Ravno mineva dva meseca odkar sem ga spoznala. Dva meseca, ko sem se prvič zazrla v njegove nebesno modre oči in si sama pri sebi rekla: Hočem ga. Morem ga imeti!

Sedaj zopet zrem v njegove modre oči, ko se mi približuje, mi gre z roko skozi lase, me prime in mi jih povleče. Rahlo me ugrizne v vrat in končno ga lahko primem za ritko, sedaj ko nimam več privezanih rok na posteljo. Ko me izpusti, se uleže na posteljo. Začnem fafati njegovega tiča. Še vedno je mehak, na njem še okus sperme od prejšnjega izliva. Obožujem občutek, ko njegov tič začne rasti v mojih ustih. Kmalu so moja usta polna in naj se še tako trudim, da ga spravim celega v usta, ga ne morem. Vzamem ga v obe roki in ga začnem poljubljati po glavici. Jeziček mi zdrsne po luknjici in robu glavice. Spustim se nižje in najprej posesam eno jajčko in potem drugo. Dvignem se, ter ga zajaham. Povlečem ga k sebi, da sva oba v sedečem položaju. Prime si ga v roke, poišče mojo luknjico in jaz se usedem nanj. Glasno vzdihnem in on me močno stisne k sebi. Počasi začnem drseti po njegovem tiču in potem vedno hitreje. Glavo nagnem nazaj, ko mi z eno roko poboža ritnico in mi z jezikom drsi po vratu. Še drugo roko prestavi na ritko in mi razširi ritnici. Vstanem, da spolzi iz mene. Zaželela sem si ga čutiti v ritki. Vzamem ga v roko in si ga nastavim na še vedno mokro ritno luknjico. Hitro se usedem nanj, da gre do konca v razširjeno ritko. Nagnem se k njemu in ga poljubim, ko me on udari po riti. Prime me za ritko, ko ga začnem jahati.

Igra se z mojim ščegetavčkom, ko mi pride. Njegov tič je še vedno v moji riti. Vstanem, kajti sedaj je na vrsti on. Gre na vse štiri. Rahlo se dotaknem njegove ritke, jo poljubim, pobožam. Glasno vzdihne, ko ga ugriznem v levo ritnico. Razširim mu ritnice in moj jeziček začne potovati od jajčk do luknjice. Dobro jo poslinim in porinem jezik vanjo. Z roko mu grem naprej in mu začnem drkati tiča. Slišati je kako mu paše, vendar meni še bolj. Porivam mu jezik v ritko, da je že čisto mokra. Poslinim si prst in mu ga porinem v luknjico. Ko se nekoliko navadi, pride na vrsto še drugi, kasneje še tretji. Poiščem vibrator, ga celega poslinim in ga vklopim. Nastavim ga na njegovo luknjico ter mu ga počasi porinem not. Najprej malo, dokler ne gre cel v ritko. Ko ga porivam z vibratorjem, mu istočasno drkam tiča. Ni dolgo, ko se odmakne, vstane in mi zaukaže: »Na vse štiri, takoj!«. Hitro pred njega nastavim ritko in že mi ga porine v ritno luknjico. Samo nekajkrat ga porine v njo in že mu pride. Porine ga globoko v ritko in ga izvleče šele, ko je končal. Čutim kako mi sperma polzi iz luknjice. Čutim kako mi porine svoj prst v ritko in mi še spermo namaže po ritnici.

Izmučena od orgazmov obleživa na postelji, v objemu. Zadnje kar vidim preden pride spanec, so njegove modre oči. Naga zaspiva in zjutraj še vse enkrat ponoviva. Mislim, da je čas, da nabavim še kakšno igračko.

 

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 8

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!