Cigaretni dim se je vil po prostoru. Na mizi umazan krožnik večerje in sveča, ki je razsvetljevala prostor. Na tleh prazne steklenice vina in kozarca, z obrisi ustnic, ki so malo poprej srkale opojno substanco.

Sedela sta na tleh, naslonjena na kavč, ljubezen jima je risala nasmešek na obraz. Oba v svojih najlepših oblekah. Telesi sta se rahlo premikali v soju mesečine. Mesto je že spalo. Nežno sta si izmenjavala poljube, medtem ko jo je on rahlo božal po obrazu in ji popravljal lase za ušesa. Oboževal je njeno rdečo grivo, njen pregrešno sladek vrat, njeno čudovito belo polt, njen svilnat hrbet, ki je odseval svetlobo prostora. Bila sta sproščena, pomirjena, nič ju ni moglo zmotiti.

Vstal je in ji ponudil roko. Nežno mu je podala svojo dlan, ko jo je potegnil k sebi.  S svojimi čudotivimi modrimi očmi ga je pogledala. Njen prelestno lep obraz ga je begal. Vsi pripetljaji v življenju so ga pripeljali do tega trenutka. Ko jo je držal za boke, gledal v oči, njene polne ustnice, ki so bile narahlo priprte in si strastno želele poljuba, je spoznal, zakaj je tako dolgo čakaj nanjo. Končno je vedel, kje je tisti izgubljeni košček njegovega srca, ki ga je iskal po širnem vesolju.

S počasno potezo je odpel  njeno zadrgo in zvok je trgal tišino prostora. Obleka je padla na tla, ona pa je stala pred njim, v svojem čipkastem perilu, ki ji ga je kupil dan poprej. Sveča za njo je izrisovala njeno popolno postavo. Nežno jo je božal po bokih. Po tistih bokih, ki so mu roke tako popolno pristajale na njih.

Prijel je stol in ga povlekel proti njej, ko so lesene noge škripale ob pod. Posadil jo je nanj in stopil za njo, ji nežno poljubil vrat. Prijel je njen svilnat šal in ga privezal okrog njenih oči. Hodil je okrog stola in občudoval višek lepote, ki je pripadala njemu. Snel si je kravato in ji zvezal roke za hrbtom.

Obračala je glavo in poslušala, ko je s tihim korakom stopal okrog nje. Njeno telo je drhetalo. Ljubila ga je. Na to noč je čakala celo življenje. Počasi je vstala, ko ji je tako rekel. Stol je spet zaškripal, ko ga je odvlekel nazaj proti mizi. Takrat je izgubila njegovo sled in ga begajoče iskala z ušesi. Čutila je, kako se ji vlaži muca. Po stegnu ji je stekla kapljica pohote in od vznemirjenja je poskočila.

Nasmehnil se ji je. Približal se ji je od zadaj, potihoma, ji stisnil dlan, prijel za vozel in dvignil roke nad njen hrbet. Od nepričakovanje bolečine se je vzdignila na prednje prstke, ko je usločila sočno ritko proti njegovemu tiču. Želela si je ga je bolj, kot zraka in hrane, ki ji dajejo življenje.

Vedel je, da jo ima v popolni kontroli. Odprl si je zadrgo in njegov kurac je ponosno stal. Nastavljala je ritko in jo tiščala narazen, kolikor jo je mogla. Počasi je podrgnil z glavico tiča po muci. Sočen med mu je stekel po kurcu do jajc, ki so pripravljale sladico. Zaril ji je ga v tesno luknjico. Od naslade je stisnila ritnici. »Pofukaj me«, je komaj slišno ponavljala … trpela je od užitka. In on je užival. Hotela se je pofukati na trdoto med njenimi nogami, toda on jo je trdno privil k sebi. Ni drsel vanjo. Samo opazoval jo je, kako ga prosi in roti ter se mu zvija v rokah, ko je skušala z ritko drseti po njem.

Zagrabil jo je za lase, grobo, jo potegnil nazaj. Ugriznil jo je vrat. Takrat se ni mogel več zadržati. Dvakrat je nežno zdrsnil vanjo, nato pa jo začel nabijati v njeno tesno pičko. Grizel jo je po vratu, ščipal po bradavički in klofutal po ščegetavčku. Zdaj ga je rotila, naj neha. Vsakič, ko ji je prišlo in je čutil, kaki ji oža muco, je obstal, jo gledal, kako trza, nato pa jo naprej neusmiljeno fukal. Noge so jo izdajale in edina stvar, ki jo je držala pokonci, so bile njegove močne roke. Polt je spreminjala barvo in bledino je zamenjala rdeče popraskana koža. Z rokami, s katerimi je udarjal po njeni ritki, je paral tišino v simfoniji z njenimi stokanjem. Ko se mu je zdelo da bo omedlela, jo je položil nazaj na tla.

Klečala je s sklonjeno glavo in hlastala za zrakom. Sklonil se je k njen, jo pobožal po bradi in jo privzdigil, nato pa ji podaril poljub. Z jezikom ji je pobožal zobe in jo ugriznil v ustnico, ko je vstal in ga uperil proti njenimi usti. Kot pobožna in ustrežljiva psička je iztegnila jezik. Ni hotela zgrešiti niti kapljice njegove sperme. Zagrabil jo je za lase, ko je nastavil glavico na njen jezik in si ga zdrkal v njena usta. Z mlečnim jezikom in usti polne tekočine ga je obliznila ter pogoltnila. Sladica je uspela.

Vzdignil jo je k sebi, ji odvezal roke in snel prevezo. Pogledala ga je s svojimi nebeško modrimi očmi. Pogled ga je spet zbegal. Nasmehnil se ji je in jo poljubil. Roke mu je privila okrog njegovega telesa in zaprla oči, ko jo je objel. Bila je zadovoljena. Bila je srečna. Vedela je, za kaj živi. Tega trenutka ni hotela izgubiti.

Spet jo je poljubil in nežno dvignil ter odnesel v spalnico, medtem ko mu je odpenjala srajčko in so kosi obleke padali z njegovih širokih ram. Noč je bila še mlada in ko se je mesto prebujalo, se je za njima v mrzlici metropole izgubila vsaka sled …

Lev

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!