Vsaj tri mesece sem jo počasi pripravljal. Vedno sem poskušal, toda nikoli mi ni povsem uspelo. Vedno se je zadnjem trenutku izmaknila. Vedno je poskrbela, da sem ji z njenim malim vibratorjem med njenim fafanjem mojega kurca masiral le muco, ritke nikoli.

Že od nekdaj sem si želel poizkusiti kako je, če ima ženska med seksom v ritki vibrator. Priznam, rajcalo me je. Tudi obratno bi seveda šlo, toda to bomo pustili za naslednjič. Verjetno med trojčkom ne bi bil tako pogumen.

Toda danes ne, nisem se dal prepričati pa še vreme je bilo pravšnje. Že med predigro sem poskrbel za lubrikant. Počasi se ga nanesel na vibrator in jo začel masirati po muci. Vključil sem ga. Počasi sem se milimeter za milimetrom premikal od muce k ritki.

Ko sem ga prvič pritisnil na ritko, se ni takoj vdala, čeprav sva že poskusila analni seks. Odnehal sem za sekundo, saj me je s svojim fafanjem skorajda spravila do konca. Dobesedno odrinil sem jo od sebe, da je nehala. Prasička mala!

Ponovno me je napadla in takrat sem izkoristil trenutek. Odločno toda hkrati nežno sem ji dildo porinil v ritko. Ni se pritoževala, le še bolj agresivno so njene ustnice objele mojega kurca.

Ponovno sem bil povsem na koncu. Mater, kaj mi danes dela, sem si mislil in hkrati prešteval žaluzije na oknih, da bi se malce zamotil.

Z igračko v ritki je bila povsem zadovoljna. Izraz na obrazu je povedal, tisto kar besede niso mogle.

Povsem nepričakovane se je obrnila k meni, in zahtevala, da jo pofukam, Izrazila je željo, da vibrator pustim notri, sama pa me je zajahala.

Takoj sem vedel, da danes mi bo uspelo in tri sekunde kasneje sem jo porival v muco, hkrati pa sem ji v ritko tiščal njen vibrator. Uživala je, resnično uživala! Tudi sam se nisem pritoževal…

Toda prišlo mi je v minuti! Resnično, prišlo mi je v eni minuti, kot srednješolcu, kar že nekaj let nisem.

Kako bi prenesel trojčka? To je sedaj vprašanje…

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!