ni bil v njenem dosegu. Njeno dihanje je bilo vse bolj sunkovito, svoje boke je ustavil a njena zadnjica mu je še vedno sunkovito prihajala nasproti. Čakal jo je, čakal je njen orgazem, ni več vedel kdo jemlje koga, vedel je le, da ima pred sabo popolno žensko lepoto, v vsej svoji prvinskosti. In ko jo je tako gledal, je vedel, da se tudi njemu bliža konec, bilo je preveč, bilo je prelepo. Začutil je kako je eksplodiral v njeni notranjosti, in v tistem začutil njen zadnji sunek, kako se je dvignila, zarinila svoje kremplje v njegov trebuh, obsedela na njem, on pa jo je objel, kot da je zadnjič. Njena glava je se je nekontrolirano tresla, njeno telo so prežemali krč za krčem. Zdelo se mu je da se ne bo nikoli končalo in želel je tako.

Minute so minile, ko jo je tako brez besed držal v svojem naročju, spretno ji je odvezal usta in njene roke. Še vedno brez besed nežno spustil nazaj na posteljo in jo poljubil na vrat, kjer je še vedno videl njeno utripajočo žilo.

»Vse najboljše za deseto obletnico srce,« ji je zašepetal na ušesa.

Le iskrica v njenem odsotnem pogledu in nasmeh v kotičku ustnic mu je dalo vedeti da ga je slišala. Privila se je k njemu in mu zašepetala:

»Hvala dragi, pa ne pozabi na desetega naslednji mesec.«

Zmedeno jo je pogledal in ona je z nasmehom nadaljevala: »Takrat imava deset let in en mesec, ne pozabi na presenečenje!!« in tiho hihitanje je napolnilo sobo.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!