Moj kolega je, precej se družimo. Družba je stalna, tiste sorte, ki se dobiva vsak mesec in hodi skupaj na morje in praznuje skupaj diplome, prve službe, selitve in zaroke, in kjer nikoli ni nihče nikogar pofukal, čeprav stalno razpravljamo o seksu. Tiste sorte družba, kjer se sicer ljudje med samo ne zaljubljajo, ampak vlada ena hudo posebna energija, polna nekih latentnih poželenj.

Ko sva se prvič znašla sama nekje, malo bliže, kot ponavadi, se je ves tresel. Presenetilo me je – ne bi si mislila, da se player, kakršen je, sploh kdaj trese, razen mogoče ob dvigovanju ekstra težkih uteži v fitnesu. (In mimogrede, te uteži se poznajo … ;)) Besede mu niso šle z jezika, vse, kar je zmogel reči, je bilo: “Kaj ti men delaš …” Pa sploh ničesar nisem naredila. Takrat.

Nikoli se ne dobiva sama. A od takrat sva se vedno večkrat na naših skupnih srečanjih znašla kje na skritem, pijana in sama in potrebna.

Imeli smo žurko pri enem od nas in sčasoma so vsi omagali po posteljah, kavčih in blazinah. In prav po naključju je naneslo, da sva ostala zadnja brez ležišča. Seveda bi se lahko vsak stisnil v katero od že zdaj polnih postelj, a se nisva. Našla sva si prostor, v katerem so spali še vsaj štirje drugi ljudje, in se raje kot k njim stisnila drug k drugemu.

Po nekaj sekundah sva se začela poljubljati in ni bilo dolgo, ko ga je že potegnil iz hlač in si ga začel drkat. Nikoli ni bil pretirano sramežljiv ali zadržan – pa tudi nima za kaj bit. Njegov tič je preprosto ravno pravi … odkar sem ga prvič videla, sanjarim o njem … kako bi se nasadila nanj, ga jahala in lovila sapo od užitka in mogoče rahle bolečine … Pa ne danes.

Najprej sem se upirala, bila sva vsem na očeh, kaj, če bi se kdo zbudil, … potem pa me je, ko sem ga ugriznila v bradavičko, z mehko, a odločno gesto usmeril navzdol. Ne vem, če sem že kdaj tako uživala v fafanju, res ne. Bila sem vsa mokra, čeprav se on mene ni še niti dotaknil. Škoda, da imam menstruacijo, sem pomislila. Če bi se samo dotaknil moje pičke, bi verjetno oba razneslo … Poljubila sem ga na usta in nadaljevala z drkanjem, on pa se je zagrizel v moje joške, vrat, ustnice …

Nekdo se je premaknil, obstala sva in vrgla rjuho preko svojih polgolih teles. Nasmehnila sva se in pomislila, mogoče pa to ni najbolj pametna ideja. Ni trajalo dolgo, ko je že ležal med mojimi nogami, me poljubljal po prsih in prosil, če me lahko sleče, če ga lahko da vame, samo nekajkrat … ne. Ne danes.

Pa tako sem ga hotela, že od same misli na njegovega tiča v sebi sem zastokala. A sem obdržala nekaj razuma, menstruacijo imam, ljudje so v sobi, nihče ne sme izvedet … Predvsem pa sem vedela, da ne bom mogla bit tiha, da bi se slej ko prej iz mojih prsi izvil kak predolgo zadržan krik, ki bi vrgel pokonci vso hišo.

Ležala sem na njegovih prsih in poslušala, kako mu bije srce. Gledala sem navzdol, njegovo napol uplahlo bogastvo, katero je počasi božal z roko. Sledila sem njegovi roki. Obrnila sem se k njemu, pogledal je mene, in pogledal svojega tiča, in rekel, daj, samo še enkrat ga otrdiva. Nasmehnila sem se in se ga ponovno lotila. Priznam, vmes sem se spomnila tudi na nekaj nasvetov s tegale bloga, hehe … Hvala, dragi naši fantje. 🙂 Prišlo mu je v moja usta – pa res nisem ljubiteljica sperme, vsaj mislila sem tako … Mogoče sem pa doslej samo prepogosto naletela na fante, ki dajo manj na dekletom prijazno prehrano. 🙂 Potegnil me je k sebi in me poljubil, globoko, strastno, in prepričana sem, da je v okusu lastne sperme v mojih ustih užival, kar me je samo še bolj zrajcalo.

Globoko je dihal. Ležala sem ob njem in ga gledala, z nasmehom na obrazu. Obljubil mi je, da se mi povrne. Ne danes, sem se nasmehnila. Ne danes.

Če se dejansko kdaj srečava, sama, brez menstruacije in s kondomom, imava samo dve možnosti. Ali bo zaradi vseh venomer naraščajočih pričakovanj vse skupaj neogibno totalna polomija in sramotno razočaranje za oba … ali pa ne. Ali pa se bodo vse fantazije in vsi “skoraj” in vsi zadržani kriki sešteli v eksplozijo epskih razsežnosti.

Samo ne danes. Drugič.

 

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!