Že dalj časa sem ga namerno in prikrito spodbujala k pofukaj me grdo sexu. Fantazirala sem ob porničih, kako me fuka na barskem stolčku, ob robu mize, kako mi zabije vso svojo trdoto v mojo premokro muco, ki kar kliče po orgazmu. Fantazije so mi brnele v glavi ob jutranji kavi, na faxu med predavanji, vse dokler nisem sama zadovoljila svoje muce ob kakšnem precenjenem porniču. Predolgo je trajalo, predolgo sem se rajcala sama in presamotni so bili orgazmi brez njega.
Ni mi preostalo drugega kot, da vzamem stvari v svoje roke ter ga dobro obdelam.
Bila jezna, ker je moral v soboto dežurati v službi celih 12 ur, vendar pa sem imela obilo časa za dober premislek kako mu naj vrnem za njegovo odsotnost in moje premočno poželenje njegovega tiča.
Ker imava v lasti kar nekaj spolnih igračk, lisic in prevez za oči, sem si pripravila ožji izbor le teh. Izbrala sem tudi rdeč čipkast moderc, ki je moje joške dvignil v pozor in rdeče čipkaste tangice skozi katere se je videla na črtico obrita muca. Svoje visoke pete sem si nadela tik preden je prišel.
»Naj me gleda v oči, tako bo videl, da se mu danes slabo piše.«
Počakala sem ga kar v njegovem naslonjaču, s trdim bičem v roki, ki me je tako rajcal, da sem bila že pred njegovim prihodom vsa mokra.
Ves osupel je stal pred menoj in vedel, da mi pa danes ne more uiti. »Na kolena« sem zahtevala od njega. Všeč mi je bilo, da uboga moje ukaze in da imam nad njim prevlado.
Čez oči sem mu v tišini poveznila prevezo za oči, naj se muči s vprašanji kako in kaj, tako pač je, če muco predolgo držiš nepotešeno.
Med slačenjem njegove uniforme sem opazila, kako je moškost v njegovih hlačah rasla in se sama sebi nasmehnila, da sem na pravi poti svoje fantazije.
Posadila sem ga na pripravljen stol sredi dnevne sobe in se odločila za vezice, ki jih imam sama veliko raje od lisic, saj pustijo lep vzorec na zapestju. Roke sem mu sklenila odzadaj, tako, da me niso ovirale pri svojem načrtu.
Odpravila sem se k hladilniku v želji po ohlajenem Rumenem muškatu, spotoma pa sem poskrbela še za erotično glasbo, ki se je sedaj že razlila po dnevni sobi.
Všeč mi je bilo, ko sem ga pustila v takšni nevednosti. Všeč mi je bil pogled na njegov razvit zgornji del telesa, na njegove prsne mišice in bicepse, ki so njegove roke lepo napeli.
Presenetil ga je moj nežen poljub na usta in nato udarec na notranji del stegna, ki sem mu ga zadala s bičem. Privoščila sem si majhne ugrize od njegovega vratu pa do njegovega levega boka.
Njegov trdi tič me je prosil naj ga osvobodim. Vonj njegove moškosti me je obnorel, trdota pa prisilila, da sem ga vzela globoko v usta in z jezikom pobožala njegova obrita moda. Med njegovim ječanjem sem si ga jemala in jemala do korena njegovega tiča kakor, da bom v svojih ustih zadnjič v življenju občutila trdo moško batino.
V trenutku najmanjšega pričakovanja sem se usedla nanj in se z nogami uprla na rob stola, zaječala sem, saj me je v muci zbodel občutek polnosti. Vsa naslada, vonj njegovega telesa in nadzor nad njim so me pripeljali do dobrega nabijanja na trdega tiča.
Naredila sem krajši premor, ga vzela v usta in polizala z njega ves okus svoje pičke.
Zdaj je bila na vrsti ritka, ki je obetala vražji orgazem. Vzela sem njegovega tiča v roko in mu počasi nakazala nov teritorij, ki ga bova obdelala v naslednjih minutah. Nasmehnil se je, saj je vedel, da se obeta dober konec najine avanture. Počasi sem ga spustila v svojo ritko ter ga rajcala s počasnim fukom po divjem nabijanju.
Malo not, ven, počasno drkanje njegove glavice in spet počasni zdrs v ritko, tako sem ga rajcala nekaj časa, s svojim napetim ščegetavčkom, pa sem se drgnila ob njegove službene hlače in mu puščala mokre sledi, ki ga bodo kasneje spomnile na užitek moje ritke.
Dobro sem ga nasadila v svojo rit. Občutek, ki me je spreletel je bil obet zasluženega orgazma. Nabijala sem se nanj in si za večji užitek rajcala nabrekel ščegetavček. Orgazem, ki me je stresel po vsem telesu je bil več kot zaslužen za ves trud!
Ni dolgo zaostajal za menoj, prišel je vame z glasnim »Aaaaah« in občutek njegove sperme v moji ritki je bil skoraj tako dober kot orgazem pred parimi sekundami.
Dovolila sem si oblizniti njegovo glavico preden ga je pospravil nazaj v hlače do naslednje divje avanture.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!