Sedim na stolu – na balkonu in dobim SMS: “Si doma?” odgovorim, da seveda in me vpraša nazaj, če pa bom skuhala kavo. In seveda, da potrdim, da jo bom skuhala. In takoj tečem kuhat kavo in medtem, ko sem kuhala kavo me je obdajalo neko veselje, sreča in neka nepopisna ljubezen, ki pa je seveda ne dobiš vsak dan in na vsakem koraku.

Iz sanj me predrami demofon, ko zazvoni med kuhanjem kave, dvignem slušalko in odprem vrata spodaj, odklenem vhodna vrata od stanovanja in čakam naslonjena na “štok” -> kot imam navado počakati vsakega, ki pride na kavo, minute se odštevajo kot ure, predno pride z dvigalom gor. In evo ga, leze iz dvigala ven proti mojim vratom,,, se premaknem v stanovanje, kjer mi prvo na vratih podari objem, tako močan objem, da mi skoraj rebra zdrobi in sestavi nazaj skupaj. Za objemom pa mi podari tako strasten poljub, da mene noge ne držijo več pokonci kaj dosti, zato me dvigne med poljubljanjem in me reši tega, da moram misliti še na to, kako bom stala na nogah. Dvigne me še bolj k in me še bolj privije k sebi, da me trga od njegove strasti, me pogleda in mi zabiča da naj ga ne gledam tako…. Kako? V tistem trenutnku nisem imela ravno v interesu kontrolirat svojih emocij, ker jih niti on sam ni! Bila je neka abnormalna doza strasti med nama, da jo je težko opisati in ubesedit.

Fascinira me in me privlači kot magnet… Ko sem v dotiku z njim dejansko ne morem stran od njega!

Me še vedno drži v luftu nakar se odloči, da pa me odnese na posteljo… mmmmmmmm ni mi treba hoditi v vsej tej nasladi hormonov in privlačnosti. Me položi na posteljo in ko se pogledi srečajo mi podari tako strasten poljub, da ga čutim spodaj v mendožju, tako močno, da se dejansko prepustim temu, ko me še bolj privije k sebi in mi da vedeti, da sem njegova in samo njegova. In bolj, ko to čutim bolj me vzburja ta njegova strast in prevzeanje kontrole nad vsem, da jaz lahko uživam v nasladi dotikov, ki me boža po hrbtu in naprej dol po ritki in stegnu, kjer nogo malo dvgne, da pride z roko do mojega mednožja, kateri je že kar moker in masten…. Se tam ustavi in poigra z ščegetavčkom, medtem ko slači oblačila dol z mene in jaz iz njega, prepustim se njegovim dotikom, dokler jaz ne prevzamem nadzora nad vsem. Zlezem na njega, ga poljubljam a hkrati držim za vrat v taki meri, da se že malo davi…mmmmmmmm to me tako zburja, ko se moški predaja ženski v popolnosti….Poljubljam ga po trebuhu vse dol do njegovega korenjaka, ki pa ni mali in ima kar lepo dolžino in širino tudi – ga primem in dam v usta, v ustih ga goltam in cuzam v taki meri, da mu skoraj pride….ampak ne, ne dovolim mu, da mu pride in upočasnim samo igranje z usti in medtem, ko upočasnjujem igranje se mi izmuzne in me on prime… Obrne okoli in prodre vame s tako močjo, da ne morem biti tiho in spustim glas ven iz sebe…..medtem ko prodira vame ga vsakič znova čutim v popolnosti, do trenutka, ko se mi mišice začnejo krčit in čutim poplni orgazem, ki pa kaj kmalu za mojim orgazmom pride še njegov orgazem pri čemer me seveda pošprica celo od trebuha pa do vratu. Vzamem robček, se obrišem in stisnem k njemu v objem, kjer se zabubim in uživam v samem momentu.

Ugasnem muziko, popijem požirek kave in grem na prej po delu, ki ga imam še za postorit.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.1 / 5. Število glasov: 16

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!