Ko sanje postanejo še toliko boljša resničnost!

Bilo je jutro. Zbudila sem se po norih erotičnih sanjah. Moja muca je bila tako mokra da je čisto zmočila moje hlačke. Ohh, ko sem samo pomislila kako se je odrezal v mojih sanjah. Morala sem mu to povedati. Upala sem, da bo sanje želel uresničiti. Želela sem ga čutiti globoko v sebi in početi vse tiste packarije, ki sva jih počela v sanjah…

Napisala sem mu žgečkljiv sms kot že tolikokrat poprej in mu opisala vsako podrobnost. Vedela sem, da bo takoj za. Komaj sem čakala zvečer. Že sama misel nanj je povzročila ščemenje v moji muci in čutila sem, da komaj čaka da dobi vase njegovega trdega tiča…

Prišel je pozno zvečer kot po navadi. Oba sva vedela kaj naju čaka zato sem takoj začutila trdo izboklino ob pritisku na njegove hlače in v meni je vse podivjalo. Komaj sem čakala, da raztrgam oblačila z njega in da si me vzame, njegovo malo potrebno prasičko. Vrgel me je na posteljo in me začel divje poljubljati. Grizel me je po vratu in z roko skrbno gnetel mojo joško ter se poigraval z nabreklo bradavičko. Čutila sem da je moja muca več kot pripravljena saj je bila že popolnoma vlažna. Trgala sem oblačila z njega in komaj čakala, da ga vidim pred sabo popolnoma golega, da vidim njegovega trdega kurca, da ga vzamem v usta in obdelam z največjim užitkom. Mmm slasten je…

Vedela sem, da bom podoživela sanje in že sama misel na to me je neverjetno vzburjala.

Počasi se je premikal iz mojega vrata proti bradavičkam in se posvetil najprej eni nato še drugi. Videl je kako uživam in kako komaj čakam, da me pofuka. Rad me izziva s tem da ne dobim takoj kar hočem in to me samo še dodatno podžge.

Počasi je nadaljeval proti mojemu popku, me poljubljal zdaj po enem zdaj po drugem stegnu. Zadrževala sem dih saj sem vedela da se bo zdaj zdaj lotil z jezičkom moje mokre muce in jo odlično zadovoljil kot vedno do zdaj. Čutila sem, da ne bom mogla več zadrževati orgazma in prepustila sem se toku energije. Potegnila sem ga nadse in mu zarila jezik v usta. Čutila sem toplino in sok svoje muce na njegovem jezičku. Hotela sem se vsekakor oddolžiti za tak vrhunski orgazem in vzela v roke njegovega korenjaka. Zastokal je, jaz pa sem se sama pri sebi poredno nasmejala. Objela sem ga z ustnicami in ga začela lizati. Nato sem se ustavila pri jajcih ter jih gnetla in sesala. Vem da uživa v tem in da ga to še dodatno obnori.

Nato sem spet polizala celega in ga dala v usta. Fafala, sesala, lizala… Vse kar mi je prišlo na pamet. Obožujem njegovega tiča. Če bi lahko, bi to počela z njim cel dan….

Grobo me je povlekel za lase in potisnil na posteljo. Vedela sem da ima vso moč nad mano. Obrnil me je na trebuh ter mi jasno naročil naj dvignem svojo ritko. S sunkom ga je zaril v mojo potrebno pičkico in moje telo je začelo kar drhteti. V dogiju me je nabijal z vso močjo in mi dal vedeti da bo to božanski fuk. Vlekel me je za lase in me udarjal po ritki. Ve da to obožujem. Potegnil me je nazaj, me obrnil na hrbet in znova grobo potegnil k sebi. Spet ga je z vso močjo zaril vame, da sem kar zaječala od užitka. Komaj sem se še zadrževala, spet sem bila čisto blizu orgazma. Hotela sem, da mu pride v moja usta, da okusim spet njegovo slastno spermo. Ob tem se je nasmejal in me še bolj divje nabijal. Moji nohti so se zarili v njegov hrbet, nisem si mogla pomagati da ne bi na ves glas stokala od užitka. Ko sem doživela vrhunec sem videla, da bo tudi njemu zdaj zdaj prišlo in vestno sem nastavila usta ter mu dala vedeti, da sem mislila resno. Pofafala sem ga še do zadnjega in nato je moja usta zalila sladka topla tekočina. Mmmm…

Tako sva gola ležala še dolgo v noč. Oba zadovoljna in z rahlim nasmeškom na obrazu. Ve, da me pofuka točno tako, kot si želim, in da se mu moje telo komaj upira. Ve, da kar drhtim, takoj, ko se me dotakne. Ve, da sem nora nanj.

Božal me je po laseh, ki jih je še malo prej cukal in vlekel s silo. Poljubljal me je nežno, kot da tistega živalskega fuka prej sploh ni bilo.

Obožujem dotikanje najinih golih teles. Komaj čakam, da ga spet začutim v ustih. Komaj čakam spet tisto pozno uro, da pride k meni. Komaj čakam, da izpolniva naslednjo fantazijo.

Nenasitna

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!