Parkiral sem na parkirišču na obrobju mesta, saj je bilo med stolpnicami, kjer je domovala, nemogoče najti parkirni prostor in se odpravil proti naselju, v katerem je imela najeto sobo. Ker pa v tistem čebelnjaku niti slučajno nisem vedel kje točno se nahaja blok, sem predlagal, da se dobiva na postaji mestnega prometa.
‘Čez deset minut bom tam.’
‘Uf, evo me, samo obujem se.’

Izstopil sem iz šestice, se nekajkrat nervozno prestopil, že sem jo opazil kako prihaja proti meni. Z razpuščenimi vihravimi štrenastimi lasmi, z odpeto jakno in odločnim korakom.
‘Živjo … Sara.’
‘Pozdravljena.’
Hodil sem ob njeni desni strani in se oziral proti njej. Prekleto bohotna babnica.

‘Se ne bi zapela? Me zebe že samo, ko te gledam.’, sem ji dejal zavit v svojega rdeče črnega afganistanca in s kapo potisnjeno skoraj čez očala, ter do zadnjega gumba zapet plašč.
‘Ne, Štajerk ne zebe.’

Tudi mene je vedno manj zeblo.
Že takoj mi je dala vedeti, da čeprav sva si izmenjala nešteto vročih mailov, se ne sme in se tudi ne bo med nama nič zgodilo, saj je bila vezana na fanta, ki pa je bil trenutno odsoten.
Povzpela sva se po stopnicah, ona pred mano,  jaz za njo, opazovaje njeno migajočo rit pod jakno. Prišla sva do vrat in vstopila. Bila je sama. Njena cimra se je ravno izselila, nove pa še ni bilo na spregled.
Kot slovenskim navadam pritiče, sem se sezul,  si nataknil premajhne copate, ki mi jih je podala, že čez nekaj korakov pa sem jih sezul ter sedel na rob postelje.

‘Boš pivo?’
‘Bom.’, sem odvrnil in segel po zeleni pločevinki, ki mi jo je molila.
Naredil sem požirek, ona pa je smuknila v kopalnico in se vrnila zgolj v nečem, kar naj bi bila majica.

Legla je na posteljo, ter z dlanjo potapkala prostor ob njej.
Kaj sem hotel drugega kot dvigniti se in leči poleg nje.
Srkala sva vsak svoje pivo, se zapletla v pogovor, se smejala in vsake toliko je ujela moj poželjiv pogled na svojem razgaljenem bedru.

Spraznil sem pločevinko, se stegnil proti mizici, da bi jo odložil, nehote pa sem se prislonil na njene jedre joške.

‘Vzemi si novo pivo, pa še meni prinesi eno.’
Vstal sem, ji podal pivo, svoje pa sem odložil na hladilnik.
Odpel sem si pas, slekel hlače in majico, ju odvrgel prek stola ob mizi in opazoval njeno reakcijo, medtem ko sem oblačil rdečo trenirko in zeleno’ House of pain’ majico.
Pižama. Kao …
Usta ji je vleklo v nasmeh, da bi ga prikrila je naredila požirek in se obrnila proti oknu.
Vstala je, spustila roleto, in ko se je stegovala sem opazil prikupne modre hlačke, ki so napol prekrivale še bolj prikupno rit.

Kurac se mi je začel nemudoma prebujati, zato sem s pivom v roki, karseda hitro smuknil pod odejo, da bi prikril otrdlino.
Pod kovtrom, pod katerega je potisnila le svoje noge pa mi je postalo kaj kmalu tako vroče, da nisem več zdržal in sem moral sleči spodnji del.
Ostal sem le v boksarcah in majici, na obrazu pa sem imel bržkone takisti pogled kot volk ob pogledu na Rdečo kapico, ko se je sklanjala po gozdu nabiraje rože za šopek.
Hotel  sem jo raztrgati!

Trenirko sem zalučal po tleh, ona pa je kot kakšna trapasta udeleženka showa Chipendalesov, kjer hihitajoče se avše tipajo mišice plesočih depiliranih in naoljenih tipov, s kazalcem potipala nabreklino v gatah.

‘Ojej, saj imaš čisto trdega!’
‘Ne draži me prosim, ker nisem zdrkal že tri dni.’
‘Ne verjamem ti.’
‘Kakor hočeš.’
‘Saj veš, kaj sva se zmenila, a ne?’
‘Ja, ja, ja vem! Sem slišal!’
‘Jooj, jaz res ne vem kako bom spala danes, ker sem navajen spati gola, veš … Pa še ta modrc me tišči …’
‘A dovoliš?’, sem rekel in ji segel pod majico.
‘Ti … kaj se pa greš?’

‘Samo rad bi videl če še znam …’, sem odvrnil in ji z eno potezo odpel modrc. Začudenje, da mi je uspelo iz prve sem spretno prikril …

Zmajala je z glavo, si snela nedrček, se obrnila razkrivši svojo rit in ga položila na mizico.
Roka mi je kar sama segla med njeni stegni.
‘Eeeeej, kaj sem rekla!?’
‘A daj ne me jebat, spogledljivka ena, rajcaš odkar sva vstopila. Če se misliš otepat, bom moral pač zdrkat.’
‘Kar izvoli’, in mi pokazala vrata kopalnice.
‘Nikamor ne grem!’, sem povsem hladnokrvno izustil, se odgrnil in izvlekel tiča na plano, da se ji je kar zaletelo.

Pričel sem, njej v popolno presenečenje, da sem si drznil kaj takega sploh storiti, narahlo drkati, vmes slekel majico, ona pa me je ves čas opazovala, najbrž misleč, da nisem opazil njenega mencanja, na koncu pa sem prav nemarno brizgnil po svojem trebuhu in prsih.
‘Pa res nisi že dolgo končal …’ se je smehljaje dvignila, stopila po papirnate brisače, odtrgala nekaj listov, se ozrla k meni in ob pogledu na packarijo na mojem životu pograbila kar celo rolo.
Pričakoval sem, da mi jih bo zalučala v čeber, a me je prav nežno obrisala, metala kose papirja v koš pod mizo, me gledala v obraz in se ves čas nasmihala …
Segel sem proti njej in jo zalizal.

Žvaljala sva se, grabil sem jo za joške, ji slekel majico in ji potisnil roko v hlačke.
Pičko je imela povsem premočeno.
Grizljal sem ji bradavičke, jo držal za lase, ji lizal vrat, obenem pa sem ji zabijal prste v pizdo.
Presnete gatke so mi bile v napoto.

‘Daj jih dol!’
Vstala je, jih slekla, ves čas pa je imela na ustih nek nagajiv nasmešek, ki me je spravljal ob pamet.
Legla  je poleg mene, me zgrabila za batino, ki si je že skoraj opomogla, jo nekajkrat podrkala, potem pa si je vedno tršega tiča nesla v usta, ga fafala ravno toliko časa, da je bil spet popolnoma trd, nakar je počepnila nadenj in se nasadila na kurčino povsem do jajc.

Ti prasička mala.

Jahala me je v počepu, se nabijala nanj, da sem vsakič začutil njeno rit na modih, me drzno gledala v oči, kot bi me namenoma izzivala in bi ob tem neizmerno uživala.
Zagrabil sem jo za vrat in jo potegnil nase.
Držeč  jo za lase sem jo zalizal, ter ugriznil v spodnjo ustnico.
Z njo nasajeno na moj kurac sem se dvignil v sedeč položaj in jo potisnil s tiča.
‘Ne, ne, ne …’, se me  je oklenila in se ni pustila. Še močneje in še bolj ihtavo se je nasajala nanj, da mi je skoraj prišlo.
‘Bejž dol’, sem zarenčal, obenem pa pomislil, da bi končal v njeno tesno pičko, le zato, da bi ji zbrisal nasmešek z njenega zalega obraza.

Tokrat se je snela z njega.
Polegel sem jo na  posteljo, močno stiskal tiča, zadržujoč ejakulacijo in jo gladil po njeni perfektni pičkici.
Zalizal sem se med njeni ustnici, okušal njeno slastno s sokovi prepojeno muco in se mastil med njenimi stegni kot kak srednjeveški grof ob krači.
Tako milo je godla, da mi je skoraj prišlo že od njenega vzdihovanja.
Pričela se je zvijati in sukati, da sem jo z dlanjo naslonjeno na venerin griček prikoval ob posteljo ter obdeloval njeno pohotnico malodane s celim obrazom.

Premetavala se je po postelji kot bi bila obsedena, me skušala za lase izvleči izmed beder, jaz pa sem ji v pičko zabil tri prste hkrati, ji cuzal in lizal ščegetavček vse dokler ji ni prišlo in me je skorajda zadušila, ko me je stisnila med stegna.
Prevalila se je na bok, pokrčila kolena,  se z dlanjo pobožala po muci,  spustila mmmmh in izbočila rit proti meni.
Jadrno sem ji ga zabil v češpljo, jo od strani nekajkrat nabodel, potem pa sem ji dvignil rit kvišku in jo na kolenih fukal od zadaj.

Če bi kdo skozi okno opazoval to nečedno početje, bi mislil, da sva vsaj na norih gobah, če ne na čem močnejšem. Zasajal sem ji ga v pičko, s tako vnemo, da so me jajca vsakič zabolela, ona pa je oziraje se čez ramo opletala z lasmi sem ter tja.
‘Šit, kako mi pašeš!’
‘Si prasička, a!?’ A!?’
‘Ja, ja! Sem!’
Izvlekel sem tiča iz nje … ter ji ga zopet zabil.
‘O fak! Prim’ me za čupo!’

Kar sem seveda storil in jo razvnet do konca, nabijal dokler ji ni prišlo. Nekajkrat sem še sunil ter eksplodiral na njeno ritnico.
Obrisal sem močefit z nje, zalučal brisačko kar čez hrbet in se zvrnil ter režal.
‘Ti si popolnoma nor!’

Resnica je da me je obnorela ona.
Želel sem jo pofukat na vse možne načine na katere bi pristala, čim večkrat in vedno znova.

Fukala sva, kot bi bil napovedan konec sveta, vmes pila in kadila toliko, da sva si opomogla in zopet in spet fukala dokler nisva izčrpana zaspala, sredi noči pa sem po komaj slišnem cmokanju razbral ‘lulat me …’
Spustil sem jo iz objema, ko se je vrnila pa sem jo ponovno naskočil kot kak manijak, ki je snedel prgišče modrih tabletk.

‘Ne no …’ je z nasmehom izdavila, ‘mene že muca peče’.
Če bi me hotela odvrniti od namere, bi ne smela v razmaku treh minut uporabiti ‘lulat me’ in ‘muca’.
En fukec za slajši spanec naju je zazibal v sen do jutra, ko je sonce pričelo sijati skozi roleto in sva spet planila en po drugem.
______________________

Ob odhodu sem jo objel, klofnil po riti in se približal njenim sočnim ustnicam za poljub za slovo.
Njen taktični izmik sem sprva vzel kot igrivost, a ko me je ob drugem poskusu ponovno odrinila, sem bil prekleto užaljen.
Pofukala sva se vsaj desetkrat, lizal sem ji pičko in rit, sesala mi je kurca, lizarila sva se kot pijana maturanta,  sedaj pa se izmika poljubu!?

‘Kaj je Sara?’
‘Nič …’
‘Ne dobim lupčka?’
‘Ne …’
‘Te je poleg pičke začela peči še vest?’

Prebodla me je s pogledom in siknila skozi zobe:’Samo odidi!’


BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!