Izstopim na zadnji postaji trole, jaz in še nekaj ponočnjakov. Počakam, da se odpravijo vsak v svojo smer, potem pa tudi jaz počasi proti domu. Ulica je temna, le vsake toliko ulična svetilka. Nikjer žive duše, moji koraki odmevajo v temi. Hitim mimo temnih oken, tesno se zavijem v jopico, kot v nekakšen oklep. Na desno se odcepi temna ulica. Ko jo prečkam, na sebi najprej začutim pogled, naslednji trenutek pa roko, ki me grobo potegne v temo.
S silo me pritisneš ob steno, z obrazom se dotaknem hladnega zidu, nasloniš se name, vroč dih na mojem ušesu.
»Hej mala, imaš kaj zame?«
Zasukaš me, vendar zaradi teme ne vidim dobro tvojega obraza – samo nore oči, ki zrejo vame. Roki mi dvigneš nad glavo, z vso težo se nasloniš name. Z eno roko vkleščiš moji zapestji, z drugo pa me pobožaš po laseh, nadaljuješ čez lice, počasi po vratu navzdol, čez dojko, bok, narahlo privzdigneš rob krilca, in v obratni smeri nazaj. S hitrim gibom potegneš jopico z moje rame, in se zazreš v bradavičko.
»Ooo, imaš nekaj zame…pridna«. Narahlo jo oblizneš, z roko me zagrabiš za rit, svojega trdega tiča pa pritisneš ob moj trebuh.
»Prasička, kje si pa hlačke pustila?«
Odpneš si hlače, da ti kurac kar butne ven. Drgneš ga obme, zagrabiš me za stegno in si oviješ mojo nogo okoli svoje riti. Končno spustiš moji roki in lahko te klofnem!
»Jezna si, mala, super!«
S trdonjem razpreš moje ustnice, tako da se mokrota kar pocedi iz mene.
»…in potrebna tudi!?«
Še drugo nogo ovijem okoli tvoje riti, kurac zdrsne globoko vame. Roke ti zarijem v lase, glavo ti potisnem nazaj in te vgriznem v vrat. S telesom me pritisneš ob zid, zagrabiš za rit in nabijaš kot zmešan.
»Prasec, zmenjena sva bila ob treh popoldne…« komaj rečem.
»Nisem imel časa…«.
Postaviš me na tla, zasukaš, da spet gledam v zid, in se spet zariješ vame. Roke ti zginejo pod jopico, zagrabiš me za joške, in kar nabijaš.
»Še malo….nnnnnmmmmjaaaaa…..« zagodrnjaš.
Čutim, kako zdrsneš iz mene, zato se obrnem proti tebi, in gledam kako si premoženje spravljaš na varno v hlače. Sperma se pocedi iz moje luknjice, na hitro me pobožaš po licu.
»Se vidiva…« Obrneš se in izgineš za temnim vogalom.
»…jebi se…«

 

krEna

 

p.s. Reši še kratko anketo. Tukaj!

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!