Stal sem pred vrati in jo skozi steklo na njih opazoval kako prihaja proti meni.
Njeni koraki so bili počasni in odločni, gibi telesa pa usklajeni in skorajda hipnotični.
Cela njena podoba je izražala neko gracioznost, milino in elegantnost, ki me je milo rečeno vzburjala.
‘Živjo …’, me je pozdravila z nasmehom na ustnicah in se nagnila po poljub.
‘Živjo …’, sem odzdravil, jo poljubil na usta, ji položil dlan na zadnjico in jo potisnil predse.
Češ, dame imajo prednost … a v resnici sem jo hotel opazovati še od zadaj.

Boki so se pod lahkotno, do sredine stegen segajočo oblekico, zapeljivo zibali levo in desno, medtem, ko je s stopali podrsavala po tleh.
Kot bi vedela, da nisem umaknil pogleda z njene riti, si je popravila svojo rdečo grivo in se ozrla čez ramo.
Njen pogled je jasno govoril, da natanko ve, zakaj hodim za njo, da sem navaden pacek, umazan, pohoten prasec in da ji to ni niti najmanj mrzko.
Sem pač tak.

Spomnil sem se filma kjer Travolta znova prižge plamen v ‘svoji’ ženi in ji, ko odhaja proti avtomobilu spusti:’I hate to see you leave … but I love to watch you go.’

In točno vem, kaj je pizdun hotel reči. Prekleto rad gledam tisto pozibavanje njene riti.
Zadnjič sem se zalotil, da sem se nagnil mino prijateljice, ki je sedela z nama na vrtu lokala in zrl za njo, ko je šla lulat.

‘Kje jih najdeš!?’, me je vprašala.
Čeprav sem za delček sekunde pomislil, da mi hoče reči, ‘kako za vraga enemu takemu tipu kot si ti uspe sneti tako babo kot je ona?’, sem dobro vedel, da je s temi tremi besedami dala kompliment obema.
Meni na izbornem okusu in njej za videz ter vse ostalo kar sodi zraven in je uspela v tistih dveh urah dognati o njej.

Kdo bi vedel kje sem jo našel?

Kjerkoli sem jo že našel, sedaj je stala pred mano, v tisti oblekici, pod katero sem zaznal drobne tangice in si skoraj neopazno grizla notranjost zgornje ustnice.
Nervozna?
Pa ja de.
Prej neučakana. Željna kurca, da ji ga zakajlam v enem samem šusu do jajc, da jo pofukam.

Spreletela me je nagajiva, zlovešča misel, da če je temu res tako, potem bi morala zavolj potenciranja poželenja skorajda pokaditi cigareto, izmenjati nekaj stavkov, nemara celo popiti pivo in jo motriti koliko časa bo trajalo preden me prime za kurca.

Stala sva si nasproti, vsak s svojimi mislimi v glavi, ona prislonjena ob stol, jaz z levo roko oprt ob kuhinjski pult in se nekolikanj trapasto muzala drug drugemu.

‘Greva enga pržgat?’, sem presekal tišino, ona pa je prikimala, izustila kratek ‘ajde’ in se napotila proti balkonskim vratom, ter me vmes pogladila po roki.

Zgrabil sem jo za zapestje, jo povlekel nazaj in jo objel okrog pasu. Poljubil sem jo na usta, ji potisnil jezik med zobe, ji z rokama segel pod oblekico in jo stisnil za ritnici.
Lizala sva se sredi kuhinje, kurac se mi je dvignil še predno me je z dlanjo pogladila po sveže obriti betici, kar ji uspe narediti tako jebeno čutno, da me vsakič razvname zgolj s to navidez ljubko potezo.

Prijel sem jo za lase, jo obrnil in jo potisnil čez mizo. Počepnil sem za njo, ji spodrecal krilo, potegnil hlačke proti njenim gležnjem, ona pa mi je prišla naproti s tem, da je dvignila nogo ravno toliko, da sem ji mogel odstraniti mokre gatke. Razklenil sem ji nogi in se ji od zadaj zalizal v pičko.

Oklenil sem se njenih ritnic, jih malce razmaknil, da sem se povsem zakopal v njeno povsem premočeno, vročo in gladko pičkico. Polizal sem ji jo s celim jezikom vse do riti, ji vtaknil jezik v češpljico in jo fukal z njim.
V nekaj minutah mi je kapljalo od brade in od kotičkov ustnic, masten pa sem bil vse do vek.

Odsesal sem se le toliko, da sem zajel sapo in jo šavsnil v rit, vmes pa sem ji privoščil še udarec po zadnjici.
Vnovič sem se s celim obrazom potopil v njeno razpočnico, ji lizal špranjo, ščegetavček in se poljubljal z njeno pičko, kot bi ne bilo okrog nje razvneto žensko telo, vmes pa sem se oklepal njene riti ter ji vsake toliko prisolil eno, da sem jo slišal kako je igrivo potarnala.

Kurca sem čutil pritisnjenega ob trebuh, utesnjenega in ujetega pod tkanino boksark in platnenih hlač.
Vstal sem, odpel pas, v tistem pa sem videl, da se dviguje z mize, na kateri je dotlej slonela s stegnjenimi rokami in usločenim hrbtom …
‘Ostani tako kot si!’, sem ji zabičal in ji pritisnil hrbet navzdol. Slekel sem majico, medtem pa sem zbrcal s sebe hlače in gate.

Stopil sem za njo, jo prijel pod brado in ji dvignil glavo toliko, da sem jo lahko zalizal …
Zabil sem ji ga do konca, da je zaječala. Nekajkrat sem ji ga zakajlal, jo držal za boke ter jo fukal, ona pa je imela roke še vedno na mizi in je pri tlesku jajc ob njeno rit skoraj pomedla s ploskve neke papirje, telefon, moja očala, ki sem jih na slepo odložil tja preden sem se zakopal v njeno sočnico in bogsigavedi kaj še je skorajda zletelo po tleh.

Ustavil sem se le toliko, da sem jo počil po riti, ji ga znova zabil, jo zgrabil za njene rdeče lase, ko sem s kotičkom očesa opazil tisti stol na katerega se je poprej naslanjala.
Izdrl sem tiča, z nogo spod mize spodmaknil stol in sedel nanj.
Še preden lahko rečeš ‘prasica pohotna’ se mi je že okobal nasadila na kurca in me jezdila, da ji je griva opletala okrog glave.
Tisti njen prekleti gib, ko se nasajena na batino, drgne obme me je spet peljal naravnost v izbruh, izrek onega utrganega avstralca ‘I make me come!’, ki sem ga nekajkrat v šali izustil pa je zopet izpuhtel.

Prišlo je obema naenkrat, jaz pa sem z njo v naročju obmiroval kot evtanaziran cucek.
Z rokami na njeni guzici, z njenimi lasmi na obrazu, in njenimi ustnicami na mojem licu ter z njenim sopenjem na mojem ušesu.

Prijela me je za obraz, prislonila poljub in napovedala razdružitev.
‘Pod tuš grem, ljubček, prav?’
Zamomljal sem nekakšen ‘mhhmm’ in umaknil roke z njene riti.

Vstala je in za odtenek manj elegantno kot prej, odpeketala proti kopalnici, sam pa sem ostal z napol trdim tičem na stolu sredi kuhinje, pred odprtimi balkonskimi vrati.
Skočil sem pokonci …

Si pomislil/a, da zapret balkonska vrata, kaj?

Vraga!
Boli me kurac za jebena balkonska vrata in kogarkoli, ki bi morda utegnil gledati skoznje …
Gledal sem za njo, kako se ziblje proti kopalnici …

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!