Nehaj sanjariti, nisi več otrok. Zdaj si odrasla punca, če ne že ženska.

Barbike si zamenjala za dilde, po tleh pa namesto Lego kock ležijo brazilke in podvezice, ki si jih pomerjala oni dan.

Sneguljčičo in sedem palčkov gledaš v različici gangbanga na portalu Public Humiliation.

Če ti je bilo nekoč strašansko kul nositi verižice iz plastičnih kroglic, ti danes neverjetno sede usnjena ovratnica.

Spominjam se časov, ko so bili uhani bljak, danes pa razmišljaš o uporabnosti vertical hooda.

Zaušnica je pomenila zamero na veke vekov, včeraj pa je bila povod v pohujšljivi fuk na kuhinjskem pultu.

Kuhalnica je pomenila grožnjo, strah in trepet, danes vznemirjenje, guzenje in zapacane spodnje hlačke.

Težko si je zamisliti, da nisi preklinjala do osmega razreda osnovne šole, ko pa je danes tvoj vokabular poln poltenih parol.

Pred objektiv si silila samo od septembra do marca, dovolj zakrita pred radovednimi pogledi, čemu bakanalski ples pred kamero prejšnjo soboto zvečer?

Veriga je bila veriga, nanjo si pripel psa; vsak dan bolj pa si ti tista psica, ki roteče pogleduje srčnega gospodarja, naj jo že enkrat zategne. (nategne?)

Sovražila si žabe, ki so te tako ferdamano žulile v pasu, zdaj se cela tlačiš v te mreže in žabe in štumfe in dokolenke in nadkolenke in kar je še ostale navlake.

Tangiči so bili samo za najbolj pogumna dekleta, tebi je rita pojedla že normalne gate, bognedaj teh kurčevih štrikcev. Seveda po novem tudi minus 20 ni nobena ovira za napol gola hleb(čk)a.

Ah ja, ko si še spraševala pametnejše od sebe, zakaj ljudje kihamo … Danes veš o tej temi preveč. Ste vedeli, da obstajajo sneezerji?

»In če je kdo reku alkohol pa trava, sva rekla ja valda, to je tist, k ma krava.« (Slon in Sadež // mini-me) Leta 2012 sem krava jaz, na žure pa s seboj prinesem gin. (za vsak slučaj)

Punce so bile punce, isto kot fantje, aseksualna bitja. Kolikokrat si danes že pomislila na dovršeno rit tiste bujnolaske s koncerta?

Nedolžne ere je res neizbežno konec, pa vendar se še vedno počutim kot dekletce, ko radoživo tekam po seks šopu in objemam cel kup igrač. Tudi ve?

Lp,
maycheee

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!