Bilo je lepo sončno popoldne. Še sam ne vem, kako sem se znašel pri Katy. Bil sem skoraj deset let starejši od nje in res se nikoli nismo družili. Z njenim starejšim bratom sva bila frenda in pogosto smo se videvali na piknikih. Nikoli se med nama ni zgodili nič posebnega. Potem pa smo šli s frendi skupaj na morje. Na njihov vikend. Imeli so res lepo hiško na vrhu hriba s fantastičnim razgledom na zaliv. In z bazenom, ki smo ga vsi od nekdaj oboževali. In po nekaj spitih travaricah in dodobra spraznjenem hladilniku s pivom je ob bazen sramežjivo prišla tudi ona – Katy. Plaha najstnica, ki je ravno dopolnila 18 let. Visoka punca z res dolgimi nogami, ravnim trebuščkom in za svojo postavo sočnimi joškami. V rdečih kopalkah se je lepo videla tudi njena drobna, a čvrsta ritka. Malce pijana se je usedla naravnost k meni in me s svojimi modrimi očmi nežno pogledala. Videl sem, da je spila malo več, kot je vajena. Zato sem jo nežno objel in pokril z brisačko. Njene mokre kopalke so razkrivale, da so pod njimi že krepko nabrekle bradavičke.

“Že od nekdaj si mi všeč,” mi je zaupala na uho, medtem ko se je brez sramu dotaknila mojih kopalk. Malce sem pogledal na okoli in videl sem, da nihče ni opazil. Prvič sem sploh pomislil, da bi lahko kaj imela.

“Pridi za mano” mi je rekla in mi jeziček porinila direktno v ušesa.

Uau, tole pa bo vroče.

Bila je v sobi, ko sem vstopil. Takoj sem opazil, da si je preoblekla kopalke. V sobi je stala v lepih hotkah in z res odprto majčko. Stopil sem za njo in jo prijel za boke. Prste sem razširil, ona pa me je prijela za rit. “Pa si le prišel,” mi je rekla. Počasi sem se pomikal z roko proti trebuhu. Šel sem ji pod majčko in ji tipal trebuh. Imela je povsem ploskega. Šel sem pod majcko in zatipal sem še malo mokre joškice. Snela mi je majco in se obrnila. Preselil sem se na njeno ritko, ona pa mi šla s prstki pod glače. Hlače so padle na tla, jaz pa sem ji odpel njen nederček. Stopila sva skupaj. Najini telesi sta se dotikali. Tudi njene hlačke niso dolgo zdržale. S prsti sem potoval proti njeni ritki. Poljubi so bili vedno bolj strastni in moj prst je šel med njeno ritko. Polzel je med hlebčka in onadva sta bila vedno bolj napeta in narazen. Prstek je povzel globje in bljiže njeni mokri muci. Začutil sem njeno ritno luknjico a sem nadaljeval. Kožica je postajala vse bolj občutljiva. Kdo bi si mislil, da se bom poigraval s to umirjeno mladenko, ki očitno v sebi skriva pravo prasičko.

Še nisem dobro dojel dogajanja sva že ležala drug na drugem. Odrinila me je nazaj in popolnoma prevzela pobudo. V roke je vzela mojega trdega tiča. Prav nič ni bila nežna, ko mi je grobo drkala razdraženega napadalca. Z enim prstkom mi je nežno rajcala rit. Svojo muco pa je divje nastavila tik ob svoj ščegi in se s tičem grobo drgnila po njem. Punca obvlada so mi misli švigale po glavi. Ona pa si je medtem z rokami še rajcala bradavički in globoko dihala. Moj prst je nato šel do njenega ščegija iz zadnje strani, sprednje pa ga je masiral moj napadalec. Z roko sem jo prijel za hrbet in jo obrnil predse.

Z glavo sem sel do njenega popka in ga z jezikom oblizoval. Njene noge so se vedno bolj raztezale in stopala so že bila v špičkah. Z jezikom sem se spuščal nizje in vedno bolj sesal njene sramne ustnice. Kako divja predigra. Kaj takega še nisem doživel. Ščcegi ji je trdel in sama ga je pričela s prsti obdelovat. Njeni prsti so bili seksi z urejenimi nohti. Vedno bolj je uživala. Zato sem prešel njeno luliko ali sedaj liziko, ki je bila vsa vlažna in voljna. Lizal sem ji prostorček med mucko in ritko. Njene stegenske mišice so medtem podivjale. Masiral sem jih ona pa je iz sebe spravljala hude zvoke. Kar naenkrat se je razgovorila. Govorila je: “rajci me. Paše mi. Moji luliki ugaja. Ščegi hoče več. Ne mi trgat kožice, devico obdeluješ”. Fak, a je to možno. Da je taka sex bomba devica. Bil sem kar malo šokiran, ker si nisem mislil, da jo bom razdevičil.

“Ne boš me razdevičil. Danes boš samo lizal,” mi je rekla in me z nogami tako močno objela, da sem se z jezikom kar prilepil na njeno mokro pičko. Fak. Pred seboj imam devico s popolno postavo, lepimi sramnimi ustnicami, ki so že pošteno nabrekle. Ona pa noro uživa.
Ubogal sem jo. Nisem želel, da bi jo prvi nasadil in sem ji orgazem raje prilizal. Njena stegna so bila kot skala. Prsti na nogi so se raztegnili in glas je povedal vse: “Prasec,” je rekla in me z roko stisnila za prepolna jajca.

Nisva še končala. Sledi orgazma je imela tudi na obrazu. Eno roko je stisnila čisto narazen, z drugo pa mi do bolečine stisnila moj kurac. V očeh ji je sijal uzitek. Mislil sem, da sem doživel že vse. A da bi me tako zrajcala devička si pa nisem mislil. Prasička je res naravni talent. Ali pa se samo igra z mano. Kot bi mi brala misli mi prisloni klofuto.

“Devica sem in to boš zdej pregledu,” mi zabrusi in hitro vstane. Ni mi bilo jasno, kaj vse se dogaja. A očitno je razbrala moje misli. Prijela je svoj telefon in izrekla “Siri, turn on the flashlight”. Njen novi iphone je zasvetil in porinila si ga je čisto zraven nabrekle pičkice.

“Nič nisem mislil. Verjamem ti,” sem se pričel izgovarjat in bilo mi je noro nerodno. Kakšna igra je sedaj to.

“Vsedi se ti prasec moj. In preglej mojo pičko. Hočem, da se sam prepričaš, da imam še kožico”.

Kaj takega pa res še nisem počel. S telefonom nežno posvetim v njeno mucko, sama pa se močno razkreči. S prstki razpre sramne ustnice in sij telefona nežno osvetli njeno notranjost.

“Božanska si” ji rečem. In se ji nežno nasmehnem. V istem trenutku pa dobim brco direktno v mednožje, da se mi kar zasvetijo oči.

“Zdej pa bojo vidla tvoja jajčka” reče in se smehlja, ko se sam zvijam od bolečine. Kaj takega. Še minuto nazaj mi je skoraj razneslo jajca, zdaj me pa bolijo od udarca nedolžne najstnice.

“Pojdi v kopalnico in preberi navodila v predalu.

Vstanem in grem naravnost v kopalnico. S poklapanim tičem in polnimi jajci. Pozabim zapreti vrata in takoj pričnem z odpiranjem predalov. Najdem rdeč list z na roko napisanimi navodili. Medtem, ko sem tako zmeden v kopalici me ona poredno opazuje. Fak, ta Katy je poredno nora.

Na listu piše:
Izbrala sem te. Ker si te želim že od nekdaj. Vem, da si pravi sex stroj in želim, da boš ti tisti, ki boš razdevičil mojo potrebno muco. A do tja imava še tri dni. Te tri dni boš doživel nekaj, kar ti ni dala še nobena devica. Zato sledi navodilom:
– natančno si obrij svoj anus,
– v desnem predalu te čaka analni vibrator, ki si ga boš vstavil v rit. Ja v rit. Ne se bat. Ne se skrivat, hočem te gledat!
– v usta si vstavi gag, ki te čaka v desnem predalu. Pridi nazaj po vseh štirih.
Tvoja gospodarica Katty.

Za trenutek se mi ustavi čas. Pojma nimam, kaj se dogaja. Moj tič pa me močno spet tišči.

Se nadaljuje…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.3 / 5. Število glasov: 15

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!