Postavila se je na  vse štiri, hlačke je že odvrgla in mi potisnila rit in pičkico pred obraz. Zagrabil sem jo za ritnici, nekajkrat obliznil  njeno ritno luknjico, potem pa sem se zalizal v vabljivo češpljico. Čeprav ji je po vzdihih sodeč godilo,  je tečnarila naj jo pofukam.
Planil sem pokonci, stopil za njo in ji ga v počepu zarinil. Do jajc. Iz prve. In obstal. Prijel sem jo za boke, izvlekel kurca in ji ga zabil še močneje.

‘Fukaj me! Fukaj me!’, je robantila in mi vrgla svojo grivo čez ramo, da naj jo primem.

Zgrabil sem jo za lase in jo nabijal. Surovo, živalsko, ne oziraje se na njene krike. Padla je pod menoj kot pokošena, ko ji je orgazem preplavil telo, jaz pa sem ji le razklenil nogi in nadaljeval z barbarstvom.
Fukal sem jo, jo mlatil po riti, vlekel za lase, ji tiščal palec v rit, jo grabil  za vrat in davil, ona pa je z nohti risala črte po posteljnini in med grizenjem pernice prigovarjala: ‘Daj me še, še, šeee!’

Kolena so me pričela skeleti od drgnjenja po rjuhi. Izvlekel sem tiča in sestopil s postelje. Ne vem, ali naj bi glas, ki ga je spustila, pripisal olajšanju ali razočaranju.
Prijel sem jo za gležnje in jo potegnil za seboj. Pomagal sem ji stopiti pokonci ob postelji, nogi pa sem ji razmaknil in jo potisnil naprej. Stopil sem še korak nazaj in ji ga v stoje zakajlal.

Bil sem ves preznojen, od jajc mi je kapljalo, orgazem pa se je približeval kakor vlak postaji.
Čutil sem mlahavost nog, sopihal sem kot metalec krogle, kurca pa nisem in nisem hotel potegniti ven do povsem zadnjega trenutka, preden mi pride.
Treslo me je že po celem telesu, ko sem ga končno izpulil, ji končal po riti in po hrbtu ter padel čeznjo kot ustreljen.
Čez nekaj trenutkov sem se skobacal pokonci in popadel me je smeh.

Sara se je medtem že namestila v posteljo, ležala na boku in si me ogledovala.
Na njenem obrazu in v njenih očeh se je lesketala zmedenost, začudenost, zaskrbljenost, naklonjenost in utrujenost. Všeč mi je bila. Preveč mi je bila všeč.

Prižgal sem cigareto, puhal dim in ji žugal s prstom.
‘A najprej ‘ne, ne, ne!, potem pa ‘še, še, še!’, ti packa mala?’
‘Ne bit zdaj nesramen, R …’

Vsakič, ko je izrekla moje ime me je popolnoma razorožila. Legel sem poleg nje.
Gledal sem njen obraz in njeno golo telo. Mirno in potešeno.  Stegnil sem roko proti njenemu obrazu. Zdrznila se je. Mislila je, da jo bom klofnil. Stisnil sem jo k sebi in jo poljubil na čelo.
‘Nikoli te ne bi udaril.’
‘Saj vem. Ampak sem se vseeno ustrašila.’

Nisem hotel govoriti o tem in ji vtirati soli v rano, zato sem skušal zadevo speljati drugam.
‘Ne vem, če sem se v tem tisočletju s kakšno v fuku tako izvrstno ujel kot s tabo. Odlična ljubimca sva.’
‘Zakaj moraš reči ljubimca, R …? To zveni tako, mah kaj pa vem … sliši se kot, da počneva nekaj kar ni prav. Pa FUK! A fukava, R …?’

‘ Kaj pa ti misliš Sara? A je prav to kar počneva? Bi bilo tvojemu fantu ‘prav’, da te poriva dobro desetletje starejši dec, medtem, ko on misli kaj? Da se učiš? Da maš vaje? Kako bi ti rekla temu, če ne fukanje? Kako bi poimenovala tisto prej? Kaj sva počela?!’, sem ji s povišanim tonom in zaznavno jezo v glasu zrecitiral.

‘Seksala sva …’ , je rekla z nežnim in tihim glasom.

‘Kaj sva? Hahahaha!’, sem se gromko zarežal, ‘Seksala? A si ponavljala ‘seksaj me!’ ali ‘fukaj me!’ ? Oprosti ljubica, ampak tisto je bil en povsem navaden, umazan FUK!’

Sedaj se je tudi ona nasmihala, me pogladila po bradi in pribila:’ No čist navaden pa ni bil …’
‘Navaden ali nenavaden. Bil je. Zdaj pa nehajva s tem fukom.’
‘A ja? Bova nehala? Konec? Ne moreš več?’
‘Tudi če se mi kurac ne dvigne več danes, se ti lahko vseeno ugnezdim med stegna in ti jo ližem do jutri!’, sem ji zabrusil, ji sunil povštr in ga prislonil na njeno desno stegno, se zleknil nanj, levo nogo pa sem ji ponesel čez prsni koš.

Sprva nežno in ljubeče sem ji obliznil ščegetavček, ga dražil s konico jezika, ter ji v muco narahlo potisnil prst. Ležal sem udobno zleknjen med njenimi stegni in prav po rimsko užival. Manjkal je le kak grozd in kos sira. Pa kaka prasica s pahljačo.

Bil sem zakopan v njeno slastno pizdo, jo lizal vsepovprek, tiščal jezik v njo, ko me je prijela za kurca in mi ga pričela drkati.
‘Jebeš drkanje! Zdrkam si ga lahko tud’ sam!’

Prevalil sem jo nase, s pičko še vedno na obrazu, ko mi je med nogami, smejoč se navrgla:’ 69? Resno?’
Odgovora ji nisem niti namenil, ampak sem nadaljeval s tistim, kar sem počel zadnjih petnajst minut. Pol ure? Uro? Nimam pojma in prav vseeno mi je bilo.

Nekaj časa sva vztrajala v tem položaju, ki je sicer nadvse zabaven,  v resnici pa se ne  moreš osredotočiti ne na njeno fafanje, ne na  lastno početje. Povštr sem treščil ob steno nad posteljo in se premaknil tja, ona pa mi je sesala kurca.

‘Povej mi, ko ti bo prišlo.’ , mi je naročila, ja z pa sem prikimal.

Iz meni povsem nerazumljivega razloga in bržkone edina stvar, ki me  je pri tej prasički motila, je bilo to, da ne  mara močefita v ustih in da ne pogoltne, ampak presneto, da bi preživel tudi s tem. Ali pa bi jo sčasoma navadil.

Lizala mi je kurca, ga oblizovala po vsej dolžini, me vmes nagajivo gledala v oči, sesala glavico, cuzala jajca, ga ob korenu močno tiščala in fafala, umaknila roko in ga pogoltala skoraj do jajc.
Kavalir kakršen sem, sem ji z rahlim potiskom seveda pomagal, da ga je  pogoltnila celega.

Njeni gibi so postajali vedno bolj intenzivni, vedno hitrejši in njena usta vedno bolj oklenjenega okrog mojega nabreklega curaka.  Med istočasnim podrkavanjem in fafanjem me je gledala in čakala, da ji dam kak znak.
Bolj očitnega cahna, kot je izliv tople sperme v grlo, ji nisem mogel dati.

Kar se je ni izteklo po batini in po jajcih, mi jo je izpljunila na trebuh.

‘Se nisva zmenila, da mi poveš, ko ti pride?!’, mi je očitala med brisanjem ust ob majico.
‘Saj sem ti … Ampak ti si najbrž hotela, da ti povem PREDEN mi pride, kajne?’
‘Baraba. Pizda, si prasec!’

Odkimavala je z glavo, češ kak bedak sem, v potrditev moje domneve pa sem pred ksiht prejel iztegnjen sredinec.

‘Ne bit huda. Zdaj boš za vselej vedela. Še vsaka se je naučila povedati prav.’
‘ A to vsaki narediš?’
‘Samo tistim, ki ne popapajo …’
‘Matr, da bom zdaj res vedela …’

Smejala sva se, se zezala in sčasoma najverjetneje zaspala. Zbudil sem se s soncem v očeh, lasmi v ustih in otrdlino med nogami.
Jutranji sex je  bil nežen, ljubeč, malce igriv, klasičen misijonarc z obilo poljubljanja.
Odšla se je stuširat, jaz pa sem obležal na postelji, poslušaje neko njeno priljubljeno skupino, katere ime sem (na srečo) pozabil.

Vrnila se je vsa nasmejana, prebujena, dišeča po prav ničemer kot le po sebi.
Stala je ob oknu v stegnjeni majici in hlačkah ter česala tisto košatijo na glavi.
Zazvonil je telefon. Pogledala je na ekranček, položila prst na ustnice in se oglasila.

‘Živjo … ja … ja … neee … spala sem … ne … nihče … ja … adijo.’

Položila je aparat na  posteljo in zavila z očmi.

Ženskica, ki me je prevzela s svojo iskrivostjo, s svojo direktnostjo in iskrenostjo, zaradi česar sem jo vzljubil in se skoraj gotovo tudi zaljubil vanjo, se je ravnokar pred mojimi očmi prav nesramno zlagala, ne da bi trepnila z očmi, brez kančka spremembe v glasu, brez najmanjšega znamenja, ki bi jo izdajal, da je mala spletkarska lisička.

Pa vendar sem do nje nekaj čutil. Jaz sem za razliko od njenega tipa vsaj vedel, da nisem edini moški, ki se zaganja med ta bedra, držeč jo za to razkošno grivo, skozi katero je vlekla krtačo, medtem pa nastavljala joške sončnim žarkom, ki so pronicali skozi zaveso.

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 7

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!