Medtem, ko sem tako zmeden v kopalici me ona poredno opazuje. Fak, ta Katy je poredno nora.

Na listu piše:
Izbrala sem te. Ker si te želim že od nekdaj. Vem, da si pravi sex stroj in želim, da boš ti tisti, ki boš razdevičil mojo potrebno muco. A do tja imava še tri dni. Te tri dni boš doživel nekaj, kar ti ni dala še nobena devica. Zato sledi navodilom:
– natančno si obrij svoj anus,
– v desnem predalu te čaka analni vibrator, ki si ga boš vstavil v rit. Ja v rit. Ne se bat. Ne se skrivat, hočem te gledat!
– v usta si vstavi gag, ki te čaka v desnem predalu. Pridi nazaj po vseh štirih.
Tvoja gospodarica Katty.

Za trenutek se mi ustavi čas. Pojma nimam, kaj se dogaja. Moj tič pa me močno spet tišči. Malce zmedeno pogledam okoli sebe in že jo čudim, kako je tik za menoj. Spet me prime za jajca in jih prav grobo potegne k sebi. Zastokam in ji rečem:

“A tako si ti poredna”. Še vedno ne morem verjet, da je devica. To kar počne je namreč prava mojstrovina.

“Vidim, da nisi dojel naloge. Ti bom pomagala. Tole si boš dal najprej v usta,” reče in mi v usta porine srednje velik gag. Zategne ga za mojo glavo in se mi poredno nasmiha.

“Pojdi pod tuš in si pobrij tvoja jajčka do konca. Dve dlakici sem opazila in to me močno moti. Ne pozabi na anus,” še reče in mi v roke porine gel za tuširanje. Euforično se obrnem proti tušu. Moj tič je še vedno trd. Jajca so polna. V zraku čutim to erotiko igre, ki se jo igra z mano. Kakšna packa je tale Katy. Kdo bi si mislil.

Hladna voda mi malce umiri misli. Res si natančno brijem svoja jajčka. Še sedaj ne vem, kje je videla tiste dlakce. A naj ji bo. Raztegnem si rito in z žiletko potegnem še okoli anusa. Le kaj me čaka.

“Ne se predolgo igrat. Pridi sem,” mi reče. Še cel moker pridem do nje. “Naredi predklon in mi pokaži ritko,” mi reče. Nikoli še nisem imel tako dominantne prasičke. Ubogam jo in se sklonim. Jajčka se sprostijo, tič še vedno trdno stoji in čaka. Na ritki začutim mastni lubrikant, ki ga prav grobo iztisne na moj anus. “Da ne boš jokal,” reče in prav brez občutka vame zarine nekaj, kaj izgleda kot dildo. Malo se mi zamegli, kolena zašibijo. V tistem trenutku začutim, kako mi nekaj objema jajčka. Fak, ta dildo objame še jajca. Tako imam v riti zabit dildo, ki hkrati še stiska jajca. Kje ta prasička vse to najde. In kot da ni dovolj se en del dilda še priključi na mojega tiča. Stisne ga pri korenu in ga tesno objame.

“Sprosti se,” mi reče in mi odpne gag, da pade na tla. Nisem prepričan, če bom za to spet dobil kazen zato jo pogledam in čakam reakcijo. “Obleči se moj prasec. Greva dol. Spodi imajo pool party in samo midva manjkava.” In že se obrne in gre iz sobe. V sobi je še vedno vonj po vročem sexu, ki se ni končal s srečnim koncem zame. Navlečem si nazaj kopalke in majčko in grem proti bazenu.

Spodaj se je marsikaj spremenilo. Vsi so bili že pošteno pijani in družba se je že močno sprostila. Ob robu bazena ravno vidim en parček, kako se predaja strastem. Nič boljše ni za mizo, kje se ližejo dve punci med sabo.

Gledam kje so ostali moji frendi in do mene pride Špela. “Kje se pa ti skrivaš moj lepotec,” mi reče in se že zaliževa. Špela je prijateljica, ki uživa v sexu. Nima sramu in nekajkrat sva se že pošteno podrla. In moj trdi tič ni prav nič v zavidljivem stanju. Ves zrajcan vklenjen čaka z dildom v riti. Nadaljujeva lizanje na sedežni in začutim, kako me tista naprava prične močno stiskati za moja jajčka, hkrati pa mi začne v riti pošteno vibrirat. Fak, prasička lahko to kontrolira na daljavo. Jasno mi je, da naju vidi. In hoče, da mi je še bolj težko.

Lizanje s Špelo me še dodatno razrajca. Niti ne mislim, kako bi sexala s tisto igračko pri meni v riti. Dotikam se Špelinih nog in grem naravnost proti njeni mucki. Bele kopalke razkrivajo njen lep ton kože in hkrati nežno obrišejo njene sramne ustnice. Ima ene lepših, ki sem jih kdaj obdeloval. Želim se igrati z njimi zato grem s prstom do roba kopalk. Tedaj začutim še eno roko na moji roki. Odprem oči in zagledam Katy. “Vidva z mano v sobo,” reče. Špela se poredno zasmeji in me prime za mojega trdega tiča. Nato doda: “Boš zmogel z dvema potrebnicama?”.

V trenutku smo bili v sobi. Zdi se mi, da je Katy vse to skrbno načrtovala. Ker mene jajčka že pošteno bolijo. Vsaj ugasnila je tisti poredni vibrator, ki mi polni rit.

V sobi se Katy in Špela pričneta poredno lizat. Katy je približno deset centimetrov nižja od Špele zato stoji na prstkih, ko sta skupaj. Špelina ritka v teh belih kopalkah res izgleda popolno. S čim sem si zaslužil to predstavo se sprašujem.

Pobudo spet prevzame Katy. “Ti prasec. Sedaj se boš slekel in nama pokazal svojega porednega tiča. Usedi se na kavč in počakaj, da te priveževe.”

Brez pomisleka se slečem inse pred njima pokažem nag. Tako ali tako sta me nagega videli že obe.

“Poglej kako ima otečena jajčka,” reče Špela. “Vidim, da jih še ni razneslo,” doda v smehu. “Še nakaj časa ga bom mučila,” dopolni Katy. Špela se zagleda v moja s plastičnim obročkom stisnjena jajčka. Katy pa prime telefon. Vidim, da je očitno telefon tisti, ki določa kaj se bo zgodilo z mano. V trenutku me globoko v riti strese elektrika. Usedem se na stol in glasno vzdihnem. Očitno ta naprava tudi trese si mislim. Drobni impulzi spet pričnejo tresti bližje vhoda in čutim, da se prebuja tudi moja prostata. Okrog glavce tiča imam že mastno. Nič čudnega, če sem pa zrajcan že dve uri. Špela mi prebere misli in mi ga vzame v usta. Samo 2x podrka in potem scuza iz tiča tisto mastno predsemensko tekočino. Ti dve sta res packi.

Špela mi ga tako nežno sesa. Katy pa me s črno vrvjo priveže na sedežno. Noge imam močno narazen, tič je obema zelo viden. Nato mi zveže še roki. Vsako na svoj konec sedežne. Na trdo. Špela preneha s sesanjem in se prične lizat s Katy, ki je ravno končala moje privezovanje.

Tudi za centimeter se ne morem premakniti. Medtem, ko imata oni dve svoj show. Še dobro, da je Katy popustila moja jajčka, ki so sedaj malce manj stisnjena. Tudi tiča je popustila in trenutno je izključen tudi vibrator v mojem anusu.

Dve popolni telesi se dober meter od mene strastno obdelujeta. Katy leži na hrbtu medtem ko je Špela s svojim jezičkom čisto na njeni pički. A Špela kot Špela se mora vmes še malo rajcati po svojem ščegetavčku, ki ga ima obrnjenega direktno proti meni. Katy sem nekaj orgazmov prilizal pred slabo uro. Kot bi jih pozabila se spet zvija v orgazmičnih krčih. Kako lepo je videti usločeno mlado punco, ki jo trese orgazem. Osredotočen na Katy ne opazim, da je čisto razgreta tudi Špela. Iz njene pičkice že kaplja masten sok. Dva prsta ima že zarita v sebi in grobo se drgne po ščegetavčku. Tudi njena napeta ritka kaže, da se bo kmal stresla tudi Špela. Medtem ko Katy utrujena leži na hrbtu z razkrečenimi nogami se Špela uleže poleg nje. Vidim jo, kako euforično se drgne po ščegiju. Noge popolnoma stegne in z eno nogo se zadane ob moj trd kurac. Nepremično zavezan čakam, če mi bo ponudila vsaj malo dotikov s stopali. A v istem trenutku dobim moker curek direktno v obraz. Špela je ena najbolj mokrih prasičk, ki jih poznam. In tokrat je špricnila res močno. Večino mokrote je šlo po meni, nekaj malega po sedežni. Mokra prsta je porinila Katy v usta. A ona je še vedno ležala z vidno utrujenim telesom, ki je po moškem lizanju dobil še ženskega.

“Kaj je pacek. A bi rad, da ti pride,” mi reče Špela. Začuden nad ponudbo se ji nasmehnem in prikimam.

Kot da ne bi pred slabo minuto še špricala po sobi se skloni k mojemu tiču in ga ponovno zaliže. Špela res obvlada lizanje kurcev. Čutil sem že, kako so jajčka pripravljena, da se strese še moje telo. Samo še dva potega po kurcu in bo tudi moj šprical po Špelinem obrazu. V tistem trenutku zapiska v moji riti in Špela v trenutku preneha. Fak, kaj je blo zdaj to si mislim. A ta vibrator še ve, kdaj mi bo prišlo? Špela se uleže na Katy in pred menoj sta dve zrajcani pički. Ena na drugi. Špelina z malenkost manjšimi ustnicami, Katy z večjimi. Obe popolnoma depilirani in mastni od orgazma. Moj tič pa tik pred orgazmom sam. Roke in noge imam zvezane. V riti zabit dildo in pred sabo ti dve prasički. Jajca imam tako polna, kot še nikoli. Tiča pa trdega, da bi z njim lahko podiral stene. A hkrati tako nemočen. Zvezan. Potreben.

Se nadaljuje.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 20

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!