Dobila sva se v centru Ljubljane. Sonce je lepo grelo, točno tak dan za posedanje. Pila sva vsak svojo priljubljeno pijačo. Vem da imaš tipa, zato je pogovor tekel najprej malce počasneje. Alkohol podkrepljen z močjo sončnih žarkov, pa je hitro opravil svoje. Pogovor je stekel tudi tja, kamor si najbrž drugače ne bi želela.

Videlo se je, da si že zrajcana, vendar ti je sms presekal tok misli.

“Skočim še na toaleto, potem pa moram še po opravkih”, si rekla.

Vedel sem, da ni res, temveč da bežiš.

“Dobro, bom jaz tole” sem rekel, in ti sledil v notranjost lokala.

Pred vrati wcja si pogledala čez ramo, in se nasmehnila. Hitro sem stopil za tabo, skorajda neslišno, in zaklenil vrata. Opazila si me in hotela nekaj reči, pa sem te prej prijel za usta. Z glavo sem te potisnil ob steno, da si začutila hlad ploščic. Segel sem pod krilo. Vedel sem, mokrota ki se je nabirala čez najin pogovor, ti je popolnoma namočila hlačke. V istem trenutku sem si odpel pas, da je prav lepo zacingljal, ti pa si trznila. Potegnil sem ga na plano in ti ga zaril mimo hlačk. Momljala si, ko sem te nabijal. Prišlo ti je v trenutku, jaz pa tudi nisem več potreboval veliko. Zgrabil sem te za lase in te povlekel z obrazom pred kurca. Vedela si kaj moraš storiti, jaz pa sem ti ga še nekajkrat nabil do grla in se izpraznil.

Večino ti je uspelo pogoltniti, nekaj pa ti je steklo po bradi. Gledala si ga, kako mi počasi plahni.

“Prasica”, sem ti rekel, pritisnil in začel urinirati po tvojem obrazu. Začetni curek te je zadel v grlo, vendar si hitro zaprla usta. Še vedno sem te držal za lase, tako da se ti ni uspelo izmuzniti. Končal sem, si zapel hlače in odšel.

 

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!