Tveganje mi vedno za hip zaledeni kri, nato pa mi raztrga stene žil z vročičnim pulzom adrenalina v kopeli krvi. Prihrumi z invazijo trzajočih občutkov, ob katerih bi jo najraje stisnil ob steno, jo zdrobil v pesti, stisnil za goltanec. Tveganje. In vse, kar je rekla, je bilo: »Rada bi šla s tabo.«
Je res morala poskrbeti, da se je njen strup zajedel še bolj globoko? Da mi je pričel topiti možganske celice eno za drugo, trgati povezave med njimi in me kot jamskega človeka puščati s praznino pod lobanjskimi kostmi in s kurcem, ki bi ga rinil v živo skalo, če bi kaj pomagalo?
Prekleto.
Rada bi šla zraven.

Naj vam bo jasno, da tja nisem šel kot stranka. Samo prostor naj bi si ogledal zaradi načrtov za prizidek. Kot tepec, ki se na nedolžno sončno dopoldne slini ob misli, kaj se tam dogaja, ko se prostor davi v vonju rožnatih bradavičk, ki nabrekajo pod modrci, vonju amoniaka, v katerega so se že davno spremenili sokovi, ki so več ur kapljali na čipke v mednožju. Kapljica za kapljico, za kapljico, in potem trdi tiči, ki bi priskočili in jih slastno razmazali preko sramnih ustnic, preko presredka, do riti.
Tvegano jo je bilo vzeti s sabo, ko so me že ob misli na projekt v swinger klubu prebadala rezila v dimljah, ko me je mrazilo v hrbtenici in sem se otepal nadvlade testosterona, ki mi je tiča prepričeval v antigravitacijo. Ko sem pristal, se je še bolj zmagovalno postavil kvišku, kot bi vrgel roke proti nebu in olajšano vzklikal: Aleluja! Zaslepljen fanatik, bombaš brez zadržkov, vernik, ki bi naredil vse za občutek sokov naslade na svoji koži.

Niti malo ni pomagalo, da se je oblekla kot kakšna luksuzna smrklja, ki bi ji bilo treba potisniti v roke konkretnega junaka, da bi spoznala, da življenje niso le očkov avto in očkova žepnina. Prisežem, da me vedno, ko si navleče kavbojke in naredi dolg čop, zraven pa ogrne kratko krzno iz kakšne za smisel lepote in prestiža izmaličene živali, prime, da bi jo zaklenil v sobo in jo tako dolgo jahal, da se tudi spomnila ne bi več, koliko ima pod palcem njen očka. Krzno in visok čop, ki se ga tako dobro oklenem, ko jo pritisnem od zadaj …
Kaj pravzaprav tvegam?
Da bo ugotovila, da ne morem pomisliti na mokre mucke in ostati hladnokrven?
Da bi jo pred vsemi nategnil sredi poslovnega sestanka?
Da bi nenazadnje brez zadržkov nategnil tudi kakšno drugo? Jo polizal za dobro jutro in jo do kosila porival, ne da bi sploh pogledal na načrte in opravil izmere?
Nobenega tveganja. Pojasnil sem ji, da greva noter in ven. Si pustiva razkazati prostore, izmeriva, narediva posnetke, zapiševa želje. To je vse.
In potem jo bom doma nabasal s tako trdim batom, da bo kriče molila in mi zagotavljala, da ne bo več takšna, da se ne bo več vtikala v moje delo, da ne bo svoje riti v džinsu, svojih jošk v krznu in svojega čopa za vlečenje med fukom nikoli več nosila na ogled mojim poslovnim strankam. To je to. Nobenega tveganja več.

Sprejela sta naju Bine in Lidija, lastnika, ki sta swinger klub pred dvajsetimi leti postavila tako rekoč z ničle. »Oh, ljubica,« je Lidija presenečeno zažgolela, ko je zagledala mojo žensko. »Nisem vedela, da imaš rad tako mlade in sočne ritke,« se mi je nasmehnila. In nato sta se poljubili na lica, prijela jo je za roko in jo odvlekla naprej, da ji vse razkaže. »Nismo ravno prazni,« je rekla Lidija. »Dopoldne se vedno najde kak par, ki si želi oddiha pri nas takrat, ko ni gneče.«
Niso ravno prazni?
Jebenti.
Še tega mi je bilo treba.

Bine mi je razkazal prazne prostore in mi povedal, kje bi radi prenovo ter prizidek, nato pa se je umaknil in mi dejal, naj si kar vzamem čas in vse premerim ter naredim tudi kakšno skico. In tako se naletel nanjo, na temnem hodniku, stisnjeno ob steno.
»Kaj počneš?« sem zašepetal.
»Samo gledam,« mi je rekla. »Saj lahko gledam, kajne?«
Pridružil sem se njenim očem in zenice so se mi razširile, ko sem na drugi strani stekla zagledal, kako mi pred nosom plapolajo Lidijini joški. Mlajši frajer, očitno reden obiskovalec fitnesa, jo je imel sklonjeno čez gugalnico in z boki od zadaj tleskal vanjo, da je bila zaradi svojih kodrastih las videti kot pudlica, ki je rakrečena sprejemala tiča dobermana. Pok, pok, pok, pok. Tleskalo je silovito, zagnano, kot da se pes prvič goni in naskakuje z vso slo. Ona pa se je vmes hihitala. Ga dražila. Se mu nastavila še bolj razprta in s še bolj usločenih hrbtom, da bi jo lahko zadel natanko v mastno pičko, pa če bi ciljal z metra razdalje.
»Rada gledam,« mi je šepnila in mi položila roko na mednožje, ki je komaj čakalo, da kot kobra useka na plano. Začela me je prevzemati norost. Rekel sem ji, naj bo tiho. Da mi niti ne piskne. In potem sem ji v naglici potegnil dol kavbojke, si obliznil prste in se ji zagnal pod hlačke. Packa je imela oblečene tangice iz nečesa, kar je še najbolj spominjalo na kovinsko viteško srajco. Hladna mrežica, fino tkana, jo je gotovo že od najinega odhoda ves čas dražila po tisti kroglici ščegetavčka, ki jo običajno samo malo pocuzam, pa se ji že odpelje v stanja, ki se jih nekaj minut kasneje tudi spomni ne več.
»Čisto tiho bom,« je zasopla, ko sem ji roko zvil na hrbet in jo prislonil na gladko steklo. Z njenimi lastnimi sokovi sem ji namazal rit in ji ga zasadil globoko, da se je skremžila in zaječala, z eno roko sem ji stisnil bradavičko, z drugo pa ščegetavček, ki je začel že nekaj trenutkov kasneje utripati pod mojimi prsti. Lice je imela naslonjeno na šipo in ta je bila ob njenem nosu popolnoma zarošena.
»Pridna,« sem jo pohvalil, nato pa spustil njeno mednožje, jo zgrabil za čop in jo začel z vso naslado porivati. Kako krasno rit ima, sem si mislil. Kako jo rad porivam. Kako fino je, da imam svojo prasičko, ki ji delam to, kar delam najraje. Porivam njeno rit. Porivam. Porivam … Ji tiščim glavo ob steklo in ji zabijem kurca čisto do jajc.
Faaaaaak!
Po trenutku hurikana v moji glavi in brizga v njeno medeno rit, se stvari počasi postavijo na svoje mesto. Izmučen sem. Sestavljam svoje delčke, urejam misli, se kot lunatik odpravim nazaj do sobe, v kateri sem pustil skicirko in torbo. Kaj se je ravnokar zgodilo? Naju je kdo videl?

Ko sva se odpravljala, je bila Lidija spet popolnoma urejena, a spomin na vriskajočo pudlico, ki se pusti natepavati mladcu, mi ni šel iz spomina. »Upam, da se tudi naslednjič oglasita skupaj,« je rekla in mi pomežiknila. Oblilo me je. »Pri nas sicer vedno kdo gleda, ampak še bolje je, če pozabi na sramežljivost in se tudi pridruži,« je še dodala, nato pa se sklonila k moji bejbi in jo poljubila na usta, ta pa ji je poljub brez sramu vrnila. Sem res videl, da se je z muco podrgnila k njeni?
Tvegal bom. Še pride z mano.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 29

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!