Bil je le običajen dolgočasen torek, šesta ura zaporedno, učilnica se zdi še bolj dolgočasna kot ponavadi, oči komaj še držim skupaj, zdi se kot, da gre ura na steni vse počasneje. Mislim si “samo še to leto, potem pa zginem od tukaj, stran od teh otročjih srednješolk, tečnih profesorjev, ki so me verjetno še bolj naveličani kot jaz njih”. V pričakovanju profesorice se sošolci za mano glasno zafrkavajo, sošolke ponavljajo snov, ki smo jo vzeli včeraj, jaz pa le čakam da bo te rutine konec.

V tistem trenutku skozi vrata stopi prelepa ženska, čudovite postave v mogoče srednjih 20ih. Seveda takoj pade nekaj osladnih opazk mojih primitivnih sošolcev, pa kaj! Ta trenutek gre še meni skozi glavo toliko vročih misli. Njena tanka, a vseeno ne izzivalna obleka, ki ne sega niti do kolen… “Oh, ko bi se le pripognila” si mislim. Stopi na sredino učilnice, se obrne proti razredu in reče “Dober dan. Vaša profesorica je do konca tedna odsotna, tako, da jo bom nadomeščala jaz. Prvič učim na vaši šoli, tako, da bi prosila, če se lahko predstavite.”

Vsak po vrsti se je predstavil in povedal nekaj o sebi. Bolj kot se je vrsta približevala meni, bolj živčen sem postajal. Končno pridem na vrsto in oči moje nove profesorice so uprte name. Z rahlo tresejočim glasom se predstavim, ter povem kje živim in že gremo naprej. “Saj ni bilo tako grozno, si mislim”. Na koncu se nam še ona predstavi “Ime mi me Tinkara”… kakšno čudovito ime, kakšen čudovit glas, kakšne popolne ustnice. Oh, kaj vse bi počel z njimi. Pouk se začne.
To uro sem bil po dolgem času 100% prisoten, sodeloval sem, se prijazno nasmihal in nič ugovarjal. Pri tem strokovnem predmetu sem eden boljših v razredu. Po približno petih pravlino odgovorjenih vprašanjih se mi profesorica nasmeje in reče “Tebi pa tole res gre, ha?”. Zmrznil sem, samo nasmejal sem se in prikimal. O, kakšen kreten sem. Opazila me je, jaz pa tako. Do konca ure sem se trudil, da bi spet izstopil iz množice, a prav nič ni pomagalo.
Naslednji dan nisem imel tega predmeta, ampak sem se na vso moč trudil, da bi jo na kakšnem hodniku opazil. Nič sreče.

Potem pa je končno pride četrtek in spet je na urniku ta isti predmet. Čakal sem na hodniku pred vrati in razmišljal o njenih skrivnostnih oblinah, ki jih skriva tam spodaj pod to tanko oblekico.
Konec odmora, profesorica pride, gre v razred, vsedem se na svoje običajno mesto. Danes je oblečena v krilo, srednje globok dekolte, speti črni lasje, ki izgledajo prav divje in ta seksi piercing v nosu.

Že na začetku nam je povedala, da je govorila z našo profesorico in ta ji je naročila naj začne z nekim projektom, ki ga je pripravljala že nekaj časa. Ni pomembno kaj, važno je, da je morala izbrati prostovoljca, ki bo zbral neke podatke o vseh iz razreda in jih posredoval. Dolgčas, še več dela.
Nevem kaj mi je bilo, mogoče sem želel le kanček njene pozornosti in v trenuku sem se javil. Le zakaj sem to naredil?! Tako stopi do mene, srce mi začne razbijati, njene obline izgledajo od bližje še lepše, vse je naenkrat vredno. Razloži mi potek projetka in na koncu mi reče “Sva se potem razumela? Super, vse te podatke mi jutri po koncu pouka prinesi v zbornico.” Postal sem še bolj navdušen… midva sama, že samo ta ideja je bila neverjetna.

Tako sem res vse naredil in naslednji dan, sem komaj čakal, da se zadnja ura konča. Profesor je zadnjo uro zavlekel za dodatnih 5 minut in mislil sem, da se mi bo zmešalo. Končno je konec in jaz stečem iz razreda v zbornico, ves navdušen. Potrkam in skozi vrata stopi podravnatelj, ter mi pove, da je profesorica ravokar odšla. Očitno je pozabila name. Stečem po stopnicah, v upanju da jo še ujamem, skozi okno jo vidim ko vstopa v avto, tako še bolj pohitim. Ujamem jo ravno ko spelje in ji potrkam po steklu. Vsa začudena se ustavi, spusti šipo in vpraša kaj želim. Povem ji, da ji moram dati to nalogo in v momentu pade v zadrego ter reče “Joj! Hvala, skoraj bi pozabila”.

Takrat se spomni, da imam jaz podatke na USB ključu, ona pa ima že vse pospravljeno in rabi dostop do medmrežja, da pošlje nalogo naši pravi profesorici. Vpraša me če imam 10 minut časa, da živi le 5 minut stran in, če bi lahko stopil do nje, ker ji bo ravno toliko časa vzelo, če gre nazaj v šolo in vse priklopi ter potem še nazaj izklopi in, da je to bil njen zadnji dan tukaj, tako, da mi ključa ne more vrniti kdaj drugič.

Jaz seveda ves vesel stopim v avto in se odpeljeva do njenega bloka, le nekaj ulic stran. Ko prideva do njenega stanovanja mi reče, da ji bo vzelo le nekaj minut, da se vse skupaj zažene, potem pa še prekopira in pošlje. Vstopiva v njeno stanovanje in prijetno presenečeno pogledam naokoli in ji povem, da ima zelo lepo urejeno stanovanje.
Reče mi naj se usedem v dnevno sobo in tako res stopim do sedežne, se usedem in za vogalom zagledam stojalo z njenimi oblačili in ali je to možno?… njeno perilo prav tako visi tam. Ne običajno, ampak polno črnega, čipkastega perila. Tangice in brazilke, joj že čutim kako se nekaj dviga me nogami.
Prinese mi cedevito in opazi, kako si ogledujem njeno perilo. Z rahlo razburjenim glasom mi reče “Kaj pa počneš?”
“Oh, se opravičujem, samo gledal sem.”
“Vem, da fante, sploh v teh letih zelo privlači vse kar je povezano s spolnostjo, ampak to je pa kar neprimerno.”
“Vem, saj se opravičujem.”
“No saj nič hudega. Tako ali tako nisem več tvoja profesorica. Torej ti je všeč kar si videl?” Izjavi s kar malo izzivalnim glasom.
Cmok se mi je naredil v grlu in komaj sem spravil iz sebe “Ja.”
Nasmejala se je, stopila do mene, odložila pijačo in me nežno porinila na sedežno. Odpela je gumbe na majici, pokazala kanček svojega čipkastega modrčka in vprašala “Kaj pa ta? Ti je všeč?”.
Uff, zdaj gre pa zares. Sploh nevem, če ve, da sem polnoleten, pa koga briga zdaj!
“Ja, zelo mi je všeč. Ga lahko vidim več?” Nagajivo je odkimala. Ustala je, si dvignila krilo…

“Kaj pa to? Kaj pa praviš na to?”. Ničesar ni bilo spodaj, nobenih hlačk, le njena čudovita muca, obrita na črtico. In to še ni vse… obrnila se je s hrbtom proti meni in se nagnila naprej. Iz njene ritke je visela vrvica. “Potegni.”, mi je rekla. Prijel sem zanjo in potegnil ven 3 kroglice. Ob vsaki je nežko zastokala in zapredla kot majhna mucka.

Vsaka fantazije se mi je uresničila. Videla je kako moj trdi ud sili pa prostost in z zobmi mi je slekla hlače. Potem pa se z usti zapodila v moja jajčka. Lizala jih je, stiskala, sesala, z roko je segla po mojem penisu, ga stiskala, božala po glavici,… in še in še. Čepela je v razkoraku in si božala svojo premočeno pizdico. Ni mi pustila zapreti oči, ukazala mi je, da jo moram gledati. Všeč mi je bilo.

Po približno 10 minutah predigre, ki je v moji glavi minila hitro kot minuta, je celotno odvrgla vse s sebe. Pod njeno levo bradavičko je skrivala majhen tattoo srčka. Potisnila me je v ležeč položaj, splezala name, se z muco premaknila do mojega obraza in se usedla nanj.
Drgnila je svojo vlažno pičko ob moj obraz, grabila me je za lase, jaz sem ji ustregel in ji lizal luknjico. Odmaknila se je z mojega obraza in spet sem zadihal.
Hitro se je ulegla na hrbet, dvignila eno nogo v zrak in mi s prstom pomignila naj pridem k njej. Oh, kako dolgo sem čakal na to. Porinil sem ji ga not kolikor močno je šlo. Zastokala je in več kot sem jo porival, glasnejša je bila. Na koncu je že skoraj kričala in, ko sem jo prvič popeljal preko gora, je zahtevala da jo napičim še v ritko.

Ni mi rabila dvakrat reči. Vlažen in masten od njenega sladkega soka, je moj penis brez problema zdrsnil vanjo. Kako je šele takrat stokala.
Ko je vidla, da se približujem koncu, je rekla naj ji špricnem po obrazu. Sprva me je malo presenetilo, ampak po 1/10 sekunde premisleka, sem ga povlekel ven ga usmeril v njen obraz, ter ga zdrkal do konca. Odprla je usta in moja sperma ji je stekla po obrazu, nekaj v usta, nekaj po telesu, laseh, nekaj celo na tla. Razmazala jo je kjerkoli jo je našla.

Takrat sem videl kakšne porednice so lahko tudi profesorice.
Na koncu sva se pogovorila in ugotovila, da glede na to, da ni več moja profesorica, nisva naredila nič narobe in od takrat je nisem več videl. Pustila me je z najlepšim sominom na srednjo šolo.