Poletna erotična zgodbica

Zamišljen je strmel skozi okno avtomobila, ko se je po dolgih letih življenja v tujini spet peljal po rodnih tleh. Najboljši prijatelj mu je ponudil, da lahko poletje preživi skupaj z njim v hiši ob jezeru, dokler ne konča projekta.

Na pragu ju je čakalo dekle. “Laura?” je presenečeno dahnil. “Živjo Benjamin, dolgo te nismo videli.” se je sproščeno nasmehnila drobcena kodrolaska, ga na hitro objela in mu pihnila poljub nekam mimo lica. Ni mogel verjeti. Laura je bila prijateljeva mlajša sestra. Ko jo je nazadnje videl, je bila še suhljata smrkljica, ki se je igrala z lutkami. Na hitro je izračunal, da bi sedaj morala imeti okoli 20 let. Kar ni mogel odlepiti pogleda od nje. Še vedno je bila drobcena, obraz, ki so ga obkrožali bujni kodri pa je pridobil čudovite ženske poteze. “Laura bo tukaj z nama”, mu je rekel prijatelj: “Dobro zna kuhati.”

Tedni so minevali. Veliko je delal ob večerih pa se družil s prijateljem in njegovo sestro. Ni si upal na glas priznati, vendar mu je simpatična, nasmejana kodrolaska vse bolj lezla pod kožo. In kmalu ni več bilo trenutka, ko ne bi mislil nanjo. Vznemirjala mu je dušo in telo. Sam sebe je prepričeval, da si jo mora izbiti iz glave. Bila je skoraj 8 let mlajša od njega, bila je sestra njegovega najboljšega prijatelja in on… ne, on se ni zaljubljal.
Bil je miren sobotni večer. Sopara je puhtela iz vseh koncev in kljub na stežaj odprtim oknom, ni v sobo prineslo nobene sapice z jezera. S prijateljem sta gledala nogometno tekmo, Laura je v naslanjaču brala knjigo. Pogled mu je ušel k njej ravno v trenutku, ko je ljubko obliznila čokoladno palčko. Kri se mu je iz možganov v trenutku preselila mnogo nižje. Potiho je zaklel.

“Lahko noč fanta.”, se je čez čas poslovila Laura in izginila skozi vrata. Njemu pa so misli podivjale. Ni več spremljal tekme pač pa sanjaril z odprtimi očmi. Po nekaj besedah s prijateljem je tudi sam odšel v sobo. Ni in ni mogel zaspati. Premetaval se je po postelji razmišljajoč kako bi ublažil napetost. Bilo mu je vroče, telo je imel napeto kot struna. Izmuznil se je iz hiše in prehodil nekaj korakov do obale jezera. Legel je na tla in se zazrl v zvezdnato nebo. Naenkrat se mu je zazdelo, da sliši pljuskanje vode. Dvignil je trup in zagledal silhueto, ki se je delno dvignila iz vode. “Kdo je tam?” je priplaval nežni glas iz teme. Srce mu je začelo hitreje utripati. Bila je Laura. Oglasil se ji je. “Oh, prosim, glej proč. Nisem oblečena.” Kot, da bi v temi lahko kaj videl. Čeprav nerad, je upošteval njeno željo. Mižal je dokler ni začutil da je sedla zraven njega. Začela je obujati spomine. Pošteno se je nasmejal ob misli na vragolije, ki so jih počeli kot otroci, čeprav je bila ona takrat še premajhna, da bi ušpičila kaj konkretnega. Prav v živo se je spomnil njenega obrazka, ko je sveto prisegla, da ne bo povedala mami, da so rabutali sadje pri sosedu. Čez čas je med njiju legla prijetna tišina. Zatopljena vsak v svoje misli. Kar naenkrat mu je glavo naslonila na ramo.

Srčni utrip se mu je pospešil. Tako blizu je bila. Samo malo bi še sklonil glavo in bi lahko dosegel njene ustnice. Bojeval se je z željo, potrebo, vestjo in razumom. Na koncu je vendarle zmagala želja. Sklonil je glavo in se dotaknil njenih ustnic. Nežno je posesal njeno spodnjo ustnico. Za trenutek je otrpnila potem pa jih razprla, da je lahko z jezikom vdrl vanje. Zavrtelo se mu je v glavi. V ustih je začutil okus po sladkih breskvah. Z jezikom je poiskal njenega. Zaječala mu je v usta in to mu je po hrbtenici poslalo električni sunek. Bojevala sta se z jeziki. Najprej obotavljajoče, nežno, nato vedno bolj strastno, že skoraj obupano. Z rokami ji je drsel čez hrbet. Oba zasopla sta se odtrgala en od drugega. Z ustnicami ji je posesal ušesno mečico in čutil kako mu drhti v objemu. Z drobnimi poljubi ji je drsel čez vrat na dekolte. Z dlanema ji je segel za vrat, da bi ji odvezal obleko. “Benjamin, jaz…”, ga je tiho ustavila. Dvignil je glavo in kljub slabi svetlobi videl, da ima oči široko razprte. “Jaz… no, še nikoli me ni nihče videl gole. Tudi dotaknil se me ni še nihče.” V trenutku ga je obšla slaba vest. Seveda, kaj pa je sploh razmišljal… Punca je bila pridna in delavna, prijazna in zvesta svojim načelom. Sedaj pa je on, on, ki ni bil rojen za ljubezen, stegoval kremplje po njej. Z dlanjo si je zdrsnil čez obraz. “Laura, oprosti. Jaz… samo oprosti.” Ni vedel kaj naj stori. Začel se je dvigovati na kolena. “Ne. Prosim, nadaljuj, všeč mi je.”, je zašepetala. Objela ga je in z ustnicami poiskala njegove. Z jezikom je spretno poiskala njegovega. Ni se ji mogel upreti. Ni mogel in ni hotel.

Odvezal je obleko in potegnil zgornji del navzdol. Nalahno jo je potisnil, da je legla na tla. Sij lune je ravno toliko osvetljeval obalo, da je videl majcene prsi z zavidanja vrednimi bradavicami. Počasi jo je poljubljal okrog obline leve dojke, leno obliznil kolobar, nato pa se zasesal v vršiček. Ostro je zajela sapo in zaječala. Medtem ko je sesal levi vršiček, je med prsti mel desnega. Laura je spuščala tihe glasove, ki so ga omamljali. Usta je preselil na desno bradavico. Dolgo jo je dražil. V hlačah ga je pošteno tiščalo. Ampak ona je bila na prvem mestu. Potegnil ji je obleko navzdol in z rahlim nagibom glave mu je dovolila, da ji sleče majcene hlačke. Zaželel si je, da bi bilo svetleje vendar sta ga toplina in vonj njenega mednožja potegnila vase. Hribček ji je krasil majcen kupček dlačic, vmes pa je bila čisto gladka. S prstoma ji je razprl sramne ustnice in se s konico jezika dotaknil ščegetavčka. “Ooooo”, je izdahnila in z boki sunila v zrak. Trdno jo je prijel za boke in jo pritisnil ob tla. Z jezikom je začel neusmiljeno pot po ščegetavčku. Čutil je kako se mu napenja pod jezikom. Bila je vzburjena.

Češpljico je imela noro mokro. In ta okus… mešalo se mu je. Bilo je nekaj najslajšega kar je okusil v življenju. Pred njim je z razprtimi nogami ležala devica in ni vedel kako daleč lahko gre, da jo ne bi ranil. Izdatno si je oslinil prst in ga čisto narahlo potisnil v špranjico le do členka. Toliko, da je z blazinico začutil hrapavo površino zgornjega dela notranjosti. Laura je sopla vse glasneje. “Benjamin, Ben…,” je ječala in začela krožiti z boki. Prilagajala si je ritem in dovolil ji je. “Aaaaaaaa, aaa, oh, aaaaaaa, o moj bog, aaaaaaa”, je zakričala in začutil je kako se je stisnila in utripala okoli njegovega prsta.” Nežno je potegnil prst iz nje in jo leno poljubljal po trebuhu. Poslušal je njeno dihanje, ki se je počasi umirjalo. Potegnila ga je navzgor in se mu naslonila na prsi. “Ljubi Bog, kaj je bilo to?”, je zastokala. “Mar tega nikoli ne počneš sama?” jo je začudeno vprašal. Sramežljivo je šepnila: “Včasih že ampak še nikoli ni bilo niti približno tako močno.” Cmoknila ga je na ustnice. “Hvala.”

Zahvaljevala se mu je. Za kaj? Zato, ker je izkoriščal njeno čistost? Spet ga je piknila slaba vest. Vendar ni imel časa predolgo razmišljati. Kar naenkrat je bila na kolenih in mu s spretnimi prsti odpela zadrgo na hlačah. In še preden se je zavedal, je okoli tiča začutil ovito drobno dlan. “Laura, ne, ne smeš…ohhhhh…”, topla usta so mu objela glavico. Počutil se je kot najstnik, mislil je, da bo končal v sekundi. Občutek je bil tako jebeno popoln. Ni spraševala, le klečala je pred njim s sklonjeno glavo in ga jemala v usta. Tako lepa, tako nedolžna. Kljub temu, da se je miselno prepričeval, da naj zdrži, je čutil da ni več daleč. “Punčka, umakni se, končal bom.” je zaječal. Ni ga slišala ali pa ga ni hotela. Še bolj se je prisesala nanj in v tistem trenutku ga je razgnalo. Izpustil je prav živalski krik in ji napolnil usta. Ona pa je sesala in sesala. Izgubil se je v vrtincu zvezd. “Wow,” se je zahihitala in se odmaknila. Legla je zraven njega. Takrat je vedel, da poti nazaj več ni.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 211

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!