Pri moških me po navadi vedno prevzame njegov obraz , zasvoji me karakter. Pritegne me mimika obraza. To hitro uspe starejšim, zato me veliko bolj privlačijo kot mlajši. Všeč so mi gentleman-i, ampak to ne uspeva vsakomur. Velik pomen dajem dolgim rokam in dolgim prstom, še kakšen tatu na roki me bo najbrž spravil ob pamet. Dolgi ali kratki lasje, lep nasmeh in zapeljiv pogled. Po duši umetnik. Sanjski moški.

Za enkrat jih še nisem spoznala dosti. Enega. V bistvu dva, ampak z drugim se ni nikoli zgodilo nič. Rada bi poskusila vse najbolj zanimive zadeve kar se tiče sexa, ampak samo z lepimi. Zanimivo je kako izbiram naključne, kvalitetne moške s katerimi bi se spustila v spolnost. Pomembno mi je, kdo in na kak način prihaja vame. Dejansko spuščam k sebi samo tiste, ki dosegajo neke ideale  za katere vem samo jaz… Ja preveč sem izbirčna. Uspelo je samo enemu in nisem še sexala pod vplivom ljubezni, ne vem kako je.

Verjetno se vam zdi malce smešno, da pišem o lepotcih kot takih, glede na to da sem imela samo enega. Se vam zdi, da bi bila zelo izbirčna če bi jih imela več?

Sex z idealcem je odličen. Vse na njemu mi je všeč, ničesar nebi spremenila. Si lahko predstavljate  kak je občutek, ko te zgrabi k sebi lep in močen, starejši moški tam nekje blizu 30. Velika večina vas najbrž že ve in vem, da mi lahko večina žensk potrdi, da je orgazmično.

Vzame si te kod punčko, s teboj ravna predvsem lepo, uporablja nežne dotike… in to samo na začetku. Potem se stopnjuje in ko si povsem mokra in gola postaneš prasica. Njegova.

Pri starejših mi je všeč, da vedo kaj delajo in na kak način dobijo to kar hočejo. Rada jih imam, ker so samozavestni, prepričani sami vase in že izpolnjujejo vizijo življenja.

Ti, kot njegova prasica porivaš skupaj z njim, navade te na vse umazane stvari, ki ji moraš vedeti, da bo prišel čim prej do orgazma. Tebe pa vsekakor ne pusti na cedilu. Z svojimi dolgoletnimi izkušnjami te pripelje k temu, da boš doživela svojega … Obnori te.

Predvidevam, da je sex z njimi vedno dober… Oni pač znajo, jaz pa vem kaj hočem.

K.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!