Zaspano nedeljsko jutro. Pogledam na uro, že skoraj deset je. Kurc, skrajni čas je, da pospravim umazano posodo, ki je ostala še od petka. Leno odidem do kuhinje in se lotim opravila, ki mi sicer ni ravno najbolj ljubo. Nedokončano opravilo…

Žlice, vilice, krožnik, skodelica… Čisto “padem not”, moje misli odplavajo nazaj na včerajšnjo zabavo in kar na smeh mi gre, ko se spomnim, kako dobro smo se imeli. Naenkrat me iz intenzivnega razmišljanja predramijo močne roke okrog mojega pasu in nežen dotik mehkih ustnic na vratu. “Končno!” si mislim.

Končno

Kdaj pa kdaj ga res tako pogrešam in čutim nenormalno potrebo po njegovi bližini, čeprav skoraj ves čas preživiva skupaj. Pizda, res sem lahko srečna, da ga imam, včasih se premalo zavedam tega. Glavo naslonim na njegovo ramo, zamižim in si nezavedno začnem gristi ustnico, saj dobro vem, kaj ima v mislih. Mehke ustnice prisloni na moje in z jezikom nežno zaokroži po njih. Z užitkom vzdihnem in se z ritko nagajivo naslonim na trdega kurca. Močneje me zgrabi in z rokami zleze pod majčko, vse do mojih joškic, katerih nabrekle, občutljive bradavičke že čakajo prvi dotik mokrega jezička.

V afektu norega užitka se zavem, da v rokah še vedno držim krožnik in gobico za umivanje posode. Sranje, hlačke imam že popolnoma mokre. Pograbim kuhinjsko krpo, obrišem roke in se mu obesim okrog vratu. To, da se ne upiram, ga še bolj podžge, zgrabi me in me položi na pult. Počasi mi sleče hlačke. Ne, ne morem več čakati.

Čeprav vem, da obožuje mojo sveže obrito mokro pičko in jo vedno nesramno dobro poliže, ga primem za glavo in si jo prislonim nanjo. Všeč mu je. Všeč mu je, kadar sem tako poredna. Všeč mu je, ko mu trdega kurca poližem vse od jajčk pa do nabrekle glavice, ki moji mokri češpljici vedno, ko mi ga porine vanjo, povzroči ostro, a najslajšo bolečino. V navalu strasti nadaljujeva pohotno predigro; poljub na vrat, nežen stisk polnih jajčk, poznana kretnja, s katero mu nakažem, da si želim, da me našeška. Odnese me v sobo, me postavi na vse štiri in me s kurcem nežno podrgne po pičkici. “Daj že.” si mislim in le nekaj trenutkov zatem jo že čutim.

Bolečina

Ostro, a obenem tako sladko bolečino, ki mi požene kri po žilah in mojo pičkico pripravi do tega, da postane še bolj mokra. Njegove roke si položim na boke in počasi zaokrožim z ritko. V stopnjujočem ritmu me začne nabijati. Zgrabi me za lase in me potegne k sebi. Poljublja me po vratu. Me nežno ugrizne. Pizda, obožujem ga! S hitrim pogledom ujamem, kako naju opazuje v velikem ogledalu na omari. Čutim, da mu bo kmalu prišlo. Primem ga za jajčka in jih nežno stiskam. “Ooo, fak!” zavzdihne in mi s tremi silovitimi sunki popolnoma napolni premočeno češpljico in mi nariše nasmeh do ušes.

Nedokončano opravilo

Čaka me še nedokončano opravilo. Stežka se odpravim nazaj v kuhinjo in se zazrem v kup posode. Ah, kurc, pa še voda je že čisto mrzla …

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!