Dekleti sta sedeli zadaj, fanta pa sta spredaj razpravljala kako je majhen kraj, kot je Radovljica, bolj prijazen do šoferjev kot Ljubljana. Kljub poizkusu, da bi s pogovorom sprostila napetost jima to ni najbolje uspevalo.

»Si ok..? je zašepetala Simona.
»Sem, čeprav malo nervozna.«

Simona jo je prijela za roko.

»Tudi jaz, suha usta imam.«
»Morali bi na wc se napiti vode, pred odhodom.«
»Ja, to pot bi voda tekla noter, ne ven.«

Dekleti sta se zasmejali in za trenutek prekinili razgovor spredaj sedečih fantov.
Šepetali sta tišje.

»Je še daleč?«
»Kje pa, par sto metrov pa smo tam.«

Simona ni spustila Matejine roke. Dlan je imela vročo in vlažno. Tudi sama je bila nervozna in vznemirjena. Poti nazaj ni bilo. Vsaj kazalo je tako. Vse točke, pri katerih bi se lahko obrnili so izgleda ostale zadaj. Če obrnejo sedaj, bodo izpadli neresni. Neresni in še čudaki povrhu. Strmela je v tilnik fanta pred sabo. Kako bo, se je spraševala, me bo prej kot v eni uri res napičil popoln neznanec? Enkrat, dvakrat, trikrat do jutra? Ne dramatizirej, se je okarala. Miha ni neznanec. Več veš o njem, kot o kateremkoli drugem človeku, se je posmehnila sama sebi.

»Tu smo.« je naznanil Miha. Parkiral je avto in pokazal na rumen blok: »Tretje nadstropje, dvigala ni.«

Miha je vodil vzpon, Mateja je poskrbela, da je hodila zadnja. Pomislila je na kopalnico, je ustrezno počiščena, jo je zaskrbelo, pa na kuhinjo, tangice so bile še na postelji, kamor jih je odvrgla pred odhodom. V redu bo, stanovanje bo v redu, se je potolažila. Srce ji je razbijalo kot noro.

Simona in Marko nista mogla prehvaliti stanovanja. Res jima je bil všeč v kotičku, njunem svetu, ki sta ga ustvarila Mateja in Miha. Ob pogledu na spalnico sredi katere je kraljevala tri metre široka okrogla postelja pokrita s temno vijoličastim satenastim pregrinjalom in rjuhah v enaki, samo svetlejši barvi, pa sta bila še posebej vzhičena.
Posedli so se v dnevni sobi, Mateja je natočila sokove in prižgala ozvočenje. Skoraj neslišna glasba je napolnila stanovanje.

Vsedla se je k Mihu na rob fotelja in prekrižala dolge noge. Drugi par je sedel na nizkem kavču. Pogovor kar ni in ni gladko stekel, vsi so bili nervozni od pričakovanja in neizkušenosti s tako situacijo. Mateja je odpila požirek soka. Zopet mora voditi dogajanje on, jo je prešinilo. Upala je, da Miha ne bo kaj zapletel. Popolnoma pravilno mora razrešiti stanje in dogodke pognati naprej, ali pa bo vse skupaj začelo postajati neprijetno in se bo čar pričakovanja razbil.

»Mateja, morda bi ti pomagala Simoni, da se pripravi za spanje, midva pa bova po moško namočila in razmetala kopalnico za vama?«

Mateja si je oddahnila. Gladko je šlo.

»Greva?« je povabila Simono.

Simona je ubogljivo, brez besed, vstala in sledila Mateji v kopalnico. Tudi nanjo je pričakovanje močno vplivalo in povsem umirilo njeno živahnost in sproščenost.
Dekleti sta izginili v kopalnico.

»Greva na balkon, malo svežega zraka ne bo škodilo…?« je predlagal Marku Miha.
»Imaš prav.«

Zrla sta po okoliških blokih in prisluškovala večernim glasovom blokovskega naselja. Toliko stanovanj, toliko usod, dobrih in slabih je pomislil Miha. Najina je dobra. Do sedaj. Poslušal je šumenje tuša v kopalnici. Pogovora ni slišal. Najbrž dekleti šepetata.

Ozrl se je na Marka, mladeniča kateremu bo dal svoje dekle. No ne dal, se je posmehnil v mislih, posodil. Še bolje, zamenjal za kratek čas in v kratek čas, se je nasmehnil sam pri sebi.

»Mateja je do jutra tvoja.« je preprosto rekel. »Bodi dober z njo, nocojšnjih dogodkov ne bo nikoli pozabila.«
»Hvala, Simona pa tvoja. Do jutra. Skušala se bova potruditi zanju, kajne?«
»Najbolj, kar se bo dalo.« je zatrdil Miha.
»In to ne bo enostavno. Od vznemirjenja nama bo prav hitro prišlo, potem pa bo mogoča zadrega, punci pa bosta manj navdušeni za naslednjič.«
»Nocoj bi se oba morala še posebej izkazati.«
»Tako bi bilo najbolje.«
»Kaj pa malo kemije?« je vprašal Miha. »Imam prijatelja zdravnika, ki mi je dal vzorčne tablete Viagre. Mateja ne ve zanje. No, nihče ne ve zanje. So po 100mg in rekel mi je, da kadar hočem narediti vtis na punco, naj vzamem pol. Predlagam da vzameva vsak pol. Menda pričnejo delovati prej kot v eni uri. Poizkusil pa še nisem.«
»Pa je to varno.?« je zanimalo Marka.
»Varno, če si zdrav.«
»Do danes sem bil.«

Miha je stopil do predala, in zadaj potipal za vrečko. Prelomil je modro tabletko in dal polovico Marku. Poplaknila sta jih s skokom. Ostalo je zatlačil nazaj. Zazrla sta se drug v drugega.

»Danes je ogromno stvari za nas prvič.« je filozofsko komentiral Marko.
»Skrbeti bova pričela, ko bo zadnjič.« je dopolnil teorijo Miha.

Simona je kobacala na pokrovu školjke in skušala nekako sleči kavbojke. Kar sopihala je od napora.

»Čakaj zdajle bova,« je Mateja poprijela pri petah in s skupnimi močmi sta spravili hlače niže.
»Še malo..« obe sta vlekli in uspeli. Zadihano je obsedela z golo ritjo v svetlo rdečih popolnoma preprostih malih tangicah na gladkem pokrovu. Slekla je tudi te.
»Precej sem jih navlažila.« je v zadregi povedala.
»Tudi jaz bi jih, pa so ostale v spalnici,« se je nasmehnila Mateja. »Vrzi jih v koš s perilom, ti bom kasneje dala ene mojih.«

Potegnila je obleko čez glavo in jo odložila v regal. Tudi Simonina majica in rdeč nedrček sta romala na isto mesto.
Dekleti sta zrli druga v drugo.

»Kako si lepa.« je zavzdihnila Simona.
»Tudi ti.«
»Tako drobna sem.« je potožila.
»Ne ne, to si ti. To te naredi samo še bolj privlačno.«

Dekleti sta se v navalu čustev za trenutek objeli.

»Te skrbi?« je zašepetala Mateja.
»Malo pa že.«
»Tudi mene.«
»Vse bo v redu. Boš videla. Marko vedno začne počasi, da ti čas. Čas, da se počasi prilagodiš. Da se odpreš. Nikoli ne začne kar na polno. Lepo je z njim..«
»Tudi Miha je v redu. Zelo je nežen. Na koncu včasih sicer malo podivja, ampak nikoli me ni bolelo. No razen od začetka. Prvi mesec, ko sva sploh začela.«
»Tudi mene je bolelo. Mislim, da kar prve tri mesece po malem. Potem sem se navadila in potem sem res začela uživati.«

Šum tuša v kopalnici je ponehal. Miha in Marko sta se naslonila na balkonsko ograjo in zrla skozi spalnico proti vratom kopalnice. Tega dogodka nobeden od njiju ni hotel zamuditi.

»Kmalu bosta.«
»Ja…«

Vrata so se odprla in v svetlobi kopalnične razsvetljave sta se prikazali Simona in Mateja. Obe zaviti v beli brisači. Še vlažnih las.
Vstopili sta v spalnico.

»Še midva.«
»Kar, midve bova medtem prižgali svečke.«

Prižigali sta svečke in jih razporejali po spalnici.

»Bolje manj, kot več..« je tiho namignila Simona.
»Imaš prav. Poglej, tu sta dva predala, pri straneh postelje. Z lahkoto se ju da izvleči.«

Izvlekla je predal.

»Oh..« je vzdihnila Simona.
»Ja, na obeh straneh so. Rabljenega samo spusti nazaj noter, bom že pospravila.«

Simona je zrla v zavitek z vlažnimi robčki, zložene sveže rjuhe, iz predala je vel prijeten vonj po jasminu.

»Na Mihovi strani so tudi igračke. Vibratorji, kroglice, pa lisice in podobno. Dvomim, da bomo kaj od tega danes hoteli uporabiti. Ampak zdaj veš. Ne skrbi, vse je absolutno čisto.«
»O uporabi igračk, bomo torej odločali mi trije.« se je nasmehnila Simona.
»Ja.« se je nasmehnila tudi Mateja.
Vrata kopalnice so se zopet odprla.
»Sta pa pohitela.« je zamrmrala Mateja.
»Najbrž se jima že malce mudi.« je zašepetala nazaj Simona.

Fanta sta vkorakala v spalnico gola. Matejo je stisnilo v trebuhu in zopet so se ji pričela tresti kolena. Dala si je opravka z svečko in čakala, kaj se bo zgodilo. Srce ji je razbijalo kot noro. Kar vrtelo se ji je.
Ni ji bilo treba čakati dolgo. Marko je stopil do nje, jo rahlo prijel za roko in obrnil proti sebi. Nežno jo je objel in naslonila mu je glavo na prsi. Tudi njemu je razbijalo srce.

»Tega ne potrebuješ več..« ji je razpel brisačo zavozlano nad prsmi in se odmaknil, da je lahko brisača zdrsela navzdol. Pritisnil jo je nazaj nase. Začutila je penis na trebuhu. Marko jo je pobožal navzdol po hrbtu in Mateja je zavzdihnila. Naslonila se je še trdneje na Marka. On pa se je narahlo zasukal in z roko posegel navzdol. Pička mu je lepo sedla v roko. Z kazalcem in prstancem ji je razprl gladki mesnati ustnici in porinil sredinec po razpoki navzdol in globoko v njo.
Mateja je bila vroča, mokra in pripravljena. Nad vdorom prsta se je sicer pritožila z rahlim stokom, ampak takoj so ji boki kar sami od sebe zaokrožili okrog roke, oziroma prsta. Marko je izmaknil prst.

»Ne zdaj. Počakaj še mene.«

Usedel se je na rob postelje.

»Pridi gor.« je zašepetal.

Mateja ga je okobalila in prijela vroč penis. Nastavila ga je na vhod in se počasi spustila nanj. Nato se je malce dvignila in se ponovno spustila, to pot je šlo globje. Kmalu je povzela ritem in hitro začutila kako ji na dnu trebuha miglja prihajajoči orgazem. Pospešila je ritem in prijela Marka za ramena. Marko je počasi lezel nazaj in počasi prešel v popolnoma ležeč položaj. Nogi je stisnil bolj skupaj, napel boke in ji ponudil vso dolžino za nasajanje. Mateja je na kurcu živahno jahala, pričenjala tudi vrteti boke in v navalu prihajajočega orgazma parkrat izgubila ritem. No Marko jo je krepko držal za in skrbel, da se pri tem ni iztaknila. Izgubila je občutek za okolico, vsega, kar se je še zavedala, je bila njena pička, čudovito napolnjena in njeno jahanje proti orgazmu. V navalu njenega divjega orgazma je tudi Marko nezadržno ejakuliral v vročo notranjost. Mateja je padla naprej po Marku, vendar še vedno globoko nasajena. Z vedno rahlejšim utripanjem je orgazem izzvenel in Mateja se je živo zavedla, da leži na Marku in da njen Miha kleče ob postelji krepko fuka Simono, katera je imela noge zataknjene nekje za njegovimi ušesi. Simona se je nad sunki pritoževala z ritmični stoki in z nekaj zadnjimi, krepkimi sunki je tudi Mihu in Simoni prišlo, skoraj istočasno.

Mateja je še naprej ležala na Marku, nataknjena in kakor od zunaj, skoraj breztelesno opazovala dogajanje. Potem je le začutila je Markovo roko, ki jo je božala po riti, njegovi prsti so se za hip poigrali z rjavim gumbkom, ravno toliko, da so vzbudili pozornost, in otipali moker vhod v notranjost.

»Počakaj..«

Stegnila se je preko njega in odprla predal, ter izvlekla vlažilni robček. Pri tem se je staknila s kurca in začutila mokroto med nogami. Z robčkom se obrisala, ga preobrnila in z drugo stranjo začela brisati Markov moker kurac. Mark je pri tem tiho zastokal, penis pa je pod Matejinimi nežnimi rokami pričel nazaj pridobivati na trdoti.
»Daj še meni enega, prosim.« jo je zaprosila Simona, Mateja se je zopet pokobalila po Marku, odprla predal, pomolila Simoni drugi robček in opazila, da je Marko že popolnoma trd.

Pogladila je z dlanjo nabrekli penis in ga pritisnila na trebuh, ampak žilava trdota ga je pognala nazaj navzgor. Mateja se je ulegla na bok, položila glavo na Markov trebuh in ga začela narahlo drkati. Od blizu je opazovala nabrekli glavič, še vlažen, dišeč po mešanici jasmina in njene notranjosti. Nič več ji ni bilo nerodno, obstajala je samo še okrogla postelja in doživljanje najčistejše spolnosti, v medlem sloju osmih sveč.

Začutila je glavo in takoj zatem jezik med svojimi nogami. Pogledala je navzdol in za trenutek otrpnila. Njenega klitorisa se je polastila Simona. Spretno migljanje njenega jezika je zopet zbudila metuljčke v trebuhu. Prav uživala je, ko si je pri tem Simona pomagala z drobnimi ženskimi prsti. Lepo ji je razprla ustnice, da je lahko sesala droban gumbek, kateri je včasih pogledal izpod kožnega pokrivala.

Miha je sledil vzgledu in zaril glavo med vitka, fino oblikovana Simonina stegna. Žametno nežna gladka koža Simoninega spolovila je bila kot ustvarjena za oralo. Miha je za začetek pritisnil nanjo pravi francoski poljub, jezik pa je skušal poriniti čim globje v notranjost.

Simona je zavzdihnila, sproščeno še bolj razprla noge in ponudila svojo notranjost. Miha je bil v devetih nebesih. V soju nežne svetlobe sveč, je med vitkimi, skoraj drobnimi stegni prelepe Simone obdeloval razprto vulvo. Ritka sama je bila za bogove, majhna, lahka in čvrsta. Občudoval je, kako blizu sta bila ob vhoda v Simonino notranjost. Z prstom je podražil skrčeni rjavi gumbek, nato pa drugega vtaknil v vagino. Simona je za trenutek zastokala, Miha pa je na prstu začutil droben krč, kateri je nakazoval, da je na pravi poti.

Marko je udobno, z glavo na temno vijoličnem vzglavniku, kateri zahvaljujoč zgornji polkrožni ograji okrogle postelje še niso popadali po tleh, opazoval dogajanje. Opazoval je prepletena telesa, na katerem začetku vrste je bil on. Opazoval je kako Mateja nežno z nohti, drsi po deblu njegovega do maksimuma nabreklega kurca, ki se ji je šopiril tako blizu obraza. Kar streslo ga je, ko ga je nenadoma objela z ustnicami in z jezikom zaokrožila po odprtini, nato pa ponegovala napeti frenulum.

Matejino sesanje Markovega kurca je postajalo vedno bolj raztreseno. Preveč se je zavedala dekliške glave med svojima nogama, njenega jezika na čarobnem gumbku in drobnih rok, ki so se jo trudile držati razprto. Mateja bi gladko oddrsela v orgazem, če je ne bi Marko prijel pod rokami in potegnil navzgor po sebi in poljubil na vlažna usta.
Prekinil je dogajanje v celi verigi mladih teles.

»Na začetek postelje se postavita prosim.« je bolj ukazal kot zaprosil. »Ritke v zrak, primita se za stranico.« Voden z nujo, da trdoto vtakne nekam, kjer bo tesno in toplo, da se polasti dekliškega telesa, ni mogel več držati.
»Z vsem hum…sej vesta s čim, podpiram Markovo idejo.« ga je Miha podprl pri njegovih prizadevanjih.
Dekleti, vzburjeni in mokri od sokov orale, sta se urno po vseh štirih skobacali na začetek postelje in zavzeli naročeni položaj.
»Nogi bolj narazen.« je želel Miha in ubogljivo sta razširili noge. Sedaj sta se jim notranji nogi že dotikali. Mateja je bila nestrpna. Močno je čutila svojo mokroto, izpostavljena fantovima pogledoma z razprto pičko. Simona jo je spravila precej do konca in komaj je čakala, da se nadaljuje.

S Simono ni bilo nič bolje. Razširjenih nog z dvignjeno ritjo je čakala, da jo Miha nasadi.
Fanta nista mečkala. Takoj sta pričela nabijat v mlada telesa. Marko je začel res počasi, tako kot je Simona že napovedala Mateji. Ko pa je začutil, da se je Mateja lepo prilagodila, je povzel hitrejši ritem in ga uskladil z Mihovim.

Dekleti sta sedaj vzklikali od vzhičenja in užitka kar v duetu.

Simona je prijela Matejo za roko: »Greva dol?«

»Greva.« ji je med sopenjem odgovorila Mateja.

Dekleti sta spustili stranico postelje in položili glave in roke na božajočo satenasto rjuho, ki je prekrivala okroglo vzmetnico. Sedaj sta imela ritki res visoko v zraku in oba fanta ste še z večjim užitkom pribijala globoko v notranjost dekliških teles.

Mateja je vrtela rit, nasajena na Markov penis do konca. On pa je užival je ob pogledu na mladenko, katera se je v zanosu nasajala na njegov ud v nekem svojem ritmu, ki ni bil enakomeren, niti ne vedno usklajen z njegovim. Z rokama na obeh bokih je skrbel, da se Mateja ne bi iztaknila, kadar sta se jima ritma pomešala. Dobro se je izšlo, so mu misli za trenutek odtavale na vprašanje o dolžini. Mateja ga je brez problemov sprejemala in sedaj tega vprašanja nihče najbrž ne bo več načenjal. Izkušnje z prejšnjim dekletom so ga naučile, da je o tem biti najbolje tiho in ne vsajati strahov in fobij v dekliške glave. Ali v moške, se je nasmehnil, sploh če je v planu menjava partnerjev. Užival je ob značilnem krčenju vagine, katero je napovedovalo skorajšnji dekletov vrhunec. Ni bilo več potrebno veliko in Mateja se je odvrtela v sproščujoč glasen orgazem. Prizor je bil tako vznemirjujoč, da je potegnila vse za sabo in tako je praktično prišlo vsem skupaj zopet skoraj naenkrat.

Punci sta se prevrnili na bok in se leže, druga ob drugi pretegovali. Simona je z užitkom stegnila nogi, nato pa se privila ob Matejo. Punci sta zrli druga drugi v oči, srečni in potešeni..Simona ji je pritisnila kratek poljubček na nos in Matejo je posili smeh, kateremu se je pridružila tudi Simona. Fanta sta vsak od ene strani opazovala hihitajoči par dveh mladenk, osvetljenih z nežno svetlobo gorečih sveč.

»Greva na wc..«je to pot predlog nežno z mokrimi ustnicami v uho zašepetala Mateja.«
»Ja..«

Ko so se vrata wcja zaprla za njima – pred tem je svetloba kopalnice v jasni luči osvetlila postavi obeh, kar fanta nista spregledala – je Mateja sedla na školjko in sproščeno lulala. Odcedila je tudi del sperme, ki ji je lezla iz luknjice.

»Hvala, ker si se mi tako lepo posvetila.« je rekla.
»Tako sem se bala, da me boš zavrnila.« je odvrnila Simona.
»Nikoli..« je rekla Mateja, in vstala s školjke.
»Tudi jaz tebe ne. Te imam preveč rada.« je iskreno priznala Simona. Skupinski fuk, menjava partnerjev, držanje za roke, medtem, ko jima je prihajalo, je pustilo več posledic v duševnosti obeh deklet, kot sta se jih trenutno zavedali.
»Tudi jaz te imam rada.« je kar samo od sebe prišlo priznanje iz Matejinih ust. Objela je Simono, jo poljubila in pogladila po spodnjem delu trebuha.
»Kako si gladka.«
»Markovo darilo, plačilo laserja.« je odvrnila Simona.
»Moje so za kaj takega menda presvetle.« je priznala Mateja.

Punci sta se zagledali v ogledalo.

»O moj bog, kakšni sva.«
»Temu jaz pravim, frizura z imenom ‘ravnokar so me dobro pofukali’.« se je nasmejala Simona in Mateja se ji je nad domislico pridružila v smehu.
»Ti je bilo dobro?«
»O ja. Tebi?«
»Tudi. Zelo.«

Frizuri sta bili kmalu urejeni.

»Greva nazaj.«
»Počakaj, še brisački.« Mateja je iz omare potegnila dve majhni beli frotirasti brisački in jih namočila v v vročo vodo. Punci sta se dodobra očistili in potem po gubicah potegnili še z intimnim robčkom.
»Jih neseva še fantoma«
»Dajva. Če ne spita«
Fanta nista spala. Ležeč na postelji sta se pogovarjala in čakala punci.
»Tadaaaaa.« je zatrobentala Simona. »To je signal, za osebno higieno.«
Ponudili sta jima brisački, mokri, še vroči.
»OOOO jaz sem invalid, me morem skrbeti zase.«
»Tudi jaz. Odrezali so mi obe roki.«
»Lenobi leni, ne pa invalida.« Punci sta splezali nanju in se posvetili detaljnemu umivanju uplahnjenih, mehkih organov z toplo brisačko.
»Vidi se, da nista vajeni tega dela, obrniti se morata za 180 stopinj.« ju je okaral Miha.
»Geometrija je bila moja šibka točka. Pomeni, da se morava s hrbtom uleči na vaju?« je vprašala Simona.
»180 stopinj je takole.« je Miha praktično posegel v situacijo. Prijel je Simono za nogo in jo počasi prekobacal z ritjo proti njemu. Sedaj je lahko zrl točno v sredico, ki se mu je razpirala nad obrazom.
»Ohhh. to je vendar pokončnih 69 stopinj.« je odločno povedala Mateja in se tudi sama zasukala z zadnjico proti Markovem obrazu.
»Obe sta nekaj let manjkali pri geometriji.« Parčka sta se smejala in dekleti sta kar poskakovali od smeha.
»Sva pa zato odlične pri biologiji!« je pribila Simona.
»Ewwww, tale pa ni popolnoma mrtev.« je vzkliknila Mateja. Markov ud je pod toplo brisačko in spretnimi prstki pričel otrdevati. Pogled, ki mu ga nudila Mateja pa je k oživitvi tudi pripomogel.
»Tudi moj je oživel!« se je razveselila Simona.
»Punci sedaj pa le, saj sta se učili pri izpitu. Oživljanje!«
»Ta da, ta da, ta da,« je Mateja ponazorila sireno rešilca. »Zdravnica že prihaja. Ooo, potrebna bo masaža srca in umetno dihanje.«
»En, dva, tri in vdih.« sta dekleti oživljali oba padla borca in to sila uspešno.
»King Kong živi!« se je ponorčevala Mateja, in vse je kar zvil smeh. Marka sicer bolj kisel, ampak nihče tega ni mogel opaziti.

Z rokami na Simoninih bokih je Miha z jezikom drsel po špranji gor in dol. Simona mu je pri tem pomagala in se počasi premikala v ritmu jezika. Miha jo je prijel trdneje in se posvetil klitorisu, ki je štrlel iz razprte špranjice. Opazoval je, kako se je špranjica napela vsakič, ko je napravil krog z jezikom.

Tudi Marko je mljaskal po Matejinem mednožju, razpiral mesnate gladko obrite ustnice in obdeloval notranjost kolikor globoko je mogel.

Dekleti sta se posvetili prvi pomoči in s tem ohranjali oba korenjaka pri življenju in v krepkem trdnem stanju. Sobo so napolnili zvoki orale in skozi polna usta, sopeči vzdihi deklet, ko je užitek postajal že premočan.
Marko je potrepljal Matejo po krajcu razmaknjene zadnjice. Razumela je znak in se pomaknila navzdol. Z desnico je prijela trd Markov ud in ga popeljala v vlažno notranjost.

Tudi Simona jo je posnemala. Pomaknila se je proti jugu in se nasadila na Mihov penis. Fanta sta sedaj ležeč na hrbtu občudovala jahajoči dekleti. Simona in Mateja sta za trenutek prekinili ritem, se obrnili druga proti drugi, se globoko poljubili, nato pa živahno nadaljevali ježo.

Simona je stegnila desno roko, pognetla Markova jajca, mokra od curljajočih sokov iz Matejine pičke, nato pa se posvetila njenemu ščegetavčku. Matejo je kar zvilo. Tudi sama je otipala Simonino široko razprto mednožje, ki se je oklepalo Mihovega penisa in skušala masirati čudežni gumbek, kar pa ni bilo tako enostavno zaradi poskakujočega dekleta, nasajenega na penis. Z malo vaje in bolj umirjenimi dvigi ter spusti, sta končno le ujeli dražeč ritem. Koža obeh se je navlažila od napornega jahanja proti robu orgazma. Prva ga je dosegla Simona in se brez čakanja, stokajoč pognala čez rob v objem krčev in sladkega prihajanja. Mateja se ji je glasno tožeč pridružila in glasni dekleti sta v orgazmično dogajanje povlekli tudi oba fanta, ki sta v krčih izstrelila zadnje molekule sperme v dekliško notranjost.
Zadihano sta popadali po krožnem ležišču, brez misli, brez samozavedanja. Petite mort v pravem pomenu besede. V sobi je bilo toplo, sveče so z svojim brezšumnim gorenjem migljajoč osvetljevale vroča gola telesa ljubimcev. Nekaj minut kasneje se je Mateja stisnila k toplemu, še vlažnemu Simoninem telesu in raztegnila satenasto rjuho preko njiju. Kot mlada mucka se je tudi Simona pritisnila ob Matejino telo. Mladenki, brezčutni do fantov utrujenih in praznih po opravljeni nalogi, sta zamaknjeni v svoj dekliški svet skoraj v trenutku zaspali.

Jutranji svetloba in žgečkanje las pod brado sta prebudila Matejo. Odprla je oči in se zazrla v prelep obrazek, obrobljen s črnimi lasmi. Zaprte oči z dolgimi črnimi trepalnicami, so dajale Simoninem obrazu miren spokojen izraz. Pogladila je skuštrane lase in poravnala rjuho. Simona se je za trenutek zbudila, odprla modre oči in iz njih je zasijalo spoznanje in globoko zadovoljstvo. Mirno skoraj v spanju, je položila roko okoli Mateje in v sekundi sta obe zaspali nazaj.

Šum vode v wc kotličku je Matejo kasneje še enkrat prebudil. To pot zares. Četrtek, služba, to so bile neizprosne obveznosti.

Razklenila je Simonine roke, vstala in se odpravila proti kuhinji. Natočila si je pomarančni sok in žejno pila.
Marko je vstopil v kuhinjo, že v svojih boksericah.

»Dobro jutro.« je pozdravil golo mladenko s kozarcem pomarančnega soka v roki, stoječi pri kuhinjski mizi.
»Jutro.« Mateja ga je za trenutek objela, Marko pa ji je pritisnil spodoben poljub na čelo.
»Četrtek, jutro, nisi več moja.« je naštel četrtkova jutranja dejstva. Sreda se je preobražala v spomine.
»Mogoče bom pa še kdaj.« se je nasmehnila Mateja.

Nasmehnil se je lepemu dekletu in doživetjem prejšnje noči.
Mateja se je odpravila v kopalnico, da se pripravi za službo in hvala bogu, za gibljivi delovni čas ter višek ur, ki jih je imela vedno na zalogi.
Drobni nohti so poškrebljali po vratih, Mateja je odprla in notri je smuknila Simona.

»Jutro.« je pozdravila
»Jutro.

Dekleti sta se objeli. Simona še omotična in topla od spanja.

»Vračam ti Miha.« je svečano dejala.
»Hvala, tudi Marko je sedaj zopet tvoj.« se je nasmehnila Simonini formalnosti Mateja.
»Greš v službo?«
»Ja. Moram.«

Simona je zopet objela Matejo: »Povem ti, pogrešala te bom. Vsak dan, dokler se zopet ne vidiva. Nočem biti brez tebe. Strah me je, da bi bilo to za naju, ne za nas, za naju, samo zdaj, danes, in nikoli več. Resno mislim.« Simonine oči so bile velike in vlažne in so zrle v Matejo.

»Ne, vse bo v redu. Ne skrbi. Sedaj sva midve. Tudi jaz te imam zelo rada. Sedaj in vedno bova midve. Ti in jaz. Ne glede na vse. Ne glede na Marka ali Miha. Dokler naju življenje ne loči.«

»Ne bo naju. Ti in jaz ostajava skupaj.« Simona se je nasmehnila in spustila ljubečo prijateljico.

»Poletje prihaja.«
»Najino poletje.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.8 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!