Čakala sem ga na kolenih, popolnoma gola in vsa potrebna. Rekel je da pride v 10 minutah.
Nisem vedela, da 10 minut lahko tako dolgo traja. Končno je prišel, presenečeno me zagleda na kolenih in poželjivim pogledom. Pokaži mi ga, mu rečem, on pa, ne, dokler ti ne pride.
Usedem se in razmaknem noge. Obliznem si prste in spustim roko do mednožja. S prsti začnem dražiti ščegetavček, nežno krožim okoli njega nato jih potisnem v pičko. Mmm kako paše. Pogledam ga in vidim da uživa v razgledu, zato nadaljujem. Zopet si obliznem prste tokrat so že navlaženi z mojim sokom, obliznem si ustnice in nadaljujem z draženjem magičnega gumbka.
Po hrbtu čutim valj mravljincev, ki se dvigajo vse do vratu, zdaj mi bo prišlo.
Z užitkom zastokam in se nasmejim. Pogledam ga in mu rečem naj mi ga pokaže.

Začne odpenjati hlače, zanalašč počasi. Premaknem se do njega in mu pomagam. Končno ga vidim, velikega trdega korenjaka, ki čaka da ga obdelam. Nežno ga primem, z jezikom se narahlo dotaknem lepe rožnate glavice. Želim si ga v ustih. Najprej malo, samo glavico nato ga požiram vedno več, vse do grla. Z glavo se nagnem nazaj in vidim da uživa zato nadaljujem. Igram se z njim kot da bi bil sladoled, ki ga že dolgo nisem lizala. Močneje ga primem in ga zopet potisnem vse do grla. Z rokami se spravim na jajčka, nežno jih začnem stiskati. Z usti se spustim do njih in jih poližem, vsako posebej. Razprem usta in zaobjamem najprej levega, z jezikom ga masiram, nato ponovim z desnim.
Med obdelovanjem korenjaka si nežno masiram pičko, da bo pripravljena ko bo čas.

S trdim v roki vstanem in mu stopim za hrbet. Drkam mu ga z drugo roko pa se spustim do njegove ritke in do presredka. Začnem ga masirati. Tako me vzburja da si ga čimprej želim v meni.

Naslonim se na mizo, razkrečim noge in mu pokažem mastno in potrebno pičko.
Končno, prodre vame, zaradi užitka mi takoj pride, vendar si želim še in še. Grobo in impulzivno me nabija, zgrabi me boke in me prisili da sledim njegovemu ritmu.
Vzame ga ven in mi zašepeta: Zdaj ga bo dobila tudi potrebna rit. Še preden sem lahko dojela, sem ga imela notri, do konca. Zagrabi me za prsi in po nekaj sunkih oba skupaj prideva do orgazma.

Med oblačenjem mi reče: A si packa?
… Zate bom vse kar boš hotel.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!