Petek je bil kmalu tu. Miha je v dnevih pred srečanjem na Matejino željo poslal še par svojih slik. Navsezadnje, sta si mislila, če je poslal eno, je potem čisto vseeno, če pošlje še tri. Tudi Marko je poslal nazaj še nekaj svojih slik.
Mateja se je nervozno sprehajala po stanovanju in razmišljala kaj obleči.
»Karkoli oblečeš bo v redu.«
»To pa že ne. Vsako oblačilo mora biti primerno priložnosti.« je bila stroga Mateja.
Mateja se je zavedala svoje teorije o oblačenju. Ampak kaj obleči za tak sestanek? Za sestanek z nekom, katerega glavni cilj je seks. Morda bi morala iti kar gola, je bila že rahlo besna.
»Ok,« je bil spravljiv Miha. »Prepričan sem, da se boš znala prav obleči.«
Mateja se je nasmehnila:
»Nič ne skrbi. Vsaj ne preveč.« se je na koncu posmehnila situaciji.
Neverjetna situacija, Mateja ni verjela sami sebi. Še pred pol leta bi strogo odklonila vsako vmešavanje tretjega ali bog ne daj, celo četrtega v njuni intimo. Sedaj pa išče pravo obleko za na prvi seksualni sestanek?? Mar slepo sledi Mihovim željam, ali ima on tak vpliv, da njegove želje postanejo tudi njene..? Navkljub moralni normam okolice in tudi svojim, jih je že pripravljena prekršit, oziroma se odpraviti na pot prekršitve. Smo ženske tako zlahka vodljive, ali je le ona tako vodljiva, mehka, da se jo da pregnesti v karkoli, kot umetnik pregnete glino v obliko po njegovi domišljiji. Bi tudi ropanje bank postalo zanjo sprejemljivo, če bi Miha to predlagal?
Kaj pa obratno? Bi Miha ropal banke, če jaz to predlagam?

»Miha, dajva na poti v Radovljico, oropat banko v Kranju.« je predlagala.
»Oh, mar tako močno potrebujeva denar?« je bil presenečen Miha.
»Niti ne, samo bi pa bilo zabavno, kajne?«
»Najbrž res, če ti je všeč take vrste zabava. Dvomim, da je to ravno za naju.«
»No pa drugič.« se je zahahljala Mateja.
»Velja, bova kupila nove kuhalnice in z njim poizkusila izsilit kakšen tolar.«

Oblekla je temno zelene hlače, katere so se lepo ujemale z njenimi svetlimi lasmi. Skoraj črno rožasto majico, precej odprto, zračno in zelo ohlapno. Črn moderček, kateri bo viden od strani skozi izreze za roke, pa še od zgoraj, če se bo nagnila naprej. Še sandali s precej visoko peto in Mateja je bila fit.

»Hudoooo.« je komentiral Miha.
»Majica?« je vprašala Mateja.
»Ne, ti v tej majici.« je bil vzhičen Miha.
»In ti misliš na srečanje v kavbojkah in supergah?«
»Ja.«
»Pheeeew.« je zavzdihnila Mateja..

Ko sta v starem Fiatu drvela mimo Kranja, je Mateja na kratko, v šali, še enkrat vprašala:
»Banka?«
»Drugič.« je prav tako na kratko rop banke na boljše čase preložil Miha.
Miha je malo pred Naklem še enkrat poklical Marka.
»Vse je v redu. Čakata naju.«
»Ok…« je bila zamišljena Mateja.
»Te skrbi?«
»Malo pa že.«
»Vse bo v redu, boš videla.«
Mateja je prikimala in zrla skozi okno.
»Podeželske ceste so veliko bolj zanimive…od avtocest« se je Mateja raje posvetila radiu.
»Saj bova kmalu tam. 10 minut.« jo je skušal pomiriti Miha, tudi sam že malce nervozen.

Hitro sta bila v Radovljici, manj hitro sta našla brezplačno parkirno mesto in še počasneje lokal v katerem so bili dogovorjeni za srečanje.

»Kako jih bova spoznala?« je zanimalo Matejo.
»Edini par, ki nama bo všeč.« se je nasmehnil Miha.
»Ali pa bom poklical na telefon in bova sledila melodiji.« je to pot resno odgovoril Miha.
»Tamle sta.« je zašepetala Mateja. Opazila jih je prva.
»Ah saj res.«
Pristopila sta k mizi.
»Simona in Marko?« je vprašal Miha.
»Oh, sta že prišla. Mateja in Miha kajne?«
Oba sta vljudno vstala. Marko in Miha sta si podali roki, dekleti pa sta se nekoliko v zadregi na Simonino pobudo tudi na hitro poljubčkali.
»Prosim sedita.« sta ju povabila.

Sedla sta na nasprotna stola, za nizko mizico. Mateji je bil par takoj všeč. Marko je bil manj vitek kot je bilo videti na slikah, ampak še vedno suh, malce višji kot Miha, imel je dolge roke in izredno opazno vitke elegantne prste. Tudi on je bil oblečen v kavbojke, preprosto majico in rjave sandale. Dobre sandale je pomislila Mateja. Niso bile poceni. Mateja se je spoznala na obuvala, čevlji, sandali in podobno, so bili skoraj njen fetiš, ji je včasih ponagajal Miha.
Simoni se je morala nasmehniti in dekle ji je nasmeh takoj prijazno vrnilo. Bila je pravi deklič, očitno mlajša od nje, čeprav v resnici samo dobro leto, tudi bolj suha, lahko bi jo zamenjala za srednješolko, če ne bi vedela njene starosti. Črnolaska, srednje kratkih las, bele polti, katera pa bo na soncu takoj potemnela je z zavidanjem pomislila Mateja.
Obute je imela japanke, že precej znošene, s katerimi se je igrala, natikala pa zopet sezuvala. Na riti so ji čepele jeans kratke hlače. Ampak kakšne, se je še enkrat nasmehnila Mateja.

»Te spravljam v dobro voljo?« je že drugi nasmeh opazila Simona. Mateja v elegantnih sandalih in čudoviti majici ji je bila res všeč. Pa še tako prijazno se ji je nasmihala. Pa tudi Miha, prav v redu fant, je imela občutek. Na prvi pogled, se je resno opomnila.
»Da, všeč mi je tvoj stil oblačenja. Res ti paše. Lahkotno in preprosto.« Mateja je občudovala Simonine hlače. Bolj porezane pa res ne bi mogle biti, je pomislila. Skoraj že premajhne, potrgane, dobra je, da jih spravi gor. Oranžne flouroscentne tangice so kukale od vsepovsod, razcapan presredek modrih jeans hlačk jih je prav slabo pokrival. To pa bo za Miha, se je zahahljala sama pri sebi in na obrazu se ji je zopet zarisal nasmeh.
»Tudi meni je všeč, kako izgledaš. Lepo in precej resneje, kot se za prvi sestanek tudi spodobi. Ampak Marko obožuje te moje scufane jeans hotkice, ki kmalu ne bodo več za v javnost!«
»Meni so tudi tvoje hlače všeč.« je pribil Miha, Mateja pa je planila v smeh, za njo pa tudi Simona.

Po začetnem kramljanju in obisku natakarja, so se posvetili bolj resni temi.

»Kako to, da sta se odločila za iskanje para za srečanja?« je zavrtal z prvim vprašanjem Miha.
»Predvsem iz radovednosti,« je odgovoril Marko in skušal neopazno s pogledom prodreti skozi rokave Matejine majice. »Brala sva na internetu, kako ljudje uživajo pri trojčih in menjavah, pa sva si rekla, poizkusiva še midva. Sprva sva premišljevala o trojčku, pa se nama nekako ni zdel preveč pošten, do partnerja. Dve dekleti, bi bilo predobro zame, dva fanta pa za Simono. Najbolj fer je še en par, sva se odločila.«
»Pa imata s tem kakšne izkušnje?« je zanimalo Matejo.
»Prav nobenih. Za Simono sem jaz njen prvi in edini fant sploh doslej, jaz pa sem imel dve dekleti poprej, z eno sem hodil 3 leta in z drugo dva meseca.« je pošteno razkril zgodovino Marko.
»Midva sva nedolžnost zgubila drug z drugim in še nikoli nisva bila s kom drugim.« je zardevajoč pojasnila pomembno stališče tudi Mateja.
»A moraš vse povedati!« jo je v šali pokaral Miha.

Za hip so se zasmejali, nato pa je četverica mladih obmolknila. Zavedali so se, da povedano pomeni, da so zdravi in da ni bojazni za prenos kakšne bolezni ali podobne neprijetnosti. Povedano je tudi zavedno pomenilo, da so že korak bližje, kar je pri vseh povzročilo rahlo tesnobo.

»Moram reči, da naju to samo veseli. Pri iskanju para sva se najbolj bala bolj izkušenega para od naju. To bi po najinem mnenju pomenilo, da bi bil riziko kakšne okužbe za naju večji, po drugi strani, pa sva želela, da bi skupaj raziskovali, kar pa bi bilo za bolj izkušen par morda dolgočasno in bi najbrž prevzela vodenje dogajanja.«
Mihu je bilo Markovo razmišljanje všeč. Fant ni bil neumen. Daleč od tega.
»Tu je še veliko praktičnih vprašanj,« je omenila Mateja. »Postaviti bi bilo najbrž potrebno neke dogovore in omejitve. Navsezadnje nimamo nikakršnih medsebojnih navad in bi bilo treba nadaljevati previdno.«
To pot je odgovorila Simona, in se pri tem živahno presedla. Oranžne tangice so izpod kratkih hlač poblisnile Mihu pred očmi.:
»Midva razmišljava takole in tako bi tudi predlagala; tole srečanje danes je bilo zelo lepo in lahko rečemo, da smo naredili drugi korak. Mimogrede, Miha tvoja ideja o korakih je dobra in nas na ta način ne sili, da v kaj pademo prehitro ali nepremišljeno. Nihče ni mogel ničesar vedeti, kako bo tole danes izpadlo, dokler se v resnici nismo videli, oziroma spoznali. Pripravimo še eno srečanje, recimo naslednjo sredo. Do takrat si doma napišemo vsa praktična vprašanja oziroma pomisleke. Napišemo, da ne bomo pozabili česa vprašati. Iz teh vprašanj bomo videli kaj koga zanima, oziroma kakšni pomisleki se nam porajajo. Na podlagi teh vprašanj in odgovorov, lahko že dogovorimo neka pravila, katera bodo kasneje regulirala odnose med nami.«
»V sredo jaz sicer delam dlje, ampak z povedanim se popolnoma strinjam in lahko prideva v sredo« je odgovorila Mateja.
»Prav, pa pripravimo sredino srečanje v Ljubljani, tudi zaradi tvoje službe bo lažje.« je ustrežljivo predlagal Radovljiški par.
Ljubljana je bila vsem po godu in kraj naslednjega srečanja, je bil dogovorjen.

Debata je prešla v manj napete oziroma delikatne teme. Razgovor se je pričel razvijati v običajne smeri, predvsem v smeri poletja, dopustov, pa službe in podobnih tegob, ki tarejo današnji svet. Simona in Marko sta povedala, da stanujeta skupaj, v prazni hiši sorodnice, katera je odšla na obisk k sinu v Kanado in tam ostala. Hiša je bila naprodaj, kupcev ni bilo in sorodnica je bila vesela, da se je objekt s pomočjo staršev mladega para vzdržuje in ne propada.
Miha je razlagal o svoji službi, pri tem pa zadovoljno opazoval Simonino presedanje po nizkem oblazinjenem pletenem naslanjaču. Tudi Mateja je večkrat opazila občudujoče poglede Simoninega partnerja.

»Grem na wc.« je oznanila Simona in seveda se ji je takoj pridružila tudi Mateja. Drugače ne bi moglo biti. Dekleta hodijo na wc skupaj.
Wc je bil lepo urejen in čist. Prazen.
»Ti je Marko všeč?« je prostodušno vprašala Simona.
»Je. Zelo v redu fant je videti. Kaj pa tebi Miha?« je zanimalo Simono.
»Seveda, tako cute je.« je priznala Simona.

No to sta razčistili in čas je bil za pravo lulanje. Zaprli sta se v kabini, druga ob drugi in poslušali šum odtekanja vode. Simona ni mogla zdržati, da se ne bi zasmejala.
»Nehaj, če ne se ne bom mogla polulat do konca.« se je smejala tudi Mateja.

Medtem sta fanta osamljeno obsedela pod senčnikom.
»Super punco imaš.« je povedal Miha.
»Hvala, tudi ti. Simona mi je zelo všeč.« je bil Marko odkrit.
Fanta sta bila zadovoljna. Imela sta občutek, da se bo vse dobro začelo. Oba para sta bila atraktivna, punci pa seksapilni. Predvidena menjava je oba navduševala, nihče se ni čutil prikrajšanega.
Z občudovanjem sta spremljala z pogledom obe dekleti, ko sta korakali nazaj proti mizi.

»No ljubčka, sta naju pogrešala?«
»Zelo.« sta v en glas priznala.
»Pri dekletih to ne gre tako hitro, kot pri fantih.« je postopek dekliškega lulanja strokovno obrazložila Simoma.
Vsi so se sproščujoče nasmejali.

Pozno popoldne se je prevesilo v večer in počasi se je bilo potrebno poslovili. Z obljubo po srečanju v sredo, sta Mateja in Miha sedla v avto, še enkrat pomahala in oddrvela proti Ljubljani.

Sreda se je nezadržno bližala.
»Sestavit bo potrebno vprašanja.« je zavzdihnila Simona. Tako kot v šoli je tudi tu odlašala z nalogo skoraj do konca. »Dajva. Če misliva resno in ne kar nekaj.« Saj ko je enkrat začela, ji je steklo. Le začeti je bil problem.
»Seveda, takoj bova.« Marko je oblikoval prodajne formularje za podjetje v katerem je bil zaposlen. Včasih je delo opravljal tudi popoldne od doma.
»Ok, je Marko odprl novo stran v Wordu. Greva. Prvo vprašanje?«
»Ohhhh kaj naj vprašam…« si je razbijala glavo Simona. »Že vem!« se je nasmehnila.
»Vprašanje za Matejo: Ali pri vsakem odnosu doživiš orgazem?«
»Vprašanje ni v redu.« je povedal Marko.
»Kako ni v redu?? Saj smo se dogovorili, da vsak vpraša, kar ga zanima.« Simona je bila kar užaljena. Komaj se je domislila vprašanja, pa že kritika. Marko je to po njenem prerad počel. »Mene pač to zanima.«
»Pri vprašanjih velja biti posebno previden. Tudi pri odgovorih. Naj ti razložim, kaj mislim s tem. Tvoje vprašanje je čisto ok, vendar ne v kontekstu tega, za kar se mi srečujemo.
Če ti na to vprašanje Mateja odgovori z da, vedno doživim orgazem pri odnosu, je to pritisk name. Ob spolnem odnosu z njo torej pričakujem, da ji bo prišlo. Ona pa orgazma zaradi stresa in nervoze ne doživi in njen partner – to je v tem primeru jaz – je lahko na ta način frustriran.«
»Sedaj razumem kaj misliš.« je postalo jasno Simoni.
»Istočasno tvoje vprašanje velja tudi za naju. Odgovoriti bova morala tudi midva.«
»Jaz bi jasno povedala, da mi pri vsakem odnosu pride.«
»To ni pravilno. Lahko bo Mihu zaradi vzburjenja prišlo prehitro. Kdo te bo potem peljal do orgazma? Pa vseeno bo odnos. Pravilen odgovor na tako vprašanje je, ne, ne pride mi vedno, vendar vedno uživam pri odnosu zaradi bližine in intimnosti združitve.«
»O moj bog Marko.«
»Prav tako moraš biti previdna pri odgovorih. Če te Miha ali Mateja vpraša, kaj si misliš o peeingu, ne moreš odgovoriti, da se ti taki ljudje gnusijo, da bi jih kar podavila ali poslala v umobolnico. Niti obratno. Ne moreš povedati, da po vsakem orgazmu lulaš po partnerju. Kaj veš kaj onadva o tem mislita. Potrebno je biti zelo diplomatski.« se je smejal Marko.
»Sedaj razumem kaj misliš. Tole sploh ni enostavno. In ne lulam po partnerju. « je bila skrušena Simona.
»Ne skrbi, vse bo v redu. Samo pamet v roke in zavedanje, da je vsako vprašanje in odgovor več, kot bi se zdelo na prvi pogled.«
Simona je dodala: »Ampak, glede na naše plane, lahko že v naprej predvidevava, da gre za izredno tolerantna človeka. Odprtih nazorov in visokih limitov.«
»Res je, zato morava in tudi sva, biti taka tudi midva.«

Sreda je bila tu, Mateja je že v službi, katera je v sredah trajala dlje, razmišljala o srečanju. Upala je, da sta dobro pripravila vprašanja in skoznje vse svoje pomisleke. Zanimivo, je razmišljala, koliko stvari se razreši samih po sebi z rednim partnerjem in koliko vprašanj se kar naenkrat pojavi, ko planiraš seks z neznancem. Zabavno, pa tudi resno je bilo pisati vprašanja. Vsak posebej v svoj notesnik in jih potem združiti na enoten list. Kaj vse Mihu hodi po glavi. Njegova vprašanja so bila poučna tudi zanjo. Joj joj, fantje so pa res drugačni..
Po dolgem delovniku je pohitela domov in se osvežila pod tušem. Medtem je prišel tudi Miha in iskal cunje po omarah.

»Si pripravljena..!!« je zavpil skozi zaprta vrata kopalnice.
»10 minut!«
»Ok.«

Gola je stopila iz kopalnice. To pot se je že v službi odločila, kaj bo nosila na naslednjem srečanju. Glede na res vroče dneve, pravi začetek vročine, so obljubljali po radiu, se je odločila za kratko belo obleko. V precej debel bel bombaž so bile vstavljene bele rožaste čipke, katere so obrobljale spodnji del krila in enako tudi zgornji del. Pod prsmi je bila obleka stisnjena z všitim trakom. Blago je bilo posuto z okroglimi malimi obšitimi luknjicami, katere so vsaka posebej skrbele za ustrezno zračnost. Široke naramnice so pokrivale ramena in nosile obleko. Modrčku se je to pot odpovedala.

»Lepo!« je pokomentiral Miha, kateri oblačenju moških nikoli ni posvečal posebne pozornosti.
»Jaz sem mala nedolžna deklica v beli oblekici.« se je zasmejala Mateja in naredila plesni korak po spalnici mimo odprtih omar.
»Popravek,« se je oglasil Miha, »ti si mala deklica, v beli oblekici, ki ga rada dobi v rit. Sedaj pa prosim pohiti, kajti pozna sva že.«
»Za tole pripombo te bom kruto kaznovala.«
»Aha, se že tresem.« se je nasmehnil Miha. Zaenkrat je bil še precej močnejši kot Mateja, kaznovanja, predvsem krutega, bi se prej veselil kot ne.
»Tvoja kazen se prične takoj in ne bo kmalu minila!« je bila ogorčena.
Posegla je pod obleko, slekla tudi bele tangice in jih vrgla na posteljo.
»Pojdiva!«
Kar vroče ji je postalo. Mogoče se je v tej potezi prenaglila, kajti obleka je bila res kratka. Ni je nosila prvič, zato je vedela, da jo všit pas pod prsmi rahlo vleče navzgor. Počasi in vztrajno. Pa še spodnje čipke. To, da bo zaradi kratke dolžine ves čas sedela na goli riti, ji je bilo jasno že prej, ampak pazljiv moški pogled bi lahko prodrl skozi čipkasti spodnji del krila dokaj z lahkoto.
»Pojdiva.« se je strinjal Miha.
Po stopnicah je še kar šlo. Miha jo je gledal v rit od zgoraj in obleka je izgledala še kar spodobno. Ko pa sta se napotila proti avtu, je pogled od zadaj že nakazoval drznost Matejine poteze. Mihovo trpljenje se je začelo.

Simona in Marko sta že sedela na terasi lokala. Hitro sta našla, čeprav nista bila vajena Ljubljane, pa še dovolj zgodaj sta se napotila iz Radovljice. Sedaj je bilo potrebno samo še počakati Matejo, katera je delala ob sredah dlje. Miza je bila v senci, lepo odmaknjena od glavnine miz, pa tudi na splošno še ni bilo veliko gostov.
»Tamle gresta!« je vzkliknila Simona. Vstala je in pomahala.
Tudi Marko je vstal. Pogled na prihajajočo mladenko, to pot vso v belem mu je pognal v kri po žilah. Kratka obleka je optično še podaljšala njene vitke noge.
Simona je stopila naproti, poljubila Miha in Matejo ter sedla nazaj za mizo. Marko in Miha sta se zopet rokovala, Mateja pa je dobila še poljubček od Marka.
Sedli so za mizo. Matejino upanje, da bo miza pomagala zakriti vsaj del njenih breztangičnih težav je splavalo po vodi. Zgleda, da so lokali kar tekmovali med sabo, kdo bo imel manjšo in nižjo mizico. Ampak oblazinjenje ratana je bilo pa brezhibno čisto. No vsaj to. Tako ji ni preostalo drugega, kot sesti, prekrižati noge in upati na najboljše.
Simona je bila danes v kavbojkah, tako ozkih, da jih je bilo najbrž nemogoče sleči, če je že oblačenje uspelo. Visoke allstarke so še poudarile modrino hlač in vitkost njenih nog. Rdeča majica je zaključevala podobo. Preprosto in lepo. Kompatibilno s črnimi lasmi in modrimi uhani.
Kako drobna je, je pomislil Miha..in ljubka. Ob pogledu na Simono, je kar pozabil na izpostavljenost Matejinega mednožja. S pogledom ni mogel izpustiti njenih deških bokov. Simona je bila živahno dekle. Težko je sedela pri miru, svoje dolge noge je premetavala okoli mize in bila pravo nasprotje pri miru sedeče Mateje.
Naročili so pijačo, počasi pili in klepetali. Dan je bil topel, skoraj že vroč, ampak na terasi je bilo prijetno in ne prevroče.

»Začnemo?« je Marko posegel po svojem listu.
»O.O ne še, ne še, to bo trajalo. Midve morava prej še na wc. Kajne Mateja?«
»Seveda. Težko sem že čakala, kdaj boš rekla.«
»Punci vidve imata vnet mehur.« je komentiral Matej.

Vsi so se zasmejali, Simona je živahno skočila na noge, se postavila pred Marka in elegantno, kot v šali, pomagala Mateji na noge. Tam se je pomudila ravno dovolj časa, da je Mateja lahko poravnala nagrbančeno obleko.

»Brez hlačk si!« je v wcju izbruhnila v smeh Simona.
»O ne ne, čisto male bele tangice imam, pa se zaradi bele obleke skoraj ne opazijo!« se je nagajivo nasmehnila Mateja.
»Seveda, seveda, res se ne opazijo. Ampak zato ker jih ni. Videla sem tvojo kosmatinko, do zadnje dlake.« se je nagajivo smejala Simona.
»Nič nisi videla, sedaj vem. Nobenih dlak ni.«
»Seveda jih ni! Pa sem te. Tvoja čelavka bi pogledala po celi terasi, če ne bi stopila pred tebe.« je kar rezgetala od smeha Simona.
»Ahhh, mogoče sem jih pa res pozabila obleči.«
»Dobra si. Jaz to ne bi mogla v tako kratki obleki. Preveč premetavam moje noge levo in desno. Ti pa res lepo sediš.«
»A se hitro opazi?« je zanimalo Matejo.
»Ma ja, se opazi, jaz sem opazila na bokih, ko si obleko imela okoli pasu. Sedeči za ostalimi mizami bodo opazili samo, če kdo pozorno opazuje. Pri naši mizi te bom skušala pri vsedanju pokriti jaz.«
»Hvala. Res si prijazna.« se je lepo zahvalila Mateja in dekleti je zopet popadel smeh.

Po opravljenih wc dejavnostih sta se vrnili do mize in se zelo nerodno, med polno smeha, skobacali na svoja sedeža. Kar zasopihali sta se bili od smejanja in telovadbe.
»Kaj vama pa je?« je vprašal Marko in to je bil povod za nov smeh.

»Začnimo s vprašanji. Daj mi list Marko!« Simona je kar odskakovala na svojem fotelju, tako se je zabavala. Razpognila je list:
»Vprašanje št. Ena za oba, se pravi za vse štiri, predvsem pa za Matejo: Imaš intimno frizuro naravno, urejeno ali popolnoma brez dlačic? Kar se mene osebno tiče, brez. Golo. Tako mi je tudi najbolj všeč.«
»Tudi brez. Golo in gladko. Tako je meni in nama všeč.«
»Močno pristriženo, jajčka in mahedrač sta gola.« je priznal Miha.
»Golo, vzorčni gozdiček zgoraj.« je podatek razkril tudi Marko.
»Kontracepcija?« je tokrat z resnim vprašanjem nastopila Mateja.
»Tabletke.« je povedala Simona.
»Tudi jaz tabletke.«
»Nekatere ženske so močno proti tabletkam.« je omenil Miha.
»Da, so,« se je strinjal Marko. »Pri tem pa pozabljajo na dejstvo, da je bil ravno izum kontracepcijskih tabletk, osnova za seksualno revolucijo v prejšnjem stoletju. Šele s tabletkami so ženske začele postajati seksualno emancipirane moškim. Prvi res sproščen in uživaški seks za ženske, so zagotovile tabletke.«
»Hip Hip Hura!! Za Marka in tabletke!« je vzkliknila Simona in omizje se je zopet zasmejalo.

Simona, se je nagnila k Mateji in pričeli sta si šepetati.

»Opravljata naju.« je Miha takoj ugotovil.
»Seveda, kaj pa drugega. Midve bova sedaj, tako sva se odločili po vzajemnem šepetanju, naročili dve pini koladi.«
»Oh.«
»In še joj prejoj po vrhu!« je komentarje zaključila Mateja.

Ko je bil nov krog pijače naročen in razdeljen, fanta sta vztrajala pri brezalkoholnih pijačah, se je igra vprašanja, odgovori in smeh, nadaljevala.

»Dolžina penisa!« je zahtevala Mateja.
»Najprej Miha!« se je takoj znašel Marko.
»Zakaj najprej jaz?« je hotel vedeti pameten razlog Miha.
»Zato ker je Mateja vprašala.« mu je v smehu pojasnil Marko.
»Uh ok, 17cm.«
»Tudi jaz 17 cm.« je izenačil rekord omizja Marko.
»Ohhhhhhhh ti lažnivec ti,« je zacvilila Simona. »Meni si pa vedno govoril, da je dolg 21cm in potem si vzklikal ‘King Kong prihaja’ jaz pa sem morala letati po sobah in prositi za milost!«
»Resnica je pogubna za dolžine.« se je smejala z omizjem tudi Mateja. Res so se zabavali, smeh je bil tako glasen, da se je najbrž polovica gostov želela pridružiti očitni zabavi, druga polovica pa jih vreči ven, saj se je terasa medtem že precej napolnila.

Kristus, je naenkrat zmrazilo Simono. Je v žaru vzhičenosti in zabave pozabila na Markovo domače opozorilo? Je zato zahteval prvo Mihovo dolžino in potem prilagodil svojo na enako. Saj kdo bi pa v resnici meril. Na oko pa razlika ne bi bila bistvena in jo nikoli nihče ne opazi.
Je bilo tako? Je King Kong torej pravi? Čutila je, kako ji je kri zalila lica in vrat. No vsaj dobro se je izteklo, se je potolažila.

»Kaj pa oralni seks?« je vprašal Marko.
Vsi so se strinjali, da orala pa že ni nič takega. Skoraj osnova vsake seksa.
»Kaj pa hum…ko fantu pride v usta? Dekleti?«
Za mizo je nastal trenutek tišine.
»Bom jaz,« se je prijavila Mateja in nadaljevala, »mislim, da je v požiranju sperme precej simbolike in pomeni neko absolutno sprejemanje, ki ga ženska lahko nudi. Torej ne kot užitek, saj sperma res ni ne vem kako okusna, ampak užitek za partnerja, ko se zave kako absolutno je sprejet pri svoji ženski. Jaz to v posebej intimnih trenutkih tudi naredim.«
»Tudi jaz včasih popapcam spermo, običajno pa ne. Ampak kadar jo, mislim, da čutim prav to, kar si tako lepo obrazložila.« je bila Simona navdušena nad razlago.
»Jaz mislim, da lahko v imenu moškega dela omizja izjavim, da se bova skušala držati čim dlje od sperme.«
Dekleti sta se nasmehnili.
»Sem vedela, da z vama ne bo nič.« se je smejala Mateja.
»Kaj pa anala?« je hotel vedeti Miha.
»Za analo je po moje tako, kot je Mateja povedala za oralo. Vrhunec sprejemanja in predaje partnerju. Nikakor jo ne gre jemati kar tako. Jo pa midva rada prakticirava.« je to pot Simona pojasnila zadeve.
»Anala torej med nami odpade.« je Miha potegnil konkreten zaključek.
»Zaenkrat.« je skušal pustiti odprta vrata Marko.
»Kar v imenu svoje riti govori, dragec.« ga je ustavila Simona in požela novo salvo smeha.
Simona je namignila Mateji in zopet sta staknili glave. Moški del omizja to pot ni imel komentarjev na dekliško šepetanje. Kar čudno tiho sta bila. Mateja se je ozrla po omizju in opazila Markov pogled. Seveda, koza, je pomislila, ko si se nagnila k Simoni si mu odprla pogled na rit..pa ne samo na rit. Najbolje se bo delati, da ni bilo nič.
»Midve sva odločili,« je oznanila Simona, »da bova še eno kolado.«
Želji je bilo prav hitro ustreženo.
»Erotično perilo?« je Miha zavrtal po dekliških skrivnostih.
»Jaz ga skoraj nimam.« je priznala Simona.
»Jaz ga imam, za posebne priložnosti.« se je nasmehnila Mateja.
»Ampak to ni danes, kajne da ne?«
Markove oči so zvedavo počivale na njenem naročju, v upanju na še kakšen razkošen pogled. Mateja pa tudi ni hotela preveč očitno popravljati obleke. To bi v kontekstu pogovora le izgledalo malce preveč smešno, je zaključila. Torej naj gleda te pol riti si je mislila, saj je samo od strani.
»Ne, danes ni dan erotičnega perila.« je potrdila in naredila požirek okusne pijače in se pri tem prav prijazno nasmehnila Mihu.
»Kaj pa BDSM, kako je s tem?« Je zanimalo Miha.
»OOO!« je vzkliknila Simona.
»Aha, kaj pa je to?« se je ponorčevala.
»Midva živiva v stari hiši in eno sobo bova uredila v ta namen.« je pojasnil Marko.
»In do kam sta prišla?«
»Ahum, naredil sem posebno, hm…’klečalo’ na katero lahko pripnem Simono, da se ne more premikati.«
»In potem pride King Kong.« je Matejo kar zvijalo od smeha, pa tudi ostale, ampak samo Mateja je pri tem popolnoma nezavedno in nenamerno podarila Marku dva lepa pogleda na svoje mednožje.
Tudi ostali so se smejali.
»Kako pa zgleda Klečalo.« je živo zanimalo Miha.
»Sestavil sem 4 deske, katere sem povezal v obliki lestve, kot jo vidiš na telefonski tipki. Na vzdolžni, daljši deski sem pritrdil po 4 paščke, katere mi je naredil usnjar. Kasneje sem ugotovil, da bi bilo precej ceneje kar uporabiti pasje ovratnice za kakšno res majhno pasmo. No kakorkoli že. Simona poklekne na te deske, ki so seveda mehko oblečene, vsako golenico pritrdim dvakrat. Nato se spusti na komolce in tudi podlahtnice pritrdim dvakrat. Pri zapestju in tik za komolcem. Tako Simona obstane nepremična, na komolcih, se pravi podlahtnicah, z ritjo v zrak v svojem in mojem najljubšem položaju.«

Vsi so za trenutek utihnili in premlevali povedano. Mateja je upala, da se na blazini ne bo poznalo, kajti kar čutila je, kako se je navlažila med Markovo razlago. Skušala je sedeti čim bolj pri miru, kar pa ni bilo potrebno Simoni, ki se je hihitala in presedala ves čas.

»Pa imaš morda kakšen Klečalnik za prodati?« je Miha z vprašanjem vse odrešil tuhtanja uporabe Klečalnika v praksi.
Omizje se je sproščujoče zasmejalo in naboj v zraku je malo popustil.

Mateja je prekrižala noge v drugo smer. Vse jo je že bolelo in bila je tudi že močno vznemirjena. Prav vseeno ji je postalo, kaj se vidi in kaj ne in da ima vso obleko nabrano okoli bokov. K sreči se je začel spuščati mrak in njena razgaljenost ni bila tako očitna.

»Lahko zaključimo, da nam je korak tri uspel?« je strokovno poizvedoval Miha in vtaknil prepognjen list papirja nazaj v zadnji žep.
»Lahko.« se je strinjal Marko. »Nič posebnega nismo, nobenih deviacij nismo razvili. Še.« se je nasmehnil. »Dekleti?«
»Lahko« sta prikimali.

»Korak štiri.«
Mihove besede so padle med njih.
»Korak štiri pomeni, da je to to. Kdaj ga naredimo?« je pritisnil na zbrane.
»V sredo« se je zahihitala Simona. Res se je zabavala na srečanju in povrhu vsega jo je debata dodobra vznemirila.
»V četrtek« se je ponorčevala Mateja.
»V petek ali soboto.« sta nadaljevala šalo fanta.
»No no kaj zdaj, nismo resni,« jih je pokarala Simona. Pina kolada je dodajala svoje k metuljčkom v trebuhu. Vse skupaj jo je prav lepo grelo in sploh ni imela občutka, da bi se proti koncu popoldneva kaj ohladilo. »Naj ponovim, če kdo še ni pokapiral. V sredo.«
»Oh…« je od srca zavzdihnila Mateja. Zaplesalo ji je pred očmi in zaščemelo po telesu. Seveda misli sredo. Danes je sreda. Kristus. Edino pravilno je, da se sedaj oglasi Miha, se je zavedla odprte situacije. Mora se. Samo on in nihče drug. Saj ve. Sedaj že ve in najbrž se odloča. Karkoli bo, ne bo moja odločitev je bliskalo po Matejinih možganih. Sledenje da, odločitve ne. Karkoli bo, bo zame ok. Sekunde so se vlekle. Ni več časa. Zdaj bo spregovoril. Če ne spregovori, bo to zavrnitev Simone. Za vedno. Vse bo končano.
»Sreda it is.« je po angleško odločil Miha.
»Ok, sreda« je dejal Marko.
»Pa ste pokapirali.« je spregovorila Simona.
Mateji se je vrtelo v glavi in kolena so se ji rahlo tresla. Z veseljem, bi naredila požirek vode. Zopet odprto, zopet se mora oglasiti on. Nihče drug. On. Miha.
»Bomo šli z našim starim Fiatom, če je vajinem avtu prav, da še nekaj časa ostane sam?« je vprašal Miha.
Četverica je delovala resno, zbrano, skoraj svečano. Mateja je bila malce bleda, Simona je sedaj sedela mirno, z lepo sestavljenimi koleni.
»Lahko še nekaj časa ostane sam.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!