Navaden dan. Trdo jutro, naporno v službi, moker večer. In en zanimiv mail. “Smo ti pa ti, delamo logotipe, če želite, vam naredimo novega, bla, bla, bla …” Itak, sem si mislil. Še nekdo, ki želi iz neprofitnega bloga izvleči nekaj evrov. Pa ni bilo tako.

Čeprav nisem odgovoril, sem kmalu dobil še en mail. Pisalo je natanko takole:

Nevem, če ste sploh opazili prejšnje sporočilo, glede na to, da je bilo poslano 11 dni nazaj lahko predvidevam, da ste ga spregledali ali pa niste imeli namena odgovoriti. Tako, da naj kar preidem na bistvo. Smo nova slovenska produkcijska skupina in ponujamo vam, izdelavo novega logotipa. Seveda zastonj! 🙂

Pa ne, da bi palil na to, da bi kdorkoli delal zastonj, zdela se mi je lepa gesta. Fantje bi radi pripomogli k prepoznavnosti bloga. Noro. Pa smo se zmenili in tukaj je, pred vami. Nov logo Bloga 69.

Vsa zahvala gre fantom iz skupine Sixth Sense (namenite jim kakšen “lajk” na njihovei Facebook strani). Res so super, hitri, odzivni in prepričan sem, da bomo še sodelovali. Če pa jih za karkoli potrebuje še kdo od vas, pa vrnite good karmo. Njihov naslov je contact.sixthsense@gmail.com. In ne, fantje ne delajo samo logotipov, ampak so eksperti za vse vizualne elemente … pa še to – pravijo, da bodo z veseljem naredili še kaj povsem brezplačno! Še so takšni ljudje, ali kaj?

Torej, vam je logo všeč?

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!