Ja. Pravzaprav nisem nikoli skrivala svoje naklonjenosti do žensk. Obožujem lepe joške, tiste lepe okrogle breskvice (ali breskve), ki skačejo in jih nato hipnotizirano gledam, ko jim otrdijo bradavičke. Mljask. Kdo se lahko upre ritkam in ritam. Včasih bi kakšno kar uščipnila. Tisti ženski vonj, ki te omami, ko prisloniš svoj nos h njenemu vratu. Pa ta mehkoba!

Nisem je dolgo poznala. Par mesecev. Svetli lasje, okrogla ritka, zagorele noge in povprečno oprsje. Všeč so mi take z manjšimi joški. Ne vem zakaj. Hm. Najbrž zato, ker so moji dovolj veliki in se želim dotikati še kakšnih manjših. Takih, ki lepo padejo v dlan, da se poigraš z njimi.
Všeč ji je bil moj humor in to me je pri njej najprej pritegnilo. Pa ta njen odkrit smeh. In očala! Moj bog. Očala. Obožujem ženske z očali. Nekatere delujejo tako stroge in nekako zadržane in od vedno me je zanimalo kaj vse skrivajo za okvirji. Študirala je geografijo in bila je polna zanimivosti iz potovanj, ki jih je venomer rada delila.

Rada je nastavljala svoje noge v moje naročje in se igrala z mojimi kodri. Delili sva si sobo (in posteljo), saj sva bili obe na izmenjavi študentov. Nikoli je nisem zalotila s kakšnim fantom, čeprav so dobesedno brenčali okoli nje. Nisem razumela, zakaj jim ne posveča pretirane pozornosti.

Kot ponavadi, sva zvečer odšli pod tuš. Umivala si je zobe, jaz pa sem se tačas okopala. Rekla je, naj pustim odgrnjeno zaveso, ker ne mara, da se pogovarja z mano, če me ob tem ne more gledati. Nisem se pretirano pritoževala in ji v šali rekla, da me bo morala umiti po hrbtu. Vrgla je svoje lase nazaj in se zasmejala.
Našamponirala sem si lase, metem pa me je namilila po hrbtu. Mmmm… priznam, da sem uživala. Nato je vzela tuš in mi začela spirati milo s telesa.

»Obrni se.«
»Kaj?«
»Obrni se. Spredaj si najbrž še vsa od mila«

Malce sramežljivo sem se obrnila. Pia ni niti trznila z očesom. Zastrmela se je v moje joške , se jih dotaknila in ponovno pričela spirati milo.

»Nisem vedela, da ti tako dobro stojijo.«
Počutila sem se malce užaljeno, pa sploh ne vem zakaj. Ker je pomislila, da mi joški ne stojijo dobro, ker so malo večji?! Haha.
»Hvala. V bisvtu ne vem kaj naj odgovorim.«
»Nič.« Poredno se je nasmehnila. »Ti samo uživaj, jaz sem na popotovanju po tvojem telesu. Geografi moramo dodobra spoznati teren, da lahko podamo oceno.«

Zaprla mi je usta. Najprej z besedami, nato s svojim poljubom. Noro. Čuten poljub. Pričelo me je ščemeti v mednožju. Moja muca je noro utripala. O ne.
Ugasnila je vodo in mi podala brisačo.

»Obriši se.«

Pričela sem brisati kapljice vode s svojega telesa. Prijela me je za roko in odpeljala do postelje. Brisača mi je medtem padla na tla. Nisem se zmenila za to.
Usedla sem se na rob postelje, Pia pa name. Dobesedno me je zajahala. Nadaljevala je s svojimi poljubi. Medtem si je slekla svojo spalno majico in obstala pred mano samo v tangicah. Ne vem, zakaj je imela oblečene tangice, čeprav se je odpravljala spat. Pogledala sem jo v oči, ko mi je že porinila bradavičko v usta. Njamsi. Odmaknila sem jo od ust in pogledala njene joške. Aaaaaaa! Oboževala sem te majhne melone. Zarila sem se ji mednje in jih lizala, grizla, stiskala… vzdihi iz njenih ust in grabljenje za moje lase, so mi kazali, da sem na pravi poti.

Pomaknili sva se na sredino postelje. Še vedno je bila na meni. Svoje stegno je dala na mojo muco in jo pričela dražiti. Ugriznila me je v ustnico, ko je začutila poplavo med mojimi nogami. Še bolj se začela premikati svoje stegno. Daaaaj, liži me, drgni me, zarij mi prste, dotakni se že moje muce! Je kričalo v meni. Ampak sem oboževala to sladko trpljenje.

Prisesala se je na moje joške, vmes pa me je božala po trebuhu in notranji strani stegen. Mislila sem, da se mi do zmešalo.

»Si že bila z žensko?«
»Ne,« sem ji odgovorila.

Samo zapredla je in se spustila med moje noge. Pihnila je v mojo muco in jo polizala po zunanji strani. Lizala me je vse naokoli. Zvijala sem se in jo prosila, naj me ne muči več. Samo zasmejala se je in odrinila moje roke z njenih las. Počasi me je polizala po ščegetavčku. Komaj se ga je dotikala s svojim slastnim jezikom.

»Uf, kako si mokra. Mater, kako ti diši muca,« in jo polizala po vsej dolžini. Ušel mi je globok vzdih, usločila sem hrbet in se prepustila. Res drži tisti stavek, da ženska ve, kaj ženski paše. Prisesala se je na ščegetavček in ga lizala in premetavala sem in tja. Dodala je dva prsta in me pričela počasi fukati. Dobesedno me je fukala s prsti. Dražila je mojo G-točko, z drugo roko pa se je lotila mojega gumbka. Tako vešče, kot bi to počela vsak dan. Najbrž sem kar obračala svoje oči in lovila sapo, ko je naraščala napetost v meni. Prišlo mi je. Prišlo mi je za popizdit. Še vedno me je počasi fukala in pričela lizati ščegetavček, dokler se krči niso polegli. Srce mi je razbijalo, nasmešek je razkrival zadovoljstvo.

»Zdaj si moja pička,«mi je rekla Pia.
»Tvoja pička?«
»Ja, razdevičila sem te mal drugače. Moja pička si. Huda kot prasica.«

Te besede so me podžgale. Že, ko sem seksala z moškimi, so me take besede podžigale. Dirty talk.

»Daj si očala gor,« sem rekla Pii.

Sploh me ni spraševala, samo ubogala.

»Tudi ti si huda prasica s temi očali. Pa temi joškicami. Poskoči malo, da vidim kako se tresejo.«

Res je malo poskakljala. Mmm… krasno.
Malce grobo sem jo prijela za lase in jo zalizala. Uf, ta njen spreten jeziček.
Pričela sem ji božati muco skozi tangice. Premočene. Prasička mala. Premikala sem tisto špagico od tangic sem ter tja in jo dražila po ščegetavčku.

»Sleci me že, prekleto!«
»Ne. Sama se daj. In postavi se na vse štiri. Hočem videti tvojo rit.«

Prekleto poslušna je bila. Ko se je namestila in me pogledala izpod tistih seksi očal, se mi je ponovno začelo cediti iz muce. Pričela sem jo poljubljati po hrbtu, po ritki.. obrnila sem jo nazaj na hrbet. Ugriznila sem jo v stegno in polizala muco. Ustnice so se svetile v mokroti, ščegetavček me je vneto čakal. Boke je čedalje bolj dvigovala proti mojemu jeziku, vendar sem se morala naužiti tega pogleda.
Pričela sem krožiti po njeni muci. Ta njen okus me je popolnoma razvnel. V svojem predalu sem imela dildota. Bila je presenečena in oči so se ji mamljivo zabliskale. Tega gotovo ni pričakovala.

»Packa nemarna,« mi je rekla Pia.
»Ta packa nemarna te bo zdaj pofukala,« sem ji zabrusila nazaj.

Vrgla je glavo na vzglavnik in kriknila, ko sem prodrla v njeno mehkobo.

»Jaaaa, jaaaaaa. Daj liži me! Ne! S prsti me daj!« mi je dajala ukaze.

Moji prsti so švigali po njenem ščegetavčku, zabijala sem ji dildota, zraven pa se je še sama nasajala nanj. Oboževala sem to njeno nekontrolirano vedenje. Pričela se je tresti. Zagrabila je odejo in kriknila. Pošpričala me je po obrazu, po joških, najina postelja je bila popolnoma premočena. Nisem mogla verjeti svojim očem. Da bi se mi to zgodilo.

»Šeee, šeeeeeee« je zavpila.

Nadaljevala sem svoje početje. Spet je špricnila. Tokrat malo manj. Vseeno sem bila navdušena. Zvijala se je pod mojimi rokami in se nasmihala.

»Tudi ti si moja pička,« sem ji rekla in ji poljubila muco.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!