»Živjo. A imaš danes zvečer kaj časa?« ji napišem sms. Vem, da dela popoldne in da se proti večeru vrača domov.

»Ojla. Končam ob 20tih. Lahko me pobereš«. Z veseljem potrdim. Poznava se dobra dva tedna. Trikrat sva bila na kavici in med nama sva oba takoj začutila kemijo in samo vprašanje časa je kdaj bo iskra zanetila pravi adrenalinski požar.

Seveda sem komaj čakal najin zmenek. Zmenjena sva bila pred lokalom v okolici Ljubljane. Prijateljica jo je oddala in jo predala meni.  Bila je lepa kot vedno. Njen dekolte je vzbujal pozornost, tako, da sem se v lokalu počutil odlično, saj sem vedel, da bom kasneje jaz tisti, ki je ne bom le slačil s pogledi, kot drugi, ampak jo bom dejansko slekel in obdelal.

Spila sva pijačko in prijetno čvekala. Z roko sem ji božal golo stegno in jo gledal v oči. Vztrepetala je in čutil sem, da bo danes ta dan, težko pričakovan dan, ko bova sprostila vso to erotično napetost in se predala užitkom.

Imela ja kratko krilce, bluzo z odprtim dekoltejem in napetost v mojih hlačah je naraščala. »Imaš spodnje hlačke?«, jo vprašam. »Ne povem. Potipaj, pa boš videl«, mi odgovori in pomežikne.

Z prsti se sprehajam po stegnu in počasi se bližam krilcu. S prsti se dvigam pod krilo navzgor. Nežno jo božam po notranjem delu stegna in se dvigam. Ne čutim hlačk. Še vedno se dvigam, ko začutim prijetno vlažno toploto. Še se dvigam s prsti naprej in trčim v vročo vlažno pičko, ki je popolnoma gola, na sveže obrita.

Zavzdihne in me zapeljivo pogleda.

V mojih hlačah začutim vročino, začutim trdoto in napetost narašča.

»Račun prosim«, zavpijem mladenki za šankom. Plačam in odhitiva v moj avtomobil.

Zunaj močno dežuje. Bliska se in treska. Napetost je v zraku in med nama.

Zapeljem na cesto. Hitro moram reagirati in najti primeren diskreten prostor. Tema je že in vreme nama gre na roko.

Po slabih petih minutah vožnje zavijem levo na makadam. Cesta pelje proti gozdu. Zavore nama obema popuščajo. To bo prava eksplozija. Zapeljem v gozd in ob prvi priložnosti zavijem med drevesa.

Bliska se in treska. Vznemirjenje je na višku. Poljubim jo. Poljubim jo strastno in vroče. Privije se k meni. Čutim kako je vroča, kako drhti, kako pričakuje.

Izmenjujeva si vroče poljube. Še vedno lije kot iz škafa, bliska, treska. Z jezikom ji ližem za ušesi, se spustim na vrat. Kako je slastna, kako je vroča. Adrenalin dela na polno.

Odpnem ji bluzo in ji v sekundi odpnem modrček. Primem vroče, lepe velike joškice. Začutim, da niso naravne. Zelo so čvrste. Poljubljam jih, ona nežno stoka. Z usti ji stisnem bradavičke, jih nalahno pocuzam. Privzdiguje ji telo. Čutim, da ji je všeč. Prične me slačiti. Najprej mi sleče majico.

Ker je spredaj premalo prostora ji zašepetam, da se premakneva na zadnje sedeže.

Poljubljava se strastno, vroče. Reče mi, da ne bi še šla do konca.

Ampak dež, strele, grmenje in adrenalin so naredili svoje.

Prepustila sva se užitku. Slekel sem jo, jo poljubljal po celem telesu. Oba polna poželenja sva na koncu le bila pripravljena iti do konca.

Dvignil sem ji krilo in z prsti božal njeno vročo slastno in mokro pičko. Sprehajal sem se po ščegetavčku. Vzdihovala je, glasno je ječala, ko sem ga božal.

Moj kurac je bil napet, vroč, trd. Prijela je pas od hlač, ga spretno odpela in nato odpela hlače.

Ko sva ga osvobodila  je bil vroč, trd, erekcija na polno. Vzela ga je v roke, ga počasi sprehajala in potem nataknila plašček.

Oba sva bila pred eksplozijo, trkal sem na njena vrata in ob vsej tej strasti, adrenalinu ter  nasladi sem prodrl v njo.

Kljub plaščku sem čutil njeno vročo pičko. Ko sem prodrl v njo je glasno zavzdihnila.

Zunaj se je bliskalo in grmelo, dež je lil v potokih. Plesala sva svoj erotični, adrenalinski ples.

Ko sem porival sem se igral z njenimi lepimi joški. Prijela me ja za rit in mi zasadila svoje lepe dolge nohte. Nabijal sem kot nor.

»Fukaj me, fukaj«, me je prosila. To mi je še bolj pognalo adrenalin po krvi.

»Ja mucka, dobra si, kako te rad fukam. Kako vročo pičko imaš«.

Fukam jo, nabijam ji svojega vročega in trdega kurca v njeno vročo mastno pičko. Privzdiguje jo. Čutim, da ji bo kmalu prišlo. Komaj se še zadržujem. S prstom se naslonim na njen ščegetavček in krožim po njemu.

»Daj mucek, fukaj me še, daj prosim, še še, šeeeee«, zavpije ko ji prihaja. Trese se in  zvija jo od orgazma.

V tistem trenutku tudi meni popusti ves ta adrenalin. Kurac povlečem ven in v trenutku plašček potegnem dol, ga še dvakrat podrgnem in eksplozija sperme pada na njen trebušček. Zvija me od orgazma, tako je silovit.

»Mucka, fantastična si bila«, ji zašepetam. »Tudi ti mucek dragi«, mi odvrne.

Pogledava na uro, se hitro oblečeva in jo odpeljem domov.

Mike1968

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!