Rada preizkušam nove stvari. In hvala bogu je moj novi partner odprt za vse. Za darilo sem mu naročila novo igračko. V oči mi je padel analni vibrator, ki bo naju oba zadovoljil. Dala sem mu par namigov kaj lahko pričakuje in tako je prišel večer, ko sem mu dala igračko. Naredil je presenečen izraz, saj kaj takšnega res ni pričakoval. Jaz sem se le nagajivo smejala in se začela slačit. Rekla sem mu, naj ga gre umit, da ga preizkusiva.

Čakala sem ga na njegovi postelji, ko je prišel nazaj. V eni roki je držal vibrator, v drugi pa vrvi. V trenutku me je zaščemelo v pičkici, saj sem vedela, da bo poskrbel še za en nepozaben fuk. Vrgel je vse pripomočke na posteljo, jaz sem ga le gledala in požirala z očmi, ko se je slačil. Ko sem ga opazovala, sem si šla z roko med noge in se igrala z že mokro pičkico. Všeč mu je bilo in ko se mi je pridružil na postelji, mi je zašepetal na uho, naj nikar ne neham. Strastno me je poljubil in mi pri tem grizel spodnjo ustnico. Iz ust mi je ušlo stokanje.

Prijel me je za roka in mi jo začel zavezovati na posteljo. Ko je končal, je enako naredil še z drugo. Ležala sem pred njemu privezana in naga. On se je le nasmejal in mi rekel naj se mu prepustim. Zelo rada se mu prepustim, saj točno ve kaj mora narediti, da ponorim. Všeč mu je, ko se mu predam, ko sem samo njegova. Spustil se je nižje. Šel je z jezikom okoli mojih bradavičk, ki so v trenutku postale trde. Z jezikom mi je drsel še nižje po trebuhu, polizal okoli popka. Njegov jeziček je drsel vedno nižje, ko se je ustavil in mi divje porinil prst v čisto mokro pičkico. Všeč mu je bilo, da sem bila že pripravljena nanj, a je sklenil, da me bo še malo mučil. Rahlo mi je polizal še ščegetavček, ko sem se začela zvijati in mu tiho rekla: »Daj, pofukaj me že.« Zopet se je na njegov obraz prikradel čudovit nasmeh, ob kateremu se mi kar zmehčajo kolena. »Ne, draga moja. Malo boš še počakala,« mi reče, ko mi še v ritko porine en prst. Divje je porival svoja prsta v obe moji luknjici, ko je svoj jeziček vrtel po ščegetavčku. Zvijala sem se od užitka in kar hitro mi je prišlo. Moje telo se je začelo tresti, zato je trenutek prenehal.

Spet se je sklonil in se tokrat posvetili ritki. Začel jo je lizati in porivati jeziček v njo. Jaz sem le nemočno ležala, ko mi jo je lizal. Moje noge so počivale na njegovih ramenih. V roke je vzel nov vibrator, ga polizal in na hitro porinil v mojo že mal razširjeno rito. Malo je zabolelo, a je bolečina hitro minila. Jeziček se je spet prestavil na ščegetavček, ko mi je počasi porival vibrator vame. Vibrator je do konca porinil vame, ko se je zravnal, vzel v roke svojega tiča. Začel me je poljubljati,vmes pa nastavil glavico na odprtino moje pičkice. Dražil me je, mučil, ker je vedel kako zelo si ga želim. Kar naenkrat mi ga z vso silo porine vame in začne divje porivati. Z roko seže po vibratorju, ki je še vedno v moji ritki in ga začne z istim tempom porivati še v drugo luknjico. Noro je pasalo, a jaz sem se ga želela dotakniti. Prijeti za njegovo sexy ritko, poriniti svoje nohte v njo, a ker sem bila privezana, nisem mogla.

S takim tempom je še naprej porival obe moji luknjici in kar hitro mi je še enkrat prišlo. Povlekel ga je vsega mokrega iz moje pičkice, ga porinil med moje velike joškice in ga začel porivati vmes. Tič je bil tako moker, da dodatno vlaženje ni bilo potrebno in tako je drsel vmes, dokler mu ni prišlo. Njegova sperma je špricala povsod. Po joškicah, vratu, ustih in obrazu. Želela sem ji jo polizati, hitro spraviti njegovega tiča v usta, da bi ga posesala, a mi ni dovolil. Polizal je vso spremo dol iz joških, šel z jezikom po vratu in me strastno poljubil. Okusila sem ga v svojih ustih in vse skupaj me je nenormalno rajcalo. Še bolj sem si ga zaželela. Kljub temu, da mi je dvakrat prišlo in me je potešil, sem želela še več.

Tako me je odvezal in sedaj je bil na vrsti on, da se prepusti meni… Sledi še drugi del. 😉

Ela

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 4

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!