Njen prvi drugi I.

Počasi sem se obrnil, prijel za kljuko in odprl vrata. Ozrl sem se čez ramo in hotel reči adijo, čao, nekaj s čimer bi izzval neko reakcijo, a nisem izustil ničesar. Gledala je v steno, s prekrižanimi rokami in čakala.

Čakala, da se poberem.

Izstopil sem in zaprl vrata za seboj. Postal sem pred njimi za trenutek ali dva in premleval v glavi ali naj odločno planem nazaj noter, preden zaklene vrata za menoj, jo zagrabim, zaližem, zabrišem na posteljo in jo pofukam kot prasico, ali naj narahlo potrkam, povsem previdno vstopim, se skesano opravičim za izrečeno in upam, da bo rekla: ‘saj je v redu …’
V meni sta se mešala občutek jeze in občutek razočaranja.
Odločil sem se, da odidem. Spuščal sem se po stopnicah in se prepiral sam s seboj.

‘Prekleta prasička pokvarjena! Celo noč se mi nabija na kurac, stoka, opleta z lasmi, mi fafa kurca, me tišči v svojo pofukano pičko, da se mi temni pred očmi, ko odhajam pa mi noče dati niti poljuba za slovo, capajdra nemarna!’

‘Mlado je to! Zmedena je, malce zatrapana, prvič je prevarala tipa, najbrž je šele zjutraj dojela, kaj pravzaprav počne in si je mislila, da fuk je fuk, če mi da lubčka kot bi bila par, ki se poslavlja do naslednjič, pa so že v igri čustva in je bolj narobe kakor pa, če se le pofuka …’

Pofuka desetkrat!
Ni hujšega za moškega, kot kadar ti da ženska vedeti, da ga je polomila.  Da te skuša prepričati v svojo nerazsodnost in nespametnost, ki je botrovala njeni odločitvi. Da te skuša zreducirati na navadno napako. S to odklonitvijo sem se počutil natanko tako. Kot jebena napaka. Napaka, ki jo je ponovila vedno znova in znova. Kot Wile E. Coyote.

Ne vem koliko časa je minilo, preden sem ji poslal sms, ali pa jo kliknil na fejsu. Vem pa, da ne prav dolgo. Čeprav nisem bil prepričan v katero smer naj peljem debato in kako naj pravzaprav pričnem s pogovorom.
‘Go with the flow …’, sem si rekel in natanko to tudi storil. Nisem je želel spominjati na to, kako sva končala najin mali maraton celonočnega fukanja s kratkim predahom za spanje in nekajkratnimi prekinitvami za kajenje.
Jezik znam imeti hitrejši od pameti. ‘Te poleg pičke peče tudi vest?’, sem ji zabrusil.
Debil!

Omenil sem, da bom v prihodnjih dneh spet v Ljubljani in da bi jo rad videl. Sprva je domislici odločno nasprotovala, imela sto in en izgovor, potem je že malce popustila, nakar je omenila, da je prejšnji dan dobila periodo in da je bojazen, da bi se zopet spozabila povsem odveč, saj tako ali tako ne moreva fukati in da se lahko mirno oglasim pri njej.

To mi je v danem trenutku povsem zadostovalo. Tako ali tako bi vsak na svojem koncu, vsak pod svojim kovtrom tako kot nič kolikokrat poprej ždela vsak pred svojim prenosnikom in si pisarila. Vseeno, če sva skupaj in se pogovarjava iz oči v oči.
Odločil sem se, da ne bom ne rinil vanjo, niti ji karkoli namigoval in je ne bom skušal zapeljati v skušnjavo. Odločil sem se biti kul.
‘Nocoj bom Fonz!’

Preden sem se odpravil, sem se spomnil na publikacijo, v kateri so mi izdali nekaj pesmi in dve zgodbi, jo brž vtaknil v nahrbtnik in se odločil, da ji jo podarim. Imel sem dva ali tri izvode viška.  Izročil sem ji jo takoj, ko sem vstopil.

‘To mi jo daš?’ , me je vprašujoče pogledovala, kakor bi ji bil poklonil najmanj kronski dragulj.
‘Da, tvoja je …’, sem ji odvrnil.
Listajoč po kazalu bukle je našla moji zgodbi …
‘Teh dveh pa še nisem brala … bom kasneje …’
‘Boš vraga kasneje’, sem si mislil, saj sem hotel slišati njeno mnenje, zato sem ji predlagal, da ji ju preberem.
‘Res bi mi jih …?’ je začudeno vprašala, a je po izrazu na mojem obrazu spremenila vprašanje.
‘Res mi boš bral?’, vmes pa mi je že nežno potisnila knjigo v dlan.

Sedla sva k vzglavju postelje, vsak na svojo stran, ona si je prižgala cigareto, jaz pa sem pričel z branjem. Čeprav sem bil na kraju zločina, sem bil sproščen in miren.
Bral sem počasi, razločno in brez hitenja ali zapletanja jezika. Skoraj sem jo bil odmislil, ko sem začutil njene prste na zapestju, kako me nežno gladijo.

‘Ostani zbran! Draži te lisička mala! Ne pusti se ji!’

Prijel sem jo za drugo roko, v kateri je imela zvitek tobaka in jo približal k ustom, potegnil dim in jo izpustil. Bral sem naprej, ona me je gladila po roki, se vedno bolj privijala k meni ter mi vsake toliko ponesla cigareto bližje. Močno sem potegnil, dima pa sploh nisem pihnil, temveč sem bral naprej, dim pa mi je uhajal skozi nosnice in usta.

Prižela se je k meni, se mi naslonila na ramo, da so me njeni lasje dražili po vratu, čutil sem njeno umirjeno dihanje, ki se je nakazovalo z dviganjem in spuščanjem njenih prsi.
Naslednjo zgodbo sem prebral še počasneje, z njo še bolj ob meni in  z njeno sapo na vratu, a se nisem pustil zmesti, čeprav sem s kotičkom očesa opazoval njene bujne joške in njen spokojen obraz, kako sledi vsaki moji izrečeni besedi.

‘ Ti preberem še kaj?’ , sem jo vprašal, ko sem zaključil.
‘Ne, ne beri mi več!’, je skoraj zavpila, se zvila v klobčič in otrpnila.
Sklonil sem se nadnjo, ji odmaknil lase z obraza in jo pobožal po licu.
‘Kaj je narobe Sara? Zakaj ne?’
‘ Ker ‘mam čist premočeno pičko!’

Pričel sem se naglas smejati in jo božati po stegnu.
‘Pa saj si ja čist usekana, ti norica! Mokro pičko imaš, ko ti berem, kako nas je mulce, tisti stari pijanec, preganjal s koprivo?’
‘Saj ni važno, kaj mi bereš, ampak kako.’

Tiste njene hipnotično zelene oči so me posrkale vase, njene razprte vlažne ustnice so me premamile, njeno umirjeno dihanje pa je postajalo vedno hitrejše, ko sem se spuščal k njenemu obrazu.

‘Ne, ne, ne, …’ je ponavljala in se grizla v spodnjo ustnico.
Ko sem se ji približal na nekaj centimetrov je obrnila glavo proč.
Prijel sem jo za čeljust in se ji znova približal. Spet se mi je izmaknila.
Bilo mi je zadosti!

Ponovno sem jo prijel za ličnici, ji šel s prstom preko ustnic, zdrknil na vrat in ji nepremično zrl v oči.
Te so se ji na široko odprle, prav tako njena usta, ko sem ji z drugo roko segel v hlačke in ji v pičko zabil dva prsta hkrati.
Držal sem jo za vrat in jo nabijal s prsti.
Imela je – tako kot je rekla –  povsem premočeno pičko.
Zgrabila me je za glavo, me potegnila k sebi in me globoko zalizala, moji prsti pa so bili v njeni mokri češpljici.

Pričela me je slačiti, me grabiti za kurca in me vleči nase, vendar nisem popustil niti za ped. Čepel sem ob njej razvnet kot semenski bik, s kurcem trdim kot kij in ji sedaj v pičko potiskal malodane vse prsti hkrati.
Po orgazmu me je prijela za zapestje,  mi umirila roko, me z nekaj nežnimi poljubi ustavila  in jo potegnila iz hlačk.  Pogledala je prste, če je na njih kaka sled krvi. Niti kaplje ne.
Dvignila se je v pol sedeč položaj, se približala mojemu licu  in mi dahnila v uho.

‘Pofukaj me …’

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!