”A greva noter?” je vprašala, medtem pa že pritiskala na veliko, kovano kljuko in se s celim telesom uprla ob težka, lesena vrata, da so se počasi vdajala.
Čez obraz se ji je izrisal hudomušen nasmeh, oči so ji nagajivo zažarele, on pa jo je pogledal, najprej začudeno, nato že kar malce navdušeno, saj je točno vedel kaj ji roji po glavi. Odprl je usta, pa ni imel časa karkoli izreči, saj ga je že vlekla v temačno preddverje, katerega hlad jima je pobožal pregreta telesa.
Vrata so se škripaje zaprla, naslonil se je nanje in jo potegnil k sebi. Prižela se je k njemu, prijela njegov obraz med dlani in ga poljubila. Celo popoldne sta pohajkovala po ulicah, se pogovarjala, si šepetala packarije, se ustavljala na pijačkah, opazovala zgradbe in si izmišljala bizarne zgodbe o ljudeh, ki prebivajo  za zidovi le-teh, si segala za oblačila, ona njemu za pas hlač, pod rokave majice, on njej v izrez na prsih in pod obleko. Dan je bil čudovit, prekrasno topel, spomladanski, spremljalo ga je prijetno vznemirjenje, kdaj bo vse, kar sta počela, doseglo vrh in bosta planila drug po drugem.
Odlepila je ustnice od njegovih, se mu izvila iz prijema in ga potegnila za sabo.
”Pridi, greva pogledat …” je tiho rekla in ga za roko vlekla za sabo.
Njuni koraki so mehko odmevali, ko sta stopala med dvema vrstama masivnih, lesenih klopi. Cerkev ni spadala ravno med velike, bila pa je bogato okrašena, s slikami križevega potu, ogromnimi medeninastimi svečniki, z vseh strani so vanju zrli obrazi  s kipov svetopisemskih oseb, vse je bilo bogato rezljano, pozlačeno, kičasto.
V nosnice jima je rezal vonj po vlagi in plesnobi, prostor je bil zatohel, pri oltarju so skoraj ljubko migotali plamenčki sveč, kar je nekako razbijalo skoraj srhljivo veličastnost stavbe.
Zhihitala se je, njen smeh je rahlo odzvanjal in se odbijal od kamnitih zidov.
”Misliš da je kdo tukaj?”
”Saj bova videla, če bo?” je odsekano odvrnil in stegnil roke po njej, jo objel čez pas in pritisnil k sebi, podrgnil se je ob njeno rit, jo nežno tlesknil po ritnici, da je malce odskočila in jo potisnil mimo klopi, v desno ladjo cerkve, kjer je bila spovednica, bogato izrezljana, okrašena z intarzijami in zastrta s težkim, temno rdečim brokatnim blagom.
”Hihi, si bil poreden dečko, a ne? Greš k spovedi?” se je namuznila in ga pogledala izpod čela.
Zagrabil jo je in jo pritisnil ob hladen zid, točno pod kip Marije, ki v naročju drži mrtvega Jezusa.
”Vem za nekoga, ki je res strašno poreden!” ji je zasikal skozi zobe, medtem ko jo je tiščal ob zid, da ji je hlad, ki je vel iz njega, pronical skozi tanko blago obleke v telo. Segel ji je pod obleko, jo z roko pogladil po stegnu in s prsti zdrsnil pod rob hlačk. Grobo ji je zasadil prste v popolnoma premočeno pičko, da se je kar zdrznila.
Mehko je zastokala in nagnila glavo vznak, zagrizel se ji je v vrat, poljubljal jo je in grizel, z jezikom je zdrsel čez njeno lice in se ji prisesal na ustnice. Dihal je hitro in plitvo, skorajda sopel, medtem ko ji je vtikal prste v pičko, da se je še bolj medila.
”Prašička si, a ne da?”
Tiho je dahnila ”Jaa, sem ja. Prasička sem …”
Izvlekel je prste in jih obliznil, nato ji je privihal obleko in ji povlekel hlačke pod kolena, pokleknil prednjo, ji z rokami malo razklenil stegna in potegnil boke k sebi.
Tako je stala tam, pred njim, s hrbtom naslonjena na zid, on pa jo je božal po gladki, vroči pički, s prsti je razprl toplo, vlažno meso, z jezikom obliznil ščegija, nato pa se divje prisesal obenj, da jo je kar privzdignilo. Ječala je, se grizla v ustnico, zmajevala z glavo, in s prsti praskala po hladnem kamnu, medtem ko ji je lizal pičko, vtikal prste, sesal in grizljal ščegija, dokler ji ni prišlo, divje, da jo je moral trdno stisniti ob zid, ko se je zvijala na njegovem jeziku.
Vstal je, si odprl zadrgo in izvlekel kurca, jo obrnil proti zidu, da se je z licem naslonila obenj, izbočila je rit, on pa ji je v enem sunku zabil kot kamen trdega kurca. Držal jo je za boke, ji zabadal prste v meso, fukal jo je divje in ona je še bolj divje suvala z ritjo nazaj in se nasajala na kurca, ki ga je tako oboževala, stokala in sopla in ko je začel še bolj pospeševati, se še bolj divje zaganjati vanjo, ko je čutila da mu bo zdaj zdaj prišlo, je segla nazaj, mu zarinila nohte v stegno, ga odrinila in se snela s kurca, da je skoraj jezno zarenčal vanjo ”Prasica! Kaj delaš?!?”
Obrnila se je k njemu, prijela kurca v roko in mu ga drkala, pokleknila je predenj in si ga vtaknila v usta, posesala je glavico, stopnjevala je pritisk z roko, oblizovala je tega prekrasnega kurca, zaprl je oči in nagnil glavo nazaj, pobožal jo je po laseh in ji zapletel prste vanje, fafala mu ga je, on pa je narahlo suval v njena topla usta in jo držal za glavo, dokler ji ni brizgnil v usta, pogoltnila je toplo spermo, z roko je izžela iz njega vse, do zanje kapljice, ni izpustila kurca iz ust, dokler ni začel upadati.
Zarežal se je in jo potegnil k sebi, zalizal jo je in pobožal po licu.
Oči so jima iskrivo zažarele, kot bi se ravno spomnila, kakšno packarijo sta naredila.
Povlekla si je hlačke na rit in si poravnala obleko, on pa je pospravil kurca v hlače, medtem pa sta se nežno poljubljala, ustnice pa so se jima vihale v nasmeh, tak nagajiv.
”A greva?” je vprašala in mu s prsti pogladila razmrščeno brado.
”Ne še!” se je zarežal in jo potisnil v spovednico.

MoodyBlues

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!