“Ljubim te,” mi je zašepetala, ko se je privila k meni, med tem, ko sem bil na njej, s kurcem globoko v njeni čudoviti pizdi. To sem ji vedno verjel. Tudi ona ve, da jaz njo. V takšnih trenutkih ni dvomov.

“Zakaj mečeva to stran? Moj si,” je šepetala in se prižemala k meni. Nisem vedel kaj naj si mislim. Par ur prej je bila odločena, da noče biti nikoli več z menoj. Zakaj zdaj, ko sem pripravljen to sprejeti? Po drugi strani me jezi, da jo gledam in si je tako močno želim. Čedalje bolj. Lahko bi šel čez prepire in razlike. Čutim jo pod seboj, kako je mokra, kako se predaja. Kako lahko sploh pomisliva, da to ni to!? “Kaj pomeni tvoj molk?” je vprašala. “Nič, kaj naj ti rečem? Jaz tudi nočem vreči tega stran.”

To je bila nedelja. Potem so prišli trije dnevi pocukranih in tudi neodgovorjenih SMS-ov. Jezilo me je, če mi ni odgovorila, zato sem ji poslal, da razumem, da pač noče več. Nakar odgovori: “Ne sklepaj prehitro. Nisem imela časa. Prideš danes k meni?” “Seveda pridem. Boš moja?” “Boš ti moj?” “Ja, čisto tvoj.” “Pridi, komaj te čakam.”

Tako v četrtek pridem k njej. Brez nekih oklevanj sva se usedla na kavč in se pričela poljubljati. Nisem želel nobenih utrujajočih pogovorov, prišel sem, da bi bil z njo. Sem pa videl v njenih očeh, da ni popolnoma sproščena, da jo nekaj zavira. Zamerila mi je nedeljo. Dala mi je svoja čustva, jaz pa sem ostal hladen. Šele zdaj vem, da se je takrat odločila, da midva ne bova več. “Nočeš me, nisem dovolj dobra zate, ampak za nekoga bom.” Gledam jo in ne vem kaj naj rečem na to. Razmišljam o njenih besedah in se spomnim svojih nedeljskih misli.

Opazi, da o nečem razmišljam. “Evro za misli.” “Ne vem, nerodno mi je,” odvrnem. Seveda vztraja. Po  krajšem upiranju ji povem, da sem jo v nedeljo gledal in jo želel za ženo. Resno me gleda. Mislil sem, da se je je dotaknilo. Danes vem, da se je učila ostajati hladna. Zapleteva se v enega tistih pogovorov o tem kaj sva želela pa nama ni uspelo. Povsem sproščen pogovor, tisti najin. Videl sem jo, čutil iz minute v minuto bolj. Nisem videl, da pri njej tega ni, oz. da se zadržuje.

Greva na balkon na par cigaret. “Veš, mislil sem, da bi dobila drugačno darilo za rojstni dan. Za vikend te peljem na izlet. Greva ob Soči, se malo kopava, zvečer prespiva v hotelu. Samo midva.” Zavzdihne. “V soboto grem na kolegov rojstni dan.” “Pa ne pojdi,” poskusim. “Sem že rekla, da pridem. Ne morem biti takšna.” Mislim si svoje. Nikoli ni bila oseba, ki bi za nekoga delala izjeme. To me je vedno malo žrlo. Zakaj jaz zanjo lahko, ona pa ne bo odstopila od svojih vzorcev. Nobenih izjem. Niti zame?

“Greva pod tuš?” vpraša. Po tuširanju jo čakam, da se do konca uredi. Ves nervozen hodim po stanovanju. Želim jo. Zdaj, takoj, da začutim, da je še moja. Končno pride. Primem jo za roko in popeljem na posteljo. Oba sva že gola. Uleže se na hrbet. Sproščena, predana in moja. Vidim jo, ne more zanikati. Taka je najlepša. Moje malo bitje. Stvari se nama ne odvijajo po načrtih, ampak skupaj bova. Poljubim jo. Dolgi, strastni poljubi. Vzameva si čas. Iztegne roki nad glavo. Božam jo. Sesam bradavičko. Vmes poljubi, smeh, spet poljubi. Svet zna biti tako zelo enostaven.

Z roko ji grem pod hrbet in jo stisnem k sebi. Prepustim se, uživam. S prsti se sprehodim do njenega mednožja. Mokra kot vedno. Igram se z njo. Zavzdihne. Obožujem te njene vzdihe. Kmalu se dvigne. Vprašujoče jo pogledam. Obrne me na hrbet. Dvigne se na vse štiri, ravno pred mojim kurcem. Zrajca že misel na to, kar sledi. Ko ga takole vzame v usta, vedno visoko izboči rit. Vidim jo medtem, ko fafa, in njeno rit visoko v zraku. Najprej gre nekajkrat globoko, potem se igra samo z glavico – z ustnicami in z jezikom. Vedno me zraven gleda v oči. Točno ve, da je dobra v tem. Čisto me obnori. “Tako, dovolj imaš,” hitro reče in se vrže na hrbet. Nimam, ampak mi boš pasala, si mislim.

Spet se prevalim na njo in jo gledam. Res je lepa – njen pogled, njeno telo, njena predanost … Odločim se. Niti ne vem, ali sem to povedal na glas ali je ugotovila sama. “Kaj si se zdaj odločil? Da mi ga daš notri?” “Hmmm, ne …” “Kaj pa potem?” Z nasmehom samo odkimam. Primem z roko kurca, se z glavico podrgnem po njeni mokri pizdi in ga zarinem vanjo. Stisnem jo k sebi in jo v zmernem tempu porivam. To je tisti čas, ko se moj kurac navaja na toplino njene pizde. Moj čas. Čisti užitek.

Gledam jo kako uživa pod menoj. Zavedam se resnosti mojega naslednjega vprašanja. “Boš moja? Tako, za vedno moja? Daj reci, nehajva s tem in bodiva skupaj za vedno.” “Kako to zdaj misliš?” me pogleda. “Tako kot sem rekel. Reci ja pa bova. Poglej naju, bodiva za vedno.” Oči se ji orosijo. Ko vidi, da opazim, zajoka. “Ne, ne morem tako. Čez dva dni boš spet odšel.” Ne more več čez nekatere stvari, razočaranja so bila prehuda.

Sedaj sem jaz tisti, ki ne more skriti razočaranja. Uleževa se vsak na svojo stran. “Pridi k meni,” ji zašepetam. Stisne se k meni. “Zakaj ne moreš razumeti, da nočem biti spet prizadeta?” Saj razumem. Ampak ona razume, da smo v takšnih ljubeznih, kot je najina, vsi prizadeti, da mora človek čez razočaranja? Različna sva si, seveda traja, da se navadiva. Bova obupala? Poskušam ne razmišljati o zavrnitvi. Zavedam se, da sem jo izgubil.

Ugasneva luč. Ne morem še zaspati. Božam jo, ko leži z ritjo obrnjena proti meni. Najprej nežno, potem dotiki postajajo strastnejši. Drsim po njeni koži in jo zraven poljubljam. Zadiši mi, pozabim njen ne. Eno roko ji potisnem pod vrat, z drugo jo objamem čez trebuh. Ta se kmalu začne igrati z njenimi joški. Spet postajam zrajcan. Ne sanja se mi ali je budna in se dela, da ni, ali pa res spi. Še enkrat jo bom imel. Spustim se do njene riti. V leponežnotezbudimpanebithuda tempu se z jezikom sprehajam po njenem mednožju. Kmalu zaslišim vzdihe potrditve. Moja je.

Začutim, da jo moram imeti. Povzpnem se nad njo in kurca počasi zarinem vanjo. Zvija se pod menoj in mi prihaja naproti. Oklene se me z nogami in v polni meri uživa. V nekaj minutah sva oba prepotena, kot se za ta poletni mesec spodobi. “Reci mi ja, poglej kaj imava,” ji rečem. Gladko ignorira. Izmakne se in se prevali na trebuh. Tudi prav. Uživam tudi, ko jo fukam od zadaj, oba uživava. Ko se tako uležem nanjo, grem običajno z roko pod njo in poiščem njene razprte sramne ustnice, ki čakajo samo še moje prste, da se v vsej njeni mokroti posvetijo čarobnemu gumbku.

Tokrat se z rokami raje sprehajam po njenem hrbtu. Njen hrbet mi je všeč. Tista prava kombinacija mišic in elegance. Uživa. Z roko se hoče približati ščegetavčku, si vmes premisli, prime mojo roko in jo popelje seboj. Všeč mi je ta poteza. Sodelujem. Naslonim se na prosto roko, da lažje premikam boke in jo rajcam z roko. Popolnoma sva že prepotena. Fak, kako mi je lahko seks z njo tako domač!? Pove mi, da ji bo prišlo. Zakriči in se strese. Všeč so mi njeni orgazmi. Z lahkoto bi jih imel celo življenje. Ko jo čutim kako se zvija pod mano, pride še meni. Ne govoriva več veliko. Zaspiva. Ne obremenjujem se s tem kaj bo prinesel jutrišnji dan.

Zjutraj odprem oči, jo pogledam kako leži zraven mene, in postane mi neznosno hudo. Petek se je začel z mislijo, da sva naju izgubila. “Stisni me, žalosten sem.” Privije se k meni, potem vstaneva. Medtem, ko pijeva kavo, me sprašuje kaj mi je, zakaj sem tak. Ne more se postaviti v mojo kožo, ne prizadane je več. “Razmišljam o včeraj, o tvojem odgovoru.”

Vzel sem stvari, ki so še ostale pri njej. To je vzela kot, da nisem siguren v naju, da me ne bo več nazaj. Preroško. Pozneje je prišel SMS, kako težko nama je vse postalo, kako ne znava stvari narediti enostavnih. Poskušal sem ji razložiti, da ni tako, da sem spoznal, da jo hočem, da grem preko stvari. Skozi SMS-e in klice v soboto in nedeljo mi je zadeva postajala jasna. Ona je že zaključila z nama. Moral bi vedeti, ko se mi je zahvalila za vse, kar sem ji dal. Res super. Kam naj si že vtaknem to zahvalo!? V nedeljo zvečer mi je povedala: “Ne znava, ne čutim naju več. Sprejmi to.” In ko sem si ta stavek večkrat ponovil, sem začel sprejemati.

Rad jo imam. Kljub njenim muham, neresnosti in dejstvu, da v meni ni videla tistega, kar jaz v njej. Ne bom pogrešal prelomljenih obljub, nedržanja dogovorov, praznih besed in neodgovornosti. Bom pa pogrešal najin fuk. Tu sva bila res vrhunska. Pogrešal bom njeno pizdo. Prav tako, kot bo ona pogrešala mojega kurca.

Mack

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!